Τα πιο εκδικητικά ζώδια

Ποια είναι τα τέσσερα ζώδια που δεν θες ΠΟΤΕ να εκνευρίσεις; Και (ακόμα πιο σημαντικό) τι θα σου κάνουν;
Τα πιο εκδικητικά ζώδια
Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο, λένε. Και αν αυτό ισχύει, υπάρχουν ορισμένοι άνθρωποι που είναι σεφ. Στην Ισλανδία.

Αυτό δεν ήταν και πολύ καλό αστείο, συγγνώμη. Προσπαθούμε να είμαστε όσο πιο ήπιοι και μη προσβλητικοί γίνεται, επειδή σε λίγο θα μπούμε σε επικίνδυνα νερά. Θα μιλήσουμε για εκδίκηση, και για τους ανθρώπους που την έχουν κάνει τέχνη. Ναι, κάποιοι από εμάς δεν πρόκειται να ξεπεράσουν ποτέ τα στραβά που τους προκάλεσες, και δεν θα σταματήσουν μέχρι να έχουν ξανά το πάνω χέρι. Και το κάτω. Κι εσύ θα είσαι στην μέση για να σε λιώσουν, σαν ενοχλητικό κουνούπι.

Σκορπιός
Προφανώς και θα ήταν σε αυτή τη λίστα, και προφανώς θα ήταν πρώτος. Ο Σκορπιός είναι – όπως όλοι ξέρουμε – το πιο εκδικητικό ζώδιο. Αν του φερθείς άσχημα, το καλό που σου θέλουμε να έχεις μια πολύ καλή εξήγηση, αλλιώς μπορείς απλά ν’ αλλάξεις πόλη. Οι Σκορπιοί που έχουν αδικηθεί είναι φονικές μηχανές—όχι κυριολεκτικά, σε συναισθηματικό επίπεδο πάντα. Βασικά, δεν παίρνουμε και όρκο για το σωματικό επίπεδο.

Ιχθείς
Μα, τι λέτε; Τα καλά, αγνά ψαράκια; Αυτά τα αθώα πλάσματα, που ονειρεύονται, γράφουν ποίηση και λογικά είναι οι μόνοι άνθρωποι στον κόσμο που έχουν δοκιμάσει να κάνουν σεξ σε αιώρα και τους φάνηκε ωραίο; Ναι, αυτοί. Για αρχή, δεν είναι και δύσκολο να κάνεις έναν Ιχθύ να νιώσει πληγωμένος. Έπειτα, ο τρόπος που έχουν για να εκδικούνται δεν είναι η άμεση μανία του Σκορπιού, αλλά κάτι πιο ύπουλο· σου κρατάνε κακία. Πετάνε διακριτικά λάσπη πάνω στο όνομά σου με την πρώτη ευκαιρία. Σου πετάνε μπηχτές. Σε κάνουν να αναρωτιέσαι. Ναι, είναι καλά παιδιά, αλλά αν χρειαστεί, είναι killers.

Ταύρος
Οι Ταύροι ξέρουμε ότι είναι δυναμικοί και ξεροκέφαλοι. Που, όταν μιλάμε για δίψα για εκδίκηση, είναι κακός συνδυασμός. Οι Ταύροι μπορούν να χρησιμοποιήσουν πολλά στοιχεία του χαρακτήρα τους για να σε τρομάξουν και να σε κάνουν να ζεις με τον φόβο του τι θα σου συμβεί μετά. Τα καλά νέα; Οι Ταύροι είναι ευθείς και ειλικρινείς άνθρωποι, οπότε περίπου 0% της εκδίκησης αυτής θα συμβεί πίσω από την πλάτη σου. Και μόλις νιώσουν ότι τιμωρήθηκες αρκετά (ή αν ζητήσεις ειλικρινά συγγνώμη), θα σταματήσουν.

Παρθένος
Λιγότερο εκδικητικός από τα ζώδια που προηγήθηκαν, αλλά όχι λιγότερο εφιαλτικός. Κι αυτό επειδή δεν πρόκειται να καταλάβεις αμέσως ότι τον έχεις εκνευρίσει. Οι Παρθένοι είναι από τα πιο passive-aggressive ζώδια, και μπορούν να σου κάνουν την ζωή κόλαση χωρίς καν να ιδρώσουν. Θα σε μπερδέψουν, θα σε κάνουν να αναρωτηθείς τι έχεις κάνει λάθος, θα είναι μια κρύο και μια ζέστη, και στο τέλος θα αισθάνεσαι κανονικότατα ότι έχεις τρελαθεί. Οπότε, ας λέμε πάλι καλά που οι Παρθένοι δεν έχουν την εκδικητική μανία των Σκορπιών, ή την ευθιξία των Ιχθύων…

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v