Γιατί τα ζώδια είναι ακόμα single;

Τι αμαρτίες πληρώνει το κάθε ζώδιο και εξακολουθεί να είναι single; Έχουμε όλες τις απαντήσεις!
Γιατί τα ζώδια είναι ακόμα single;
Όλοι μας κάνουμε μικρά (ή μεγάλα) λάθη που δεν μας αφήνουν να βρούμε μια καλή σχέση. Ποια είναι όμως τα μεγαλύτερα λάθη που κάνουν τα ζώδια στην ερωτική τους ζωή; Γιατί δεν μπορούν να στεριώσουν σύντροφο;

Κριός
Φίλε Κριέ, είσαι single γιατί μάλλον σε φοβούνται. Και δεν είναι να απορείς. Κάθε φορά που μπαίνεις σε ένα δωμάτιο, η ενέργειά σου γεμίζει τον χώρο. Μπορείς να προκαλέσεις δέος στους υπόλοιπους ανθρώπους, και ο αυθορμητισμός σου μπορεί να είναι υπερβολικός για κάποιους.

Ταύρος
Ψάχνεις το ιδανικό. Για ‘σένα οι σχέσεις είναι το πρώτο βήμα πριν τον γάμο, και οι απαιτήσεις σου είναι υψηλές και πολύ συγκεκριμένες. Άρα είναι κάπως δύσκολο να αποδεχτείς την ιδέα ότι οι περισσότερες σχέσεις απαιτούν συμβιβασμούς.

Δίδυμοι
Είσαι single επειδή είσαι περίπλοκος. Είσαι έξυπνος, αλλά ασταθής. Χρειάζεσαι μια σχέση, αλλά μετά βαριέσαι. Ο χαρακτήρας σου το κάνει δύσκολο να παραμείνεις για πολύ καιρό με το ίδιο άτομο, και έχεις την τάση να ενθουσιάζεσαι πολύ εύκολα με καινούρια άτομα.

Καρκίνος
Πώς να μην είσαι single, όταν δεν εμπιστεύεσαι ούτε και την σκιά σου; Οι Καρκίνοι ζουν για να αγαπούν και να φροντίζουν τα κοντινά τους άτομα, αλλά απαιτούν την ίδια αντιμετώπιση και από τους συντρόφους τους. Διαφορετικά, δεν θα αργήσει να φανεί πίσω από την καλοσύνη τους ότι μπορούν να είναι ιδιαίτερα κλειστοί άνθρωποι.

Λέων
Είσαι single γιατί… κανείς δεν είναι σαν εσένα. Ξέρεις πως αξίζεις τα καλύτερα, και αρνείσαι να συμβιβαστείς με κάτι που δεν θα νιώσεις ότι σου ταιριάζει απόλυτα. Χρειάζεσαι έναν σύντροφο που να έχει ανοιχτό μυαλό και όρεξη για περιπέτειες, ακόμα κι αν κάτι τέτοιο φαίνεται τρομακτικό.

Παρθένος
Είσαι (και θα παραμείνεις) single γιατί ο ένας σου ξινίζει και ο άλλος σου βρωμάει. Ναι, η λογική είναι ένα εξαιρετικό προτέρημα στις μέρες μας, αλλά πρέπει να αρχίσεις να είσαι συναισθηματικά ανοιχτός για να μπορέσουν οι υπόλοιποι να δουν και την ανθρώπινη πλευρά σου.

Ζυγός
Είσαι single είτε γιατί το επέλεξες, είτε γιατί σε χωρίζουν επανειλημμένα. Λατρεύεις τις νέες εμπειρίες και θες συνεχώς να βρίσκεις καινούρια πράγματα που θα σε ενθουσιάσουν—ή ανθρώπους. Αν βρεις κάποιον σύντροφο που να καταλαβαίνει πώς λειτουργεί το μυαλό σου και είναι εντάξει με μια σχέση κάπως πιο ανοιχτή, τότε έχεις βρει το κατάλληλο ταίρι.

Σκορπιός
Οι Σκορπιοί είναι παθιασμένοι, αλλά και εντελώς κτητικοί. Και αυτό μπορεί να κάνει τους συντρόφους τους να νιώσουν ότι πνίγονται. Η ζήλεια των Σκορπιών είναι ίσως το πιο γνωστό χαρακτηριστικό τους, και τους ωθεί σε συμπεριφορές που μπορεί να γίνουν ιδιαίτερα χειριστικές.

Τοξότης
Είσαι single γιατί όλα είναι πιο απλά στο μυαλό σου. Και, δυστυχώς, πολλές φορές οι σχέσεις γίνονται περίπλοκες, και εσύ τα είχες όλα δεδομένα. Προσπάθησε να συγκεντρώσεις την ενέργειά σου όχι μόνο στο να προσπαθείς να κάνεις τους γύρω σου να περάσουν καλά, αλλά και να καταλάβεις τα αισθήματά τους.

Αιγόκερως
Είσαι single γιατί ούτε κι εσύ δεν ξέρεις τι θέλεις. Μπορεί η ζωή σου να είναι οργανωμένη στην εντέλεια, αλλά αυτό σημαίνει πως τα ερωτικά σου έρχονται σε δεύτερη μοίρα. Δεν είναι σπάνιο να δεις Αιγόκερους σε μεγαλύτερη ηλικία να μην έχουν αποφασίσει ακόμα τι ακριβώς θέλουν από τις σχέσεις τους. Το σίγουρο είναι πως ο ιδανικός σύντροφος για εσένα πρέπει να είναι χαλαρός, για να ισορροπεί λίγο την κατάσταση.

Υδροχόος
Είσαι single επειδή δεν ξέρεις πώς να φερθείς στους ανθρώπους. Το μυαλό σου μπορεί να είναι πιο μπροστά, και η καρδιά σου μπορεί να έχει τις καλύτερες προθέσεις, μα οι κοινωνικές σου δεξιότητες έχουν μείνει πίσω—χωρίς να υπολογίζουμε την τάση των Υδροχόων να έχουν τον σαρκασμό ως μοναδική μορφή αυτοάμυνας.

Ιχθείς
Οι Ιχθείς δεν είναι σε σχέση επειδή ζουν σε έναν δικό τους κόσμο. Λατρεύουν τους ανθρώπους και λατρεύουν την ιδέα μιας σχέσης, αλλά ίσως δυσκολεύονται να διαχωρίσουν την φαντασία τους από την πραγματικότητα. Γι’ αυτό και έχουν ανάγκη δίπλα τους έναν άνθρωπο που να μπορεί να καταλάβει και να εκτιμήσει τα όνειρά τους.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v