ΣΧΕΣΕΙΣΑΣΤΡΑ

Έρωτας ή δουλειά: Τι θα διαλέξει το κάθε ζώδιο;

Υπάρχουν άνθρωποι που είναι καριερίστες, και άνθρωποι που είναι ερωτιάρηδες. Κι εμείς θα σου πούμε τι είναι το κάθε ζώδιο.

Έρωτας ή δουλειά: Τι θα διαλέξει το κάθε ζώδιο;

Λένε πως δύσκολα μπορείς να ισορροπήσεις την καριέρα σου με μια υπέροχη ερωτική ζωή. Εμείς δεν είμαστε σίγουροι πως το πιστεύουμε αυτό – υπάρχουν, άλλωστε, άνθρωποι που μας το διαψεύδουν καθημερινά – αλλά έχουμε μια υποψία ότι ο κάθε άνθρωπος γεννιέται έχοντας λίγο μεγαλύτερο το κίνητρο για ένα από τα δυο αυτά πράγματα.

Τι ρόλο παίζει όμως το ζώδιο σε όλα αυτά;

ΚΡΙΟΣ
Ο Κριός είναι δυναμικός, περιπετειώδης και πάντα έτοιμος να δώσει εντολές σε κόσμο. Κάτι που, δυστυχώς, χαραμίζεται, επειδή κατά βάθος οι Κριοί θέλουν να ζήσουν τον απόλυτο έρωτα.

ΤΑΥΡΟΣ
Γίνεται ο σκληρός και επίμονος Ταύρος να βάλει τα ρομάντζα πάνω απ’ την καριέρα του; Γίνεται, αν ερωτευτεί σφοδρά, αλλά και πάλι δεν θα κρατήσει πάνω από λίγους μήνες. Οι Ταύροι εν τέλει ζουν για την δουλειά τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δύο όψεις ενός ανθρώπου, άρα κάποιος θα έλεγε πως ισορροπεί ανάμεσα στις δύο αυτές επιλογές. Αλλά αυτό δεν συμβαίνει. Οι Δίδυμοι είναι ερωτιάρηδες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Χρειάζεται σοβαρά να αναλύσουμε γιατί ο Καρκίνος διάλεγε, διαλέγει και θα διαλέγει πάντα τον έρωτα;

ΛΕΩΝ
Ερωτευμένος με τον έρωτα όσο κανείς άλλος, ναι. Αλλά ακόμα πιο ερωτευμένος με την προοπτική μιας προαγωγής. Τα success stories σπάνια έχουν να κάνουν με τις αγάπες και η ζωή του Λέοντα είναι ολόκληρη ένα success story.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Δουλειά. Και μετά έρωτας. Και μετά δουλειά. Και μετά έρωτας. Και μετά απογοήτευση. Και μετά πάλι απ’ την αρχή.

ΖΥΓΟΣ
Έρωτας. Ή, μάλλον, έρωτες, σε πληθυντικό αριθμό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτό το ζώδιο μπορεί να αφοσιωθεί ολοκληρωτικά και στα δύο, και να τα καταφέρει. Επειδή οι Σκορπιοί καταφέρνουν πράγματα (και σπάνια τους το αναγνωρίζουμε).

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Τοξότης δεν χρειάζεται να γνωρίσει τον έρωτα της ζωής του για να τα παρατήσει όλα και να μετακομίσει σε κάποια μακρινή χώρα. Ναι, θα λέγαμε ότι από τις δύο επιλογές, ο Τοξότης επιλέγει την τρίτη, τον ενθουσιασμό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Εδώ δεν γράφουμε κάτι, επειδή όλοι οι Αιγόκεροι αναγνώστες δεν μπήκαν στον κόπο να ανοίξουν αυτό το κείμενο, επειδή έχουν πήξει (πάλι) στη δουλειά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Δουλειά, δουλειά, δουλειά. Ό,τι κι αν σημαίνει αυτό για έναν Υδροχόο.

ΙΧΘΕΙΣ
Αυτό το ζώδιο ζει για να ερωτεύεται. Ζει για να βιώνει όλα τα αισθήματα που έχουν να κάνουν με τον έρωτα, από τον ενθουσιασμό της πρώτης στιγμής, μέχρι την απογοήτευση του χωρισμού, και μετά πάλι απ’ την αρχή.

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"Όποτε οι άνθρωποι μοιάζουν ο ένας στον άλλον, έχουν την τάση να αρέσει ο ένας στον άλλον."

Anthony Robbins, Αμερικανός συγγραφέας αυτοβοήθειας

  • 1567 - Η Μαρία Στιούαρτ, βασίλισσα της Σκωτίας, εξαναγκάζεται σε παραίτηση από το θρόνο προς όφελος του μόλις ενός έτους γιου της, Ιάκωβου, ο οποίος θα στεφθεί βασιλιάς.
    1701 - Ο Γάλλος μεγαλέμπορος Αντουάν ντε λα Μοτ ιδρύει στις Η.Π.Α. το Ντιτρόιτ, με σκοπό να ελέγξει το εμπόριο γούνας στην περιοχή. Η πόλη παίρνει αρχικά τη γαλλική ονομασία "Fort Détroit" ("Οχυρό του Πορθμού").
    1923 - Υπογράφεται η Συνθήκη της Λωζάνης, με την οποία τα σύνορα της Ελλάδας με την Τουρκία χαράχθηκαν στα σημερινά τους όρια. Με το άρθρο 20 της Συνθήκης της Λοζάνης η Τουρκία αναγνωρίζει την προσάρτηση της Κύπρου στην Αγγλία και παραιτείται από κάθε δικαίωμα σ αυτή.

© 2002-2017 MEDIA2DAY