Τι προσφέρει κάθε ζώδιο σε μια σχέση;

Κάθε άνθρωπος, λένε, έχει κάτι να προσφέρει. Τι μπορεί να προσφέρει όμως το κάθε ζώδιο στις ερωτικές του σχέσεις;
Τι προσφέρει κάθε ζώδιο σε μια σχέση;
Έχουμε πει ανά καιρούς διάφορα… όχι και τόσο καλά πράγματα για τα ζώδια. Δεν θα ήταν άδικο, έχοντας αναλύσει τόσο πολύ τα κουσούρια τους, να μην ρίξουμε και μια ματιά σ’ αυτά που έχουν να προσφέρουν στους ανθρώπους που αγαπούν;

Κριός
Οι Κριοί μπορούν να γίνουν υπέροχοι σύντροφοι, μιας και είναι λάτρεις της περιπέτειας, και προσπαθούν να γεμίζουν κάθε τους στιγμή με ενθουσιασμό. Αν, λοιπόν, έρθει κάποια στιγμή στο δρόμο μας ένα παρδαλό κριάρι, σίγουρα δεν πρόκειται ποτέ να βαρεθούμε.

Ταύρος
Οι Ταύροι, εκτός του ότι λατρεύουν να βρίσκονται σε σταθερές σχέσεις και η ευτυχία που νιώθουν είναι μεταδοτική, εκτιμούν τα κομψά πράγματα σ’ αυτή τη ζωή. Τι σημαίνει αυτό; Από δείπνα σε πολυτελή εστιατόρια, μέχρι εξτραβαγκάν σεξ, οι Ταύροι μπορούν να σου τα προσφέρουν όλα.

Δίδυμοι
Οι Δίδυμοι μπορούν να σου διδάξουν πράγματα. Σίγουρα, έχουμε πει πολλά κακά για την τάση τους να “ξεπορτίζουν” και για την αστάθεια που τους χαρακτηρίζει μερικές φορές, αλλά η αλήθεια είναι πως δίπλα σε έναν Δίδυμο θα μπορέσεις να γίνεις καλύτερος, κοινωνικότερος και πιο υπομονετικός άνθρωπος.

Καρκίνος
Απόλυτη, ολοκληρωτική (ίσως ενίοτε ασφυκτική) αγάπη. Δεν υπάρχει ζώδιο που να μπορεί να προσφέρει περισσότερη αγάπη από τον μελαγχολικό Καρκίνο, γι’ αυτό φέρσου σωστά, και ίσως βρήκες τον σύντροφο της ζωής σου.

Λέων
Η ένταση και το πάθος είναι το φόρτε του Λέοντα. Ή, τουλάχιστον, έτσι λένε. Στην πραγματικότητα, αυτό που κάνει μια σχέση μ’ ένα λιοντάρι να ξεχωρίζει από τις άλλες είναι η άνεση. Η σχέση σας θα περάσει στο στάδιο της απόλυτης άνεσης χωρίς καλά-καλά να το καταλάβεις.

Παρθένος
Όχι, δεν θα πούμε το κλισέ ότι οι Παρθένοι είναι μανιακοί με την καθαριότητα, άρα το σπίτι σας θα είναι πάντα καθαρό. Αν δεν σηκώσεις κι εσύ την σφουγγαρίστρα, σε βλέπουμε να μένεις μόνος. Με τους Παρθένους θα γίνουμε λίγο ανατρεπτικοί—και επιφανειακοί: μπορεί να φτάσεις στο σημείο να κουραστείς να κάνεις σεξ.

Ζυγός
Οι Ζυγοί μπορούν να προσφέρουν στους συντρόφους τους συμπαράσταση, ένα ζευγάρι αυτιά έτοιμο να ακούσει τα πάντα, και μια καθησυχαστική κουβέντα. Είναι οι καλύτεροι στο να ηρεμούν τα πνεύματα και να σε βοηθούν να ξεπεράσεις όλες εκείνες τις μικρές, καθημερινές σου φρίκες.

Σκορπιός
Αν καταφέρεις να πείσεις έναν Σκορπιό να ρίξει τις άμυνές του και να σου ανοιχτεί, αυτό που θα κερδίσεις είναι κάτι που λίγοι άνθρωποι μπορούν να σου προσφέρουν: θα σε εμπιστεύεται απόλυτα. Θα σου μιλάει με ειλικρίνεια και η σχέση σας – άσχετα από τις παροδικές φουρτούνες που είναι ψωμοτύρι γι’ αυτό το ζώδιο – θα έχει πραγματικά γερές βάσεις.

Τοξότης
Εκτός του ότι θα ξέρουν πάντα πού υπάρχουν τα καλύτερα ποτά, τα καλύτερα φαγητά αλλά και τα καλύτερα πάρτι, οι Τοξότες – όσο κι αν διαρκέσει η παρουσία τους στην ζωή σου – θα σε βοηθήσουν να ανακαλύψεις πτυχές του εαυτού σου που δεν είχες σκεφτεί. Και θα σε κάνουν να γελάς μέχρι δακρύων.

Αιγόκερως
Αν σου αρέσει η ηρεμία, η ησυχία, οι πιο σπιτικές καταστάσεις, τότε ο Αιγόκερως είναι ο κατάλληλος σύντροφος για ‘σένα. Πιστός, μετρημένος αλλά και ο πιο διασκεδαστικός. Ναι, ναι, το είπαμε και το εννοούμε. Στα άτομα που αγαπάει ειλικρινά, ο Αιγόκερως δείχνει το αληθινό του πρόσωπο, και δεν έχει καμία σχέση με την αυστηρή εικόνα που δείχνει προς τα έξω.

Υδροχόος
Αν καταφέρεις να πείσεις έναν Υδροχόο να δέσει τον (μεταφορικό και συμβολικό, όπως κάθε τι στην ζωή του) γάιδαρό του, σύντομα θα αρχίσεις να βλέπεις τον κόσμο μέσα από μια διαφορετική οπτική γωνία, την δική του. Και ίσως ανακαλύψεις πως ο κόσμος έχει πολύ περισσότερα να σου προσφέρει απ’ ό,τι νόμιζες.

Ιχθείς
Τι μπορεί να κερδίσει κάποιος που θα κάνει σχέση με τα ντροπαλά ψαράκια; Αγάπη, γαλήνη, απεριόριστες αγκαλιές, και ίσως πολύ πιο kinky σεξ από αυτό που πιστεύατε. Α, ναι, και ίσως το άτομο που θα παντρευτεί.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v