Τι ξενερώνει τα ζώδια;

Ένας μικρός οδηγός με τα απόλυτα turn-off κάθε ζωδίου, για να είστε προετοιμασμένοι…
Τι ξενερώνει τα ζώδια;
Όλοι έχουμε τα μικρά πράγματα που μας ενοχλούν. Μπορεί να είναι η πολυλογία, όταν κάποιος μασάει με το στόμα ανοιχτό, ή όταν κάποιος δεν σταματάει να κάνει χαζές παρατηρήσεις. Υπάρχουν όμως και μερικές ξενέρες-πασπαρτού, που λειτουργούν πάνω-κάτω για το κάθε ζώδιο. Ας δούμε ποιες είναι αυτές.

Κριός
Μπορεί να είσαι μοντέλο, μπορεί να είσαι ο πιο καλός άνθρωπος στον κόσμο, αλλά αν το στόμα σου δεν έχει φίλτρο βλακείας, τότε ο Κριός θα απομακρυνθεί τρέχοντας. Επιπλέον, σιχαίνονται όλα αυτά τα σιρόπια που φέρνει μια σχέση, οπότε προσπάθησε να κρατήσεις το κλίμα χαλαρό.

Ταύρος
Τρία πράγματα που δεν πρέπει να είσαι, αν θες ένας Ταύρος να παραμείνει μαζί σου: πολυλογάς, ακατάστατος και υπερβολικά απαιτητικός. Έχουν υπερβολικά πολλές δουλειές για να ασχοληθούν μαζί σου.

Δίδυμοι
Αν τολμήσεις να κοροϊδέψεις έναν Δίδυμο, ή να του πεις ότι η γνώμη του δεν έχει σημασία, θα σε διαλύσει. Εκτός κι αν το κάνεις μπροστά σε άλλο κόσμο, που θα κρατήσει τα προσχήματα. Και θα σε διαλύσει μετά, φροντίζοντας να μην ανακαλύψει κανείς το πτώμα.

Καρκίνος
Οι Καρκίνοι μισούν να αισθάνονται ότι τους αγνοείς. Δεν αντέχουν το κουτσομπολιό, την αλαζονεία και τους ανθρώπους που κάνουν ντους μια φορά την εβδομάδα. Θα λέγαμε ότι, στο θέμα της ξενέρας, οι Καρκίνοι είναι οι πιο φυσιολογικοί απ’ όλους.

Λέων
Αν πεις ψέματα σ’ ένα λιοντάρι και το μάθει, έχεις φύγει απ’ το παράθυρο. Πρέπει, επίσης, να προσέχεις· δεν αντέχουν την αγένεια, την συνεχή απαισιοδοξία και τους ανθρώπους που δεν έχουν ιδέα τι θέλουν να κάνουν με την ζωή τους.

Παρθένος
Κλισέ, αλλά αληθινό: Καθάρισε το σπίτι σου! Σιχαίνονται την βρωμιά, όπως και τους ανθρώπους που την προκαλούν. Πέρα από αυτό, προσπάθησε να μην πηγαίνεις κόντρα μαζί τους, γιατί είναι από τους πιο ισχυρογνώμονες ανθρώπους, και θα καταλήξετε στα μαχαίρια.

Ζυγός
Αν είσαι ζηλιάρης/α, μην δοκιμάσεις να κάνεις ούτε παρέα με έναν Ζυγό. Δεν αντέχουν τις μεγάλες δεσμεύσεις ούτως ή άλλως, αλλά η διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στο τι είναι αποδεκτό και τι τους πνίγει είναι πρακτικά αόρατη.

Σκορπιός
Αντιπαθούν (και κοροϊδεύουν) τους ανασφαλείς και αδιάκριτους ανθρώπους—άσχετα από το γεγονός ότι βασανίζονται καθημερινά από τις τάσεις τους προς αυτά τα δύο… αμαρτήματα. Γενικά η ζωή ενός Σκορπιού δεν είναι εύκολη.

Τοξότης
Αν είσαι από εκείνα τα άτομα που μπαίνουν σε ένα δωμάτιο και η διασκέδαση αυτοκτονεί, τότε – προφανώς – ο Τοξότης δεν πρόκειται να σου δώσει καν σημασία. Σε γενικές γραμμές, αν δεν είσαι μίζερος, εμμονικός και τσιφούτης, θα τα πας πολύ καλά με τους Τοξότες.

Αιγόκερως
Ξανά, όπως και τα άλλα δύο ζώδια της Γης, δεν εκτιμά την ακαταστασία. Αυτό που τους ξεχωρίζει είναι η υπερφυσική τους ικανότητα να καταλαβαίνουν αν κάποιος λέει ψέματα. Να είσαι μόνο ο εαυτός σου μαζί του, αλλιώς θα χάσει το ενδιαφέρον του.

Υδροχόος
Με πολύ απλά λόγια, θα σου πουν ότι δεν αντέχουν την ανοησία. Βέβαια, η ανοησία αποκτά διαφορετικό νόημα ανάλογα τον Υδροχόο, άρα πώς μπορείς να ξέρεις; (Απάντηση: Δεν μπορείς.)

Ιχθείς
Η γκρίνια, η αδιαφορία, ο αυταρχισμός… όλα αυτά είναι πράγματα που θα κάνουν τους Ιχθείς να μην σου ξαναμιλήσουν. Και πρόσεχε πώς θα μιλήσεις για την οικογένειά του!

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v