Τα ζώδια που θα παίξουν με την καρδιά σου

Ποια είναι εκείνα τα ζώδια που είναι επαγγελματίες στο να… ραγίζουν καρδιές; Διάβασε και μάθε!
Τα ζώδια που θα παίξουν με την καρδιά σου
Το να πούμε ότι υπάρχει άνθρωπος που δεν ένιωσε έστω και μια φορά την καρδιά του να ραγίζει από ερωτική απογοήτευση, μας φαίνεται σωστό. Και δεν θα σταματήσει ποτέ να συμβαίνει αυτό, για δύο λόγους:
α) Έτσι είναι η ανθρώπινη φύση.
β) Η μουσική βιομηχανία θα πεθάνει αν είμαστε όλοι χαρούμενοι.
Ποιοι είναι όμως αυτοί οι επαγγελματίες heartbreakers; Μήπως η αστρολογία έχει την λύση;

Δίδυμοι
Δεν μας εκπλήσσει και τόσο, για να είμαστε ειλικρινείς. Αυτό που μας εκπλήσσει, όμως, είναι ότι οι Δίδυμοι δεν το κάνουν (πάντα) σκόπιμα. Ναι, πολλές φορές βαριούνται και προσπαθούν να αποστασιοποιηθούν, και αυτό σημαίνει ότι μπορεί να σου κόψουν και την καλημέρα. Αλλά τις περισσότερες φορές αυτή η διαδικασία γίνεται χωρίς να το σκεφτούν καν. Αν υπολογίσουμε και το πόσο κοινωνικοί είναι, έχεις σίγουρη συνταγή για παράνοια των συντρόφων του.

Ζυγός
Άλλο ένα ζώδιο που μπορεί να γίνει πολύ προβληματικό στις σχέσεις. Από την μία, δεν μπορούν να ζήσουν μόνοι. Από την άλλη, η δέσμευση τους πνίγει. Άρα, τις περισσότερες φορές καταλήγουν να βρίσκουν πρόσκαιρες σχέσεις (για αυτούς), να διασκεδάζουν, ενώ αφήνουν το άλλο άτομο να ζει όλα τα αισθήματά του στο φουλ. Οπότε, μόλις βρουν κάτι καλύτερο – και θα το βρουν, Ζυγοί είναι – τα πράγματα θα γίνουν πολύ άσχημα.

Τοξότης
Αυτό ήταν λίγο αναμενόμενο, ε; Από την άλλη πλευρά, μπορείς να τους κατηγορήσεις που δεν το ‘χουν με τις σχέσεις; Όχι. Αλλά μπορείς να τους κατηγορήσεις που δεν ξεκαθαρίζουν εξαρχής ότι η δέσμευση δεν είναι κάτι που μπορούν να κάνουν. Αν, λοιπόν, γνωρίσεις Τοξότη και αρχίσετε να τα πηγαίνετε καλά, εμείς σε προειδοποιήσαμε.

Υδροχόος
Από την στιγμή που θα αρχίσουν να πέφτουν στο τραπέζι συναισθήματα, ο Υδροχόος θα κάνει μερικά σιωπηλά βήματα προς τα πίσω, όχι, θα χαμογελάει, όλα καλά, σου ορκίζεται, πάει να πάρει τσιγάρα, και μόλις βγει απ’ το οπτικό σου πεδίο, θα γυρίσει την πλάτη και θα φύγει τρέχοντας. Οι Υδροχόοι δεν ενδιαφέρονται και τόσο για σοβαρές σχέσεις—αλλά ενδιαφέρονται για σεξ. Οπότε μην αφήσεις τον εαυτό σου να νιώσει κάτι έντονο και ρομαντικό. Θα τον φρικάρεις.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v