Πώς αντιδρά το κάθε ζώδιο στα προβλήματα της σχέσης του;

Όλοι φερόμαστε διαφορετικά όταν είμαστε δυστυχισμένοι—τι θα κάνει όμως το κάθε ζώδιο;
Πώς αντιδρά το κάθε ζώδιο στα προβλήματα της σχέσης του;
Υπάρχουν στιγμές στις σχέσεις που νιώθουμε δυστυχισμένοι. Για πολλούς, αυτές οι στιγμές σηματοδοτούν την αρχή του τέλους. Πώς θα αντιδράσει όμως το κάθε ζώδιο όταν η σχέση του αρχίσει να παρουσιάζει προβλήματα;

Κριός
Οι Κριοί θα γίνουν απόμακροι, θα προσπαθήσουν να αποκλείσουν τον σύντροφό τους και – περίεργο για την φύση τους – θα αποφύγουν την αντιπαράθεση μέχρι να είναι πραγματικά αναγκαία. Οι Κριοί συνήθως είναι απόλυτα ανοιχτοί για τα πάντα, άρα αν αρχίσεις να αναρωτιέσαι τι δεν πάει καλά, κάτι σίγουρα δεν πάει καλά.

Ταύρος
Οι Ταύροι πιστεύουν στην αυθυποβολή. Θα αρχίσουν να βγάζουν την καλύτερη δυνατή εικόνα προς τα έξω, για να πείσουν τον κόσμο—ελπίζοντας να πείσουν και τον εαυτό τους. Άσε που αυτή η διαδικασία θα τους βοηθήσει να μην σκέφτονται και τα προβλήματά τους.

Δίδυμοι
Οι Δίδυμοι δεν είναι καλοί στο να κρύβουν την δυστυχία τους, είναι όμως καλοί στο να βρίσκουν δικαιολογίες. Αν λοιπόν ο σύντροφός σου είναι Δίδυμος και αρχίζει να γκρινιάζει για τα πάντα εκτός από την σχέση σας, μάλλον κάτι δεν πάει καλά.

Καρκίνος
Οι πληγωμένοι Καρκίνοι μπορεί να γίνουν λίγο… κακοί. Μιλάνε με τους φίλους τους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, γίνονται passive-aggressive και – το σημαντικότερο – θα κάνουν σχεδόν τα πάντα για να βγάλουν από μέσα τους την απογοήτευση και τον θυμό, χωρίς να ψάχνουν την ρίζα του προβλήματος.

Λέων
Τα λιοντάρια γίνονται – προφανώς – επιθετικά όταν δεν περνάνε καλά. Αυτό συμβαίνει επειδή όλη τους η αυτοπεποίθηση (και με την σειρά της η ευτυχία τους) βασίζεται στο να τα πηγαίνουν καλά με τον εαυτό τους και τους γύρω τους. Συνεπώς, όταν κάτι βγαίνει εκτός προγράμματος και τους ταράζει, είναι ικανοί να εξουδετερώσουν αυτό που θεωρούν ως απειλή.

Παρθένος
Οι Παρθένοι θα αντιμετωπίσουν την δυστυχία με έναν τρόπο που είναι τελείως χαρακτηριστικός: δεν θα την αντιμετωπίσουν καν. Θα αφοσιωθούν σε οτιδήποτε άλλο μπορεί να τους αποσπάσει την προσοχή, και θα προσπαθήσουν να φαίνονται όσο πιο ψύχραιμοι γίνεται.

Ζυγός
Οι Ζυγοί σιχαίνονται τους καυγάδες, και θα κάνουν τα πάντα για να τους αποφύγουν. Αυτό θα τους αναγκάσει να γίνουν ακόμα πιο απόμακροι, και θα τους βάλει στην διαδικασία να παραμελούν την σχέση τους. Όταν δεις έναν Ζυγό να μην έχει και τόση… ισορροπία στις προσωπικές του υποθέσεις, τα πράγματα δεν είναι καλά.

Σκορπιός
Εδώ θα χρειαστεί να δώσουμε μερικά εύσημα στον Σκορπιό, καθώς – παρά την κακή του φήμη – αν έχει όντως αναπτύξει αισθήματα για το άλλο άτομο, δεν πρόκειται να κρύψει την δυστυχία του, και θα προτιμήσει να αντιμετωπίσει το πρόβλημα αμέσως. Βέβαια, δεν υποσχόμαστε ότι αυτή η αντιμετώπιση δεν θα περιλαμβάνει σπασμένα πιάτα στο πάτωμα.

Τοξότης
Αν καταφέρεις να κάνεις έναν Τοξότη να δεσμευτεί, και μετά τον πληγώσεις, θα δεις μια εντελώς διαφορετική του πλευρά. Οι Τοξότες μπορούν να γίνουν πολύ passive-aggressive, αλλά και να έχουν ξαφνικές εκρήξεις θυμού, φαινομενικά απ’ το πουθενά. Πρόσεξε αν τα αστεία του αρχίζουν να θυμίζουν περισσότερο μπηχτές.

Αιγόκερως
Η ανάγκη του να ελέγχει τα πάντα θα υποτροπιάσει. Θα προσπαθεί να αναγνωρίσει ποιο είναι το πρόβλημα και να το λύσει ολομόναχος, ακόμα κι αν δεν υπάρχει κάποια λύση. Έχει την τάση να νιώθει ότι οι σχέσεις του είναι κομμάτια της ζωής του, και δεν θα σταματήσει να παλεύει για αυτές. Οι Αιγόκεροι σιχαίνονται να μην ξέρουν τι συμβαίνει στις ζωές τους, άρα αν η σχέση τους έχει προβλήματα, θα γίνουν ακόμα πιο επιφυλακτικοί.

Υδροχόος
Πάντα οι Υδροχόοι κάνουν μεγάλα όνειρα και έχουν παράξενες ιδέες. Αν δεις έναν Υδροχόο να κυνηγάει όντως αυτά τα όνειρα, αυτό σημαίνει ότι αμύνεται. Προσπαθεί να μην αφήσει την θλίψη του να τον επηρεάσει, και πέφτει με τα μούτρα σε οτιδήποτε άλλο—εκτός από εσένα. Για την ακρίβεια, μπορεί στο κεφάλι του να σε έχει ήδη χωρίσει και να μην ενδιαφέρεται αν θα το μάθεις ποτέ.

Ιχθείς
Αν ένας Ιχθύς δεν αντέχει να βρίσκεται άλλο σε μια σχέση, το μόνο που θέλει είναι η ελευθερία του. Θα τον βλέπεις να είναι κάπως χαμένος στις σκέψεις του, να μην προσέχει πολύ όταν μιλάς. Μπορεί να σου λέει ότι σε αγαπάει, επειδή οι Ιχθείς δεν μπορούν ποτέ να τελειώσουν οι ίδιοι τις σχέσεις τους, μα κατά βάθος θα είναι πολύ, πολύ δυστυχισμένος.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v