Πώς θα σου δείξει ότι του λείπεις, βάσει του ζωδίου του

Ναι, και τα δώδεκα έχουν τον δικό τους, σούπερ χαριτωμένο τρόπο να σου πούνε ότι θέλουν να σε δουν!
Πώς θα σου δείξει ότι του λείπεις, βάσει του ζωδίου του
Δεν περνάτε και πολύ χρόνο μαζί τελευταία. Ίσως το στρες, ίσως η δουλειά, ίσως και κάποιος καυγάς που σας έκανε να απομακρυνθείτε για λίγο. Αλλά εσύ του λείπεις, και πρέπει κάπως να σου το δείξει. Και, προφανώς, θα βρει τον πιο χαριτωμένο τρόπο να το κάνει αυτό. Για ρίξε μια ματιά…

Κριός
Θα σου στείλει ένα μήνυμα τόσο αθώο, τόσο άκυρο, μα τόσο απλό και όμορφο, που θα είναι λες και δεν συνέβη τίποτα, και τελευταία φορά που μιλήσατε ήταν δέκα λεπτά πριν. Αυτό που θέλουμε να πούμε είναι πως θα σου στείλει “Γεια, τι λέει;”

Ταύρος
Θα σου στείλει κι αυτός μήνυμα, αλλά κάτι τέρμα άσχετο. Θα σου πει για μια νέα σειρά που ξεκίνησε. Ή για ένα τέλειο ντελίβερι που πήρε και πρέπει να φάτε μαζί. Ναι, το φαγητό μας φαίνεται πιο πιθανό σενάριο.

Δίδυμοι
Θα σου μιλήσει στην πιο αναπάντεχη στιγμή, απλά για να σου πει πόσο βαριέται. Θα σε ρωτήσει αν βαριέσαι κι εσύ, και μετά θα σε καλέσει σπίτι του για να αράξετε. Απλά, κατανοητά και Διδυμίσια.

Καρκίνος
Θα σου ανοίξει την καρδιά του. Θα δεις να σου σκάει εισερχόμενο στις 2 το πρωί (από τις 10 το γράφει και κάνει διορθώσεις), θα είναι περίπου εφτά παράγραφοι που αναλύει τα αισθήματά του, και θα καταλήγει να σου εύχεται να είσαι καλά.

Λέων
Ερωτήσεις. Συνέχεια ερωτήσεις. Τι κάνεις; Πού πήγες; Πώς πέρασες; Τι κάνεις αύριο; Τι κάνει ο Γιάννης από την δουλειά, ελπίζω να μην του μιλάς. Πώς ήταν η μέρα σου;

Παρθένος
Πρακτικοί ως το κόκαλο, οι Παρθένοι δεν θα χαραμίσουν χρόνο να σε ζαχαρώσουν. Θα σου πούνε πόσο τους λείπεις, και θα σου ζητήσουν να βρεθείτε.

Ζυγός
Αν σου στείλει, θα δεις πολλά emoji και πολλά θαυμαστικά. Αλλά το να σου στείλει δεν είναι μεγάλη πιθανότητα, γιατί νιώθει άβολα. Συνεπώς, θα σου το δείξει κάνοντας like σε ό,τι ποστάρεις, και παρακολουθώντας εμμονικά όλα σου τα story, μέχρι να του στείλεις εσύ πρώτη.

Σκορπιός
Δυο λέξεις: Μεθυσμένα μηνύματα.

Τοξότης
Θα περιμένει να βρει μια καλή δικαιολογία για να σου στείλει, μην καρφωθεί κιόλας. Μιλάμε για τον Τοξότη, βέβαια, άρα μην εκπλαγείς αν δεις μήνυμα “Χαρούμενη 28η Οκτωβρίου!”

Αιγόκερως
Θα σου στείλει. Θα σε φλερτάρει. Θα σε ρωτήσει αν σου έλειψε. Αν έχεις περάσει αρκετή ώρα με έναν Αιγόκερω, τότε ξέρεις πως αυτή η χαζοχαρούμενη, χολιγουντιανή συμπεριφορά είναι κραυγή για βοήθεια. Απάντησέ του, δεν είναι καλά!

Υδροχόος
Θα σου στείλει ένα τραγούδι και θα σου πει ότι σε θυμήθηκε. Ή ένα έργο τέχνης. Ή μια σκηνή από ταινία. Ή ένα meme, 2017 έχουμε άλλωστε. Τα memes είναι ο πιο Υδροχοϊκός τρόπος επικοινωνίας.

Ιχθείς
Ό,τι αστεία είχατε μεταξύ σας και δεν θα καταλάβαινε κανείς άλλος, θα τα δεις να έρχονται στα εισερχόμενά σου. Άρα, σίγουρα θα σε κάνει να γελάσεις. Και μετά θα σου πει ότι νιώθει πολύ μόνος και θέλει να πας αμέσως σπίτι του.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v