Πώς αντιδρούν τα ζώδια όταν τα απατήσεις;

Απάτησες; Άφησέ μας να σου αποκαλύψουμε τι να περιμένεις… Ή, τουλάχιστον, τι λένε τα άστρα να περιμένεις.
Πώς αντιδρούν τα ζώδια όταν τα απατήσεις;
Έκανες το σφάλμα και ήσουν άπιστος στην σχέση σου. Άνθρωποι είμαστε, λάθη κάνουμε. Πώς θα αντιδράσει όμως ο/η σύντροφός σου όταν το μάθει; Άφησε τα άστρα να σου το πουν αυτό…

Ο Κριός…
…μπορεί να σου καταστρέψει την ζωή. Εκτιμά την ειλικρίνεια πάνω από κάθε τι, και αν μάθει ότι απάτησες, θα φροντίσει να μάθει όλος ο κοινωνικός σας περίγυρος τι κάθαρμα είσαι. Και μετά θα σε χωρίσει.

Ο Ταύρος…
…θέλει να σε δει να υποφέρεις. Και αυτό θα είναι μία πολύ αργή και βασανιστική διαδικασία. Οι Ταύροι ξέρουν πολύ καλά να κρατούν κακίες, και η εκδίκησή τους θα σερβιριστεί με το πιο ψυχρό χαμόγελο, εκεί που δεν το περιμένεις.

Ο Δίδυμος…
…θα τα κάνει όλα λίμπα. Θα κλάψει, θα ουρλιάξει, θα σπάσει μερικά πιάτα, αλλά σίγουρα θα είναι τα δικά σου πιάτα. Σιγά μην θυσιάσει δικά του υλικά αγαθά για την δική σου απιστία. Ετοιμάσου ψυχολογικά για τον καυγά του αιώνα.

Ο Καρκίνος…
…θα σε κάνει να αισθανθείς σαν το μεγαλύτερο σκουπίδι στην ιστορία των σκουπιδιών. Η απογοήτευση δεν θα γίνει φανερή μονάχα στο βλέμμα του. Θα την βλέπεις να φεύγει από κάθε πόρο του δέρματός του, και οι ενοχές που θα σου προκαλέσει θα σε κυνηγούν για πολύ καιρό. Όπως και οι φίλοι του, που τον στηρίζουν στα πάντα και πλέον σε μισούν θανάσιμα.

Ο Λέων…
…θα το χρησιμοποιήσει υπέρ του. Ήθελες σεξ με άλλο άτομο; Τέλεια. Απόδειξέ μου ότι το μετάνιωσες, παραδίδοντας τα όπλα, την ζωή σου, τον τραπεζικό σου λογαριασμό και την ψυχή σου σε εμένα. Και γρήγορα.

Ο Παρθένος…
…θα αναρωτηθεί σε τι έφταιξε. Έπειτα από λίγο θα ανοίξει τα μάτια του και θα αποφασίσει ότι είσαι ο νέος πιο μισητός άνθρωπος στον κόσμο, θα σε βρίσει, θα σε ξεφτιλίσει και θα σε χωρίσει. Και μετά θα συνεχίσει να αναρωτιέται σε τι έφταιξε.

Ο Ζυγός…
….θα το απολαύσει, απλά και μόνο επειδή μόλις του έδωσες μια τέλεια ευκαιρία να κάνει το ίδιο, χωρίς ενοχές. Είπαμε, το ζώδιο της ισορροπίας.

Ο Σκορπιός…
…απλά κρύψε όλα τα αιχμηρά αντικείμενα σε ακτίνα μισού χιλιομέτρου, και λογικά θα είσαι ασφαλής. Τουλάχιστον σωματικά. Γιατί τα ψυχικά τραύματα που θα σου προκαλέσει ένας Σκορπιός δεν γιατρεύονται με τίποτα.

Ο Τοξότης…
…δεν θα σου ξαναμιλήσει. Δεν σημαίνει ότι δεν έχει αισθήματα, απλά δεν θα τα δεις. Θα φύγει και θα κόψει κάθε επαφή μαζί σου, μιας και δεν υπάρχει λόγος να χάνει τον πολύτιμό του χρόνο πια μαζί σου.

Ο Αιγόκερως…
…δεν πρόκειται να σε αφήσει να του κλέψεις ακόμα περισσότερη δύναμη. Ο Αιγόκερος δεν αρκείται απλά να μην σου ξαναμιλήσει. Είσαι πλέον νεκρός για τον Αιγόκερω, θα διαγράψει κάθε ανάμνηση που έφτιαξε μαζί σου, και – μετά από αρκετές πολύ κακές νύχτες – θα συνεχίσει την ζωή του.

Ο Υδροχόος…
…θα τρελαθεί λιγάκι. Δηλαδή, περισσότερο από το κανονικό. Υπάρχουν πολλοί λόγοι που οι περισσότεροι άνθρωποι φοβούνται να κάνουν σχέσεις μαζί τους, και οι τελείως απρόβλεπτες αντιδράσεις τους σε φορτισμένες καταστάσεις είναι ένας από αυτούς. Έπειτα, θα αποστασιοποιηθεί (όπως κάνει πάντα) και δεν θα τον ξαναδείς ποτέ.

Ο Ιχθύς…
…θα κολυμπάει σε μια λίμνη από τα δάκρυά του. Μετά θα σου πετάξει κλούβια αυγά στο αυτοκίνητο. Και μετά θα συνεχίσει να κολυμπάει στην λίμνη από τα δάκρυά του.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v