Πώς θα σε φλερτάρει το κάθε ζώδιο;

Αν δεν μπορείς να καταλάβεις με 100% σιγουριά αν σε φλερτάρει ή απλά σου πετάει λέξεις… είμαστε εδώ να σε βοηθήσουμε.
Πώς θα σε φλερτάρει το κάθε ζώδιο;
Δεν φλερτάρουν όλοι με τον ίδιο τρόπο. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν κάνει το φλερτ επάγγελμα, και μπορούν να σε τυλίξουν με δυο λέξεις. Από την άλλη, υπάρχουν άνθρωποι που δεν φλερτάρουν καν—ή, τουλάχιστον, προσπαθούν, μα τα αποτελέσματα θυμίζουν περισσότερο άβολη κουβέντα με τον γείτονα στο ασανσέρ.

Για να λυθεί, λοιπόν, κάθε παρεξήγηση, ας ρίξουμε μια ματιά στον κόσμο των ζωδίων, και στο τι ακριβώς θα σου πει το καθένα αν σε γουστάρει. Επειδή μπορεί ο καθένας να έχει τον τρόπο του, μα δεν έχουν όλοι στυλ.

Κριός
Οι Κριοί είναι ντόμπροι άνθρωποι. Δεν γουστάρουν τα παιχνίδια, δεν θέλουν να σπαταλούν χρόνο. Όταν δουν κάτι που τους αρέσει, θέλουν να το κατακτήσουν, και η τεράστια αυτοπεποίθησή τους είναι ο καλύτερός τους σύμμαχος.
Πιθανή ατάκα: “Μου αρέσεις”. Ναι, τόσο απλά.

Ταύρος
Οι Ταύροι είναι παραδοσιακοί, τους αρέσει η καλοπέραση και θέλουν να προσφέρουν πράγματα στην σχέση τους. Επίσης, λατρεύουν το φαγητό. Λατρεύουν το φαγητό περισσότερο από τους υπόλοιπους ανθρώπους, άρα…
Πιθανή ατάκα: “Θες να σου μαγειρέψω κάποια φορά;” Πίστεψέ μας, αν μη τι άλλο το στομάχι σου θα καλοπεράσει.

Δίδυμοι
Το μεγαλύτερο ταλέντο τους είναι η γλώσσα τους. Και μιλάμε για το λέγειν τους αυτή τη στιγμή. Ένας Δίδυμος θα προσπαθήσει να σε τρελάνει λέγοντάς σου τα πιο όμορφα λόγια που έχεις ακούσει ποτέ. Το αν θα τα καταφέρει, εξαρτάται από πολλούς άλλους παράγοντες. Πάντως, μην εκπλαγείς αν ακούσεις κάτι σαν…
“Η ομορφιά σου είναι το δεξί χέρι του σατανά”. Είναι Δίδυμος. Αυτά είναι πράγματα που λένε οι Δίδυμοι.

Καρκίνος
Οι Καρκίνοι που έχουν χτυπηθεί από τα βέλη του έρωτα είναι φτιαγμένοι από ζάχαρη, πούπουλα και εκείνο το μαλακτικό που σου θυμίζει την μαμά σου. Αν, λοιπόν, κλέψεις την καρδιά ενός, θα προσπαθήσει να μπει στην ζωή σου δείχνοντάς σου πόσο νοιάζεται για εσένα.
Πιθανή ατάκα: “Είσαι καλά; Χρειάζεσαι βοήθεια; Κάνω πολύ καλό μασάζ! Ήπιες αρκετό νερό σήμερα;” Επειδή ποιος είπε ότι αυτού του είδους το ενδιαφέρον δεν είναι σέξι;

Λέων
Πώς λειτουργούν τα πράγματα για το πολύπλοκο μυαλό ενός Λέοντα: Βήμα πρώτο, θα του τραβήξεις την προσοχή. Βήμα δεύτερο, θα θελήσει να σε κάνει να γελάσεις. Βήμα τρίτο, θα συνειδητοποιήσει ότι αυτό είναι επικίνδυνο, επειδή μπορεί να του γυρίσει μπούμερανγκ. Βήμα τέταρτο και πιο σημαντικό: Ξέρει ότι είναι Λέων, ξέρει ότι μπορεί να σε κατακτήσει και ξέρει ότι δεν έχει τίποτα να φοβάται.
Πιθανή ατάκα: “Τι ζώδιο είσαι;” ή “Πόνεσες όταν έπεσες απ’ τον παράδεισο;” Σημείωση: Οι Λέοντες είναι οι μόνοι που μπορούν να δουλέψουν με αυτές τις ατάκες. Συγγνώμη, υπόλοιπα ζώδια.

Παρθένος
Τι συμβαίνει με τους Παρθένους; Θέλουν κουβέντα, ή να σε φιλήσουν; Είναι δύσκολο να τα ξεχωρίσεις αυτά τα δύο. Αν βάλεις μέσα και την γενικότερη δυσκολία που έχουν στην έκφραση (το πρακτικό τους μυαλό δεν είναι φτιαγμένο για τέτοια πράγματα!), έχεις ένα χάος. Συνεπώς, αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι…
...οι παύσεις του. Αν πάνω στην κουβέντα φαίνεται περισσότερο να ενδιαφέρεται για το τι έχεις εσύ να πεις, σε γουστάρει. Χωρίς ατάκες. Χωρίς έξτρα πράγματα.

Ζυγός
Οι Ζυγοί δεν σταματούν ποτέ να φλερτάρουν, οπότε δεν θα είναι και τόσο δύσκολο να το καταλάβεις. Το δύσκολο κομμάτι είναι να δεις αν όντως ενδιαφέρονται. Συνεπώς, αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι α) αν σου έχουν κάνει κάποιο δώρο, και β) αν το casual φλερτ τους αρχίσει να γίνεται κάπως πιο… προσωπικό.
Πιθανή ατάκα: “Που λες, ποια είναι η αγαπημένη σου στάση;” Ναι, είναι πολύ πιθανό να το πάει εκεί. Επειδή είναι Ζυγός. Αν θες να τον τρολάρεις, απάντησέ του “Έλα να σου δείξω”, και δες τον να αλλάζει δεκαπέντε χρώματα.

Σκορπιός
Ένας Σκορπιός μπορεί να σου πει κυριολεκτικά “σκουληκομερμηγκότρυπα” και να σου κόψει τα πόδια. Γιατί; Επειδή είναι Σκορπιός, και αυτό είναι το ταλέντο των Σκορπιών. Είναι σέξι και είναι επικίνδυνοι.
Πιθανή ατάκα: “Γεια”. Όχι, λογικά δεν θα σου πουν “σκουληκομερμηγκότρυπα”.

Τοξότης
Δεν υπάρχει πιο ξεκάθαρος τρόπος για να σου δείξει ότι σε γουστάρει από το να σε προσκαλέσει κάπου. Ναι, ίσως το “προσκαλέσει” να είναι κάπως ευγενικό, για Τοξότες μιλάμε, άλλωστε.
Πιθανή ατάκα: “ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΒΑΦΛΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ, ΘΑ ΣΕ ΠΑΩ ΜΕΘΑΥΡΙΟ!” ή “ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ, ΝΑ ΠΑΜΕ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!” Προφανώς με κεφαλαία, οι Τοξότες είναι κινούμενα caps lock.

Αιγόκερως
Πρέπει να ξέρεις δύο πολύ απλά πράγματα για τους Αιγόκερους. Τους αρέσουν τα λίγα λόγια και καλά, και τους αρέσει να εντυπωσιάζουν. Και, αν ακολουθούσε οποιοδήποτε άλλο ζώδιο αυτή την τακτική, θα ήταν ακόμα ένα ψώνιο. Ο Αιγόκερως είναι ένας δυναμικός ενήλικας που έχει την ζωή του υπό έλεγχο.
Πιθανή ατάκα: “Το ξέρω ότι δεν υπάρχει τραπέζι για κράτηση μέχρι και τον Μάιο, αλλά έχω τον τρόπο μου”. Σπλους.

Υδροχόος
Δεν είναι τόσο ότι θα φλερτάρει μαζί σου, όσο ότι θα προσπαθήσει να σε χώσει στην ζωή του και στα ενδιαφέροντά του. Αυτό έχει διπλή χρήση: Θα καταλάβει αν σας αρέσουν τα ίδια πράγματα, και θα μπορέσει να σε προσεγγίσει σε έναν ασφαλή, ελεγχόμενο χώρο. Συνεπώς, μην περιμένεις πολλούς ρομαντισμούς.
Πιθανή ατάκα: “Έχει πορεία το απόγευμα, θες να ‘ρθεις;” Υπάρχουν και χειρότερα, εντάξει;

Ιχθείς
Τα χειρότερα που λέγαμε; Εδώ είμαστε. Η κοινωνική αδεξιότητα σε όλο της το μεγαλείο, οι Ιχθείς θα φρικάρουν, θα αποσυνδεθούν από την πραγματικότητα, θα αναλύσουν την κατάσταση σαν εξωτερικοί παρατηρητές, θα τρέξουν τα δεδομένα στο κεφάλι τους και εκεί που αναρωτιέσαι αν παθαίνουν ανεύρυσμα, θα σε χτυπήσουν με κάτι σαν:
“Καλησπέρα, εχμ, είστε—εννοώ, είσαι, βασικά, γεια με λένε Γιώργο, χαχα”. Αγνές, όμορφες ψυχούλες.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v