Σημάδια ότι σε έχει ερωτευτεί, βάσει του ζωδίου του

Επειδή ο καθένας έχει τον δικό του τρόπο να σ’ το δείχνει, αλλά εμείς θα σε βοηθήσουμε να τα μάθεις όλα!
Σημάδια ότι σε έχει ερωτευτεί, βάσει του ζωδίου του
Δεν υπάρχει κάποιος σίγουρος τρόπος για να καταλάβεις πώς πάνε τα πράγματα στην σχέση σου. Ο καθένας έχει τον δικό του τρόπο για να δείξει την αγάπη του, και το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να μάθεις να διαβάζεις τα μικρά, προσωπικά σημάδια…

Ή να διαβάσεις τι ρόλο παίζει και η αστρολογία σε όλο αυτό.

Κριός
Ο Κριός θα σου κάνει μικρά δωράκια, θα προσπαθεί να βρίσκεται κοντά σου όσο περισσότερο μπορεί, και θα γίνει ιδιαίτερα προστατευτικός. Για να είμαστε ειλικρινείς, ο Κριός είναι πολύ πιθανό να σου το πει ξεκάθαρα, γιατί είναι ένα ζώδιο απολύτως ειλικρινές με τα αισθήματά του.

Ταύρος
Οι Ταύροι δεν διαφέρουν και τόσο από τον Κριό στο πώς δείχνουν την αγάπη τους, αλλά υπάρχει μια μικρή διαφορά: οι Ταύροι έχουν την τάση να γίνονται υπερβολικοί. Οπότε μπορείς να περιμένεις πολύ ξεχωριστή μεταχείριση σε σχέση με τους άλλους ανθρώπους στην ζωή του…

Δίδυμοι
Υπάρχουν άνθρωποι που φλερτάρουν, υπάρχουν άνθρωποι που φλερτάρουν έντονα, και μετά υπάρχουν και οι Δίδυμοι. Θα σε κάνει να αισθάνεσαι πως δεν υπάρχει άλλο άτομο στο δωμάτιο, και πως πάνω σου βλέπει όλες του τις φαντασιώσεις να αποκτούν σάρκα και οστά.

Καρκίνος
Θα σου το πει. Αν δεν τα λέγανε αυτά και οι Καρκίνοι, πού πάει αυτός ο κόσμος;

Λέων
Θα σου ανοίγει την πόρτα. Θα είναι ρομαντικός. Θα σου φέρεται σαν βασίλισσα, επειδή είναι ο βασιλιάς, και δεν γίνεται το ταίρι του να μην λαμβάνει την ανάλογη μεταχείριση.

Παρθένος
Οι Παρθένοι είναι λίγο κλειστοί άνθρωποι, αλλά σιγά-σιγά θα δεις ότι θέλει να περνάει όλο και περισσότερο χρόνο μαζί σου. Συνήθως δεν θέλει να περνάει χρόνο με κανέναν, κι αυτό λέει πολλά.

Ζυγός
Το ότι οι Ζυγοί φλερτάρουν με ό,τι κινείται, είναι γνωστό. Άρα πώς θα καταλάβεις πως εσύ και μόνο εσύ έχεις κάνει κατάληψη στο μυαλό του; Θα αρχίσει να σου ανοίγεται, προφανώς. Οι Ζυγοί δυσκολεύονται να μιλήσουν για τον εαυτό τους και για τα αισθήματά τους, εκτός κι αν είναι πολύ σίγουροι ότι έχουν βρει το κατάλληλο άτομο.

Σκορπιός
Άλλος ένας που δεν χρειάζεται αποκρυπτογράφηση. Εκτός του ότι θα σε πεθάνει στο σεξ, μάλλον θα σου το πει κατάμουτρα.

Τοξότης
Αυτό που θέλει είναι η περιπέτεια, αλλά η περιπέτεια είναι πάντα καλύτερη όταν έχεις συντροφιά. Θα αρχίσει να μοιράζεται μαζί σου όλες τις τρελές του ιδέες. Θα είναι πολύ ευγενικός και υπομονετικός μαζί σου, γιατί ξέρει ότι δεν είναι και ο πιο εύκολος άνθρωπος του κόσμου. Αλλά μπορεί να περιμένει, αν ξέρει ότι το αποτέλεσμα αξίζει.

Αιγόκερως
Ο Αιγόκερως δεν είναι ο εαυτός του όταν ερωτεύεται. Αν αρχίσει να βγάζει την πιο χαζοχαρούμενη πλευρά του μαζί σου, τότε δεν χρειάζεται να σου πει τίποτα άλλο. Ναι, οι Αιγόκεροι έχουν χαζοχαρούμενη πλευρά.

Υδροχόος
Αυτό το ζώδιο χρειάζεται αρκετό καιρό για να εκφράσει αυτά που νιώθει, γιατί πρέπει πρώτα να τα επεξεργαστεί μέσα του. Στο μεταξύ, αυτό που θέλει είναι να δει αν θα μπορούσατε οι δυο σας να λειτουργήσετε και ως φίλοι. Οι σχέσεις των Υδροχόων βρίσκονται πάνω στην διαχωριστική γραμμή γκομενικού και κολλητού.

Ιχθείς
Μήπως νιώθεις πως έχεις φύγει από την πραγματικότητα; Μήπως ζεις σκηνικά από ρομαντικές ταινίες του Χόλιγουντ; Τότε μάλλον κάποιος Ιχθύς σε έχει ερωτευτεί.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v