Τι είδους γκόμενος είναι, βάσει του ζωδίου του

…επειδή ξέρουμε ότι θέλεις να μάθεις. Κι ας μην πιστεύεις στα ζώδια.
Τι είδους γκόμενος είναι, βάσει του ζωδίου του
Ο κάθε άνθρωπος φέρεται διαφορετικά. Διαφορετικά αντιμετωπίζει την καθημερινότητά του, τις ανθρώπινες σχέσεις, αλλά και την ερωτική του ζωή. Τι ρόλο παίζουν όμως τα άστρα σε αυτό; Μήπως το ζώδιό του μπορεί να σου αποκαλύψει μυστικά για το πώς θα είναι μέσα σε μια σχέση;

Κριός
Ο Κριός, αν και δεν του φαίνεται, μπορεί να γίνει υπερπροστατευτικός, χωρίς καν να το καταλαβαίνει. Τα στερεότυπα που γνωρίζεις για αυτό το ζώδιο δεν εφαρμόζονται όταν είναι ερωτευμένο…

Ταύρος
O Ταύρος είναι εκείνος ο τύπος που μπορεί να σου φέρει λουλούδια, απλά και μόνο γιατί περπατούσε και σε σκέφτηκε. Του αρέσουν αυτές οι ρομαντικές κινήσεις, και θα είναι κάτι παραπάνω από ερωτικός σύντροφος για εσένα—θα είναι ο καλύτερός σου φίλος.

Δίδυμοι
Θα προσπαθεί συνέχεια να σου μάθει καινούρια και διασκεδαστικά πράγματα. Θα σου κάνει αρκετές εκπλήξεις, και σίγουρα δεν θα νιώσεις ποτέ ότι βαριέσαι μαζί του.

Καρκίνος
Η διαίσθησή του είναι εκπληκτική, και πάντα θα ξέρει αν δεν είσαι καλά—και πώς να σου φτιάξει το κέφι. Είναι πολύ ρομαντικός, και τις περισσότερες φορές δεν χρειάζεται πολλά για να είναι ευτυχισμένος. Του αρκεί να είσαι δίπλα του.

Λέων
Μπορεί μερικές φορές να είναι λίγο ξεροκέφαλος, αλλά θα κάνει τα πάντα για να είσαι χαρούμενη και ασφαλής. Θέλει να βρίσκεται δίπλα σου, επειδή είσαι ένα σημαντικό άτομο γι’ αυτόν, και δεν θα αφήσει τίποτα να σου χαλάσει την διάθεση.

Παρθένος
Είναι απρόβλεπτος. Μπορεί να έρθει απρόσκλητος στο σπίτι σου, με φαγητό και μια ταινία, απλά και μόνο γιατί δεν μπορούσε να κοιμηθεί και ήθελε να κοιμηθεί δίπλα σου.

Ζυγός
Είναι πάρα πολύ χαλαρός, και δεν θα αφήσει τις μικρές, χαζές διαφωνίες της καθημερινότητας να μπουν ανάμεσά σας. Επίσης, δεν πρόκειται ποτέ να μαλώσεις άσχημα μαζί του, καθώς είναι απίστευτα δύσκολο για έναν Ζυγό να χάσει την ψυχραιμία του.

Σκορπιός
Ο Σκορπιός ανοίγεται δύσκολα, και χρειάζεται να κάνεις υπομονή. Μόλις, όμως, νιώσει ότι μπορεί να σε εμπιστευτεί, θα γνωρίσεις έναν άνθρωπο διαφορετικό. Γεμάτο ευαισθησίες (αλλά και ανασφάλειες), γεμάτο πάθος και όρεξη για (πάρα πολλή) κουβέντα.

Τοξότης
Δύσκολα θα καταφέρεις να κάνεις μεγάλη σχέση με έναν Τοξότη—και αν το καταφέρεις, σε συγχαίρουμε—αλλά ακόμα και στον λίγο χρόνο που μπορεί να περάσετε μαζί, δεν θα υπάρξει ούτε μία βαρετή στιγμή.

Αιγόκερως
Από την άλλη πλευρά, αυτό το ζώδιο θέλει να κάνει σχέσεις ζωής. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο είναι πολύ επιλεκτικός με τα άτομα που αποφασίζει να αποκαλέσει συντρόφους του, και αυτό σημαίνει πως είδε κάτι σε ‘σένα που λάτρεψε. Και δεν θα διστάσει να σου το δείξει.

Υδροχόος
Ετοιμάσου να γνωρίσεις πολλά άτομα. Αν ένας Υδροχόος αποφασίσει πως είσαι το κατάλληλο άτομο για αυτόν, θα σε γνωρίσει σε όλους τους φίλους του. 50% θέλει να κάνει επίδειξη, και 50% θέλει να πάρει την έγκρισή τους, καθώς είναι τα πιο σημαντικά άτομα στην ζωή του.

Ιχθείς
Ίσως ο πιο ρομαντικός από όλους. Μπορεί η ιδέα που έχει για ρομάντζο να μην είναι μεγάλες, κινηματογραφικές πράξεις, όπως ο Ταύρος, αλλά θα σου δώσει να καταλάβεις πόσο σε λατρεύει, με το να περνάει μαζί σου όσο περισσότερο χρόνο μπορεί.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v