Πώς θα σου πει το κάθε ζώδιο “Σ’ αγαπώ”;

Δεν είναι ανάγκη να σου πει αυτές τις δύο λέξεις για να σου το δείξει…
Πώς θα σου πει το κάθε ζώδιο “Σ’ αγαπώ”;
Δεν εκφραζόμαστε όλοι με τον ίδιο τρόπο. Κάποιοι μιλούν έξω απ’ τα δόντια, κάποιοι άλλοι θα προτιμήσουν να το… πάρουν αλλιώς. Κάπως έτσι λειτουργεί και το κάθε ζώδιο. Είναι μερικά που, όσο και να προσπαθήσεις, δεν θα ακούσεις την φράση “Σ΄αγαπώ” να βγαίνει από το στόμα τους. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν θα σου το πουν αλλιώς…

Κριός: Ζακέτα να βάλεις!
Ναι, ναι, η πιο μαμαδίστικη φράση του κόσμου. Επειδή αυτοί είναι οι Κριοί. Γεννημένοι αρχηγοί, εγωιστές, αλλά μόλις σε αγαπήσουν πραγματικά, οι ανάγκες σου θα γίνουν ανάγκες τους, και δεν θα τους νοιάζει τίποτα άλλο.

Ταύρος: Μου έλειψες!
…και μάλλον θα σου το πει ενώ έχετε να δείτε ο ένας τον άλλο δύο ώρες, ή και λιγότερο. Ένας ερωτευμένος Ταύρος θέλει να είναι συνέχεια μαζί με το ταίρι του, να περνούν όλη την μέρα μαζί.

Δίδυμοι: Θέλω να είσαι καλά
Όλοι ξέρουμε πως οι Δίδυμοι δεν έχουν την φήμη του πιο ανιδιοτελούς προσώπου στον ζωδιακό κύκλο. Κι όμως, υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που τους το βγάζουν αυτό, που τους κάνουν να δουν λίγο πιο πέρα από τον εαυτό τους. Οι Δίδυμοι είναι πραγματικά το ζώδιο που ωριμάζει μέσα από την αγάπη.

Καρκίνος: Πάντα έχω χρόνο για ‘σένα
Αν ένας Καρκίνος βρίσκει πάντα χρόνο για να σε δει ή να σου μιλήσει, τον έχεις κάνει να σε αγαπήσει. Οι Καρκίνοι είναι πολύ μαζεμένα άτομα, και δεν τους αρέσει να δίνονται αμέσως, γιατί ξέρουν ότι θα πληγωθούν.

Λέων: Θα σου πω κάτι, αλλά μην το πεις σε κανέναν…
Δεν υπάρχει μεγαλύτερο δείγμα αγάπης για έναν Λέοντα απ’ το να σου λέει τα μυστικά του. Ξέρεις, εκείνα τα πράγματα που κρατάει κρυφά απ’ τους υπόλοιπους, επειδή το image του είναι το παν; Ναι, δεν τον πειράζει να τα μοιραστεί μαζί σου. Ξέρει πως δεν θα τον προδώσεις…

Παρθένος: Πρόσεχε, σε παρακαλώ
Γενικά τους Παρθένους δεν θα τους ακούσεις να σου λένε ζουζουνιές. Ακόμα κι αυτό το εννοούν περισσότερο σαν πρακτική συμβουλή. Επειδή θέλουν να σε βλέπουν να είσαι καλά, και δεν μπορούν να σε νταντεύουν όλη μέρα. Όχι πως δεν θα το έκαναν.

Ζυγός: Είμαι καλά
Ζυγός; Να παραδέχεται ότι είναι καλά; Να σπάει το μυστήριό του και την σκοτεινή του φιγούρα και να σου λέει ότι είναι – χριστέ μου! – ευτυχισμένος; Ναι, επειδή μάλλον σε έχει ερωτευτεί και θέλει να το ξέρεις.

Σκορπιός: Σ’ αγαπώ
Προφανώς. Ξεκάθαρα λόγια, ξεκάθαρα αισθήματα. Και θέλει να ξέρει ότι το ξέρεις, σε περίπτωση που μπορεί μετά να το χρησιμοποιήσει εναντίον σου.

Τοξότης: Μην κάνεις μ#λακίες!
Έχουμε ξαναπεί πως οι ερωτευμένοι Τοξότες είναι μια κινούμενη αντίθεση, σωστά; Επειδή, από όλα τα ζώδια, ο Τοξότης είναι σίγουρα αυτός που θα σε τραβήξει απ’ το μανίκι για να ζήσετε μαζί τις περισσότερες μ#λακίες. Πλέον, όμως, έχεις να κάνεις μ’ έναν Τοξότη που ενδιαφέρεται για την σωματική σου ακεραιότητα.

Αιγόκερως: *άβολη σιωπή* *χαμόγελο* Σ’ αγαπώ, νομίζω
Επειδή οι Αιγόκεροι είναι τρισχαριτωμένοι, αλλά δεν τους το αναγνωρίζει κανείς. Όλοι εκείνοι οι όμορφοι νέρντουλες που βλέπεις στις ταινίες; Αιγόκεροι είναι.

Υδροχόος: Οκέι, έχω μια πολύ περίεργη θεωρία που σκεφτόμουν…
Ναι, ούτε και ο ίδιος δεν καταλαβαίνει την σημασία αυτών που λέει. Αλλά εσύ ξέρεις ότι για να απλώνει μπροστά σου όλη του την τρέλα (και, πίστεψέ μας, έχει άφθονη), μάλλον τον έχεις τρελάνει αρκετά!

Ιχθείς: Πότε θα σε ξαναδώ;
Οι Ιχθείς είναι περίεργη περίπτωση. Λατρεύουν τις σχέσεις, μα συνάμα δεν τις μπορούν. Θέλουν ανθρώπινη επαφή, και ταυτόχρονα μοναξιά. Και όταν ένας Ιχθύς ρωτάει πότε μπορεί να σε ξαναδεί, ίσως να είσαι πιο ξεχωριστός από τους άλλους ανθρώπους…

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v