Πώς χαραμίζουν την ζωή τους τα ζώδια;

Όλοι μας χαραμιζόμαστε. Ας δούμε όμως και περισσότερες λεπτομέρειες, μπας και καταφέρουμε να σωθούμε.
Πώς χαραμίζουν την ζωή τους τα ζώδια;
Οι άνθρωποι έχουν προβλήματα. Μεγάλα, μικρά, προσωπικά· όλοι έχουμε λόγους να χαραμιζόμαστε και να τρωγόμαστε με τα ρούχα μας. Τι μπορούμε όμως να κάνουμε γι’ αυτό; Και τι ρόλο παίζει το ζώδιό μας σε όλο αυτό;

Ας ρίξουμε μια ματιά στο πώς χαραμίζουν τα ζώδια την ζωή τους…

Κριός
Ο Κριός χαραμίζεται γιατί κυνηγάει την μία περιπέτεια μετά την άλλη, χωρίς να σκέφτεται το παρόν. Δεν σταματάει ποτέ να παρατηρήσει αυτά που συμβαίνουν τριγύρω του, και θέλει συνέχεια να ζει την ζωή του σε fast-forward.

Ταύρος
Σε αντίθεση με τον Κριό, ο Ταύρος επιλέγει να ζει στις αναμνήσεις του. Δεν μπορεί να ξεπεράσει το παρελθόν του, είτε ήταν πολύ καλό, είτε πολύ κακό.

Δίδυμοι
Οι Δίδυμοι χαραμίζουν κυριολεκτικά την ζωή τους, καθώς είναι το πιο αναβλητικό ζώδιο. Έχουν ένα κάρο ιδέες στο μυαλό τους, καλές ιδέες μάλιστα, αλλά δεν μπορούν να τις πραγματοποιήσουν.

Καρκίνος
Οι Καρκίνοι χαραμίζονται ψάχνοντας τον έρωτα. Κι αυτό είναι κακό, επειδή έχεις θέσει τον πήχη για αυτό που θεωρείς έρωτα σε δυσθεώρητα ύψη, με αποτέλεσμα να απογοητεύεσαι συνεχώς.

Λέων
Τα λιοντάρια μένουν προσκολλημένα στα όνειρα του παρελθόντος, τα κυνηγούν, μα δεν προσπαθούν να έρθουν σε επαφή με τα καινούρια δεδομένα της ζωής τους. Λίγα ζώδια φοβούνται την αλλαγή όπως ο Λέων.

Παρθένος
Οι Παρθένοι χαραμίζονται με το να παραμένουν πιστοί σε ανθρώπους που τους πλήγωσαν και εξακολουθούν να τους φέρονται άσχημα, απλά και μόνο επειδή θέλουν να τιμούν την ιστορία που έχουν μαζί τους.

Ζυγός
Αυτό το ζώδιο αλλάζει γνώμη συνέχεια, και για τα πάντα. Είπαμε, το να είσαι στάσιμος είναι κακό, αλλά το να αλλάζεις συνεχώς δεν θα σε πάει πουθενά.

Σκορπιός
Ο Σκορπιός παθιάζεται πολύ εύκολα, και μπορεί να αφιερώσει την ζωή του στο πάθος της στιγμής, χωρίς να σκέφτεται το μέλλον του.

Τοξότης
Η ανεμελιά και η παρορμητικότητα έχουν και τα όριά τους, αλλά ο Τοξότης δεν το γνωρίζει αυτό. Η ανυπομονησία του για να αποκτήσει αυτά που θέλει τον οδηγεί στο να απογοητεύεται και να τα παρατάει πολύ εύκολα.

Αιγόκερως
Οι Αιγόκεροι είναι οι μεγαλύτεροι πεσιμιστές από όλους. Πάντα περιμένουν το χειρότερο δυνατό αποτέλεσμα, και αυτό τους γεμίζει στρες. Χαλαρώστε λιγάκι, Αιγόκεροι, ο κόσμος σας αγαπάει!

Υδροχόος
Οι Υδροχόοι βαριούνται πανεύκολα, και γι’ αυτό προσπαθούν να γεμίζουν την ζωή τους με όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα γίνεται. Αυτό δεν θα οδηγήσει σε τίποτα περισσότερο από εισαγωγή σε νοσοκομείο για υπερκόπωση.

Ιχθείς
Οι Ιχθείς χαραμίζονται γιατί προσπαθούν συνεχώς να ξεφύγουν από την καθημερινότητα και από την πραγματικότητα. Κι όμως, αν προσπαθούσαν να αντιμετωπίσουν λίγο την αληθινή ζωή, θα συνειδητοποιούσαν ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο τραγικά…
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v