Δείξε μου το ζώδιό σου, να σου πω γιατί σε χώρισε

Μήπως η συναστρία σας ήταν τελικά… καταστροφή;
Δείξε μου το ζώδιό σου, να σου πω γιατί σε χώρισε
Όλοι έχουμε τα στραβά μας. Το έχουμε πει πολλές φορές αυτό. Και πολλές φορές, αυτά τα στραβά του χαρακτήρα μας είναι αρκετά σημαντικά για να χαλάσουν σχέσεις. Αν, λοιπόν, ο τελευταίος σου χωρισμός σε άφησε με μερικά αναπάντητα ερωτήματα (όπως ένα μεγάλο ΓΙΑΤΙ), ίσως ο/η πρώην σύντροφός σου ήθελε να σου πει τα παρακάτω…

Κριός
Δεν μπορούσες ποτέ να παραδεχτείς τα λάθη σου. Δεν έριχνες ποτέ τον εγωισμό σου, και μετά από λίγο καιρό αυτή η κατάσταση έγινε ανυπόφορη.

Ταύρος
Σκεφτόσουν “τι θα πει ο κόσμος” και πώς σε έβλεπε ο κόσμος περισσότερο απ’ όσο σκεφτόσουν πώς να είσαι παρών στην σχέση σου…

Δίδυμοι
Η συναισθηματική σου αστάθεια δημιουργεί πολλά προβλήματα. Μπορεί στην αρχή να είναι ό,τι πιο γοητευτικό πάνω σου, αλλά στα πλαίσια μιας σχέσης… δύσκολα τα πράγματα.

Καρκίνος
Δεν θα το παραδεχόσουν ποτέ φωναχτά, αλλά πάντα είχες όρεξη για καυγά. Ακόμα και για το παραμικρό πράγμα που θα πήγαινε στραβά.

Λέων
Ζητούσες πολλή περισσότερη προσοχή απ’ όση μπορούσε να σου δώσει. Και, ακόμα χειρότερα, είναι πολύ πιθανό να σου έδινε ό,τι είχε.

Παρθένος
Ήθελες να ελέγχεις τα πάντα. Από το πού θα βγείτε, μέχρι το ποιους θα δείτε, μέχρι και το τελευταίο κομμάτι της ζωής του. Δεν μπορείς να κρατήσεις μια σχέση μ’ αυτή τη συμπεριφορά.

Ζυγός
Ζητούσες πολλά. Ζητούσες την τελειότητα, ζητούσες κατανόηση, και ζητούσες ολοκληρωτική λατρεία. Ήσουν όμως ποτέ διατεθειμένος να δώσεις το ίδιο;

Σκορπιός
Δεν μπορούσες ποτέ να ξεκολλήσεις από το παρελθόν. Όλοι μας κουβαλάμε πληγές από τους ανθρώπους που μας έκαναν κακό, αλλά δεν μπορείς να παραμείνεις σε μια σχέση με τις βεντέτες του παρελθόντος να σου καίνε ακόμα την καρδιά.

Τοξότης
Απλό: Φέρθηκες άσχημα, και μετά αδιαφορούσες. Κάθε δράση έχει και αντίδραση, και πολλές φορές πρέπει να ζητήσεις στ’ αλήθεια συγγνώμη από τον σύντροφό σου.

Αιγόκερως
Ήσουν απόλυτος. Δεν άλλαζες γνώμη με τίποτα, και δεν έπαιρνες πολλές πρωτοβουλίες. Δεν προσπάθησες να βελτιώσεις αυτή την σχέση.

Υδροχόος
Η ανάγκη σου για επιβεβαίωση από όλο τον κόσμο – που δεν θα την παραδεχτείς ποτέ – άρχισε να κάνει την σχέση σου να μοιάζει με παρωδία.

Ιχθείς
Ήσουν πάντα κολλημένος στον κόσμο που έχεις χτίσει στο μυαλό σου. Η πραγματικότητα, όμως, είναι σκληρή και απαιτεί δράση και λύσεις σε προβλήματα. Εσύ τι έκανες;

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v