ΣΧΕΣΕΙΣSINGLES

Πώς να του δείξεις (διακριτικά) ότι τον γουστάρεις

Επειδή μπορεί να ντρέπεσαι και να μην σου αρέσουν οι μεγάλες, τολμηρές κινήσεις. Ή απλά επειδή θες να τον σαγηνεύσεις, αργά και σταθερά…

Πώς να του δείξεις (διακριτικά) ότι τον γουστάρεις

Θέλεις να τον κάνεις να σου δώσει προσοχή, να καταλάβει ότι καίγεσαι γι’ αυτόν. Από την άλλη, δε θες να πέσεις και πάνω του, αυτό θα ήταν ενοχλητικό. Από την άλλη (της άλλης), δεν θέλεις και απλά να στέκεσαι εκεί, να προσπαθείς να διατηρήσεις μια παιχνιδιάρικη οπτική επαφή που έχει 45% πιθανότητες να μην βρει ποτέ ανταπόκριση.

Πρέπει, λοιπόν, να βρεις την χρυσή τομή. Και εμείς είμαστε εδώ για ‘σένα.

Λίγη σωματική επαφή…
…δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Άγγιξέ το χέρι του για μια στιγμή, κάνε του μια αγκαλιά όταν βρίσκεστε, ή ένα φιλί στο μάγουλο όταν πρέπει να φύγεις.

Κέρασέ τον ένα ποτό
Αυτό δεν είναι ακριβώς διακριτικό, αλλά – επειδή πατριαρχία για κάποιον λόγο – δεν συμβαίνει συχνά, οπότε θα τον εκπλήξεις. Εμείς λέμε να το κάνεις.

Ένα κομπλιμέντο
Σου θυμίζει κάποιον διάσημο (που να μην είναι, προτιμότερα, ο Στιβ Μπουσέμι); Πες του το. Σου αρέσει αυτό που φοράει; Ή μήπως αισθάνεσαι την ανάγκη να του εκφράσεις την γνώμη σου για όλες τις ώρες που τρώει στο γυμναστήριο τελευταία; Πες του το.

Ένα δικό σας αστείο
Αν καταφέρεις να υπάρξει ανάμεσά σας κάποιο inside joke, αυτό σημαίνει πως έχετε ήδη έρθει κοντά, και σίγουρα έχεις την προσοχή του. Ακόμα καλύτερα, ξέρει ότι τον κάνεις να γελάει, και υπάρχει κάτι πιο γοητευτικό;

Χορέψτε μαζί
Είστε έξω; Παίζει μουσική που να χορεύεται; Ξέρεις τι πρέπει να κάνεις.
(Σε περίπτωση που ΔΕΝ ξέρεις τι να κάνεις, και ο χορός μαζί σου έχει υπάρξει τραυματική εμπειρία για τουλάχιστον δύο ακόμα ανθρώπους στο παρελθόν, αγνόησε αυτή τη συμβουλή.)

Μίλα του
Προσπάθησε να του πιάσεις την κουβέντα. Χωρίς να πάει αναγκαστικά στο ερωτικό. Αυτό θα έρθει σύντομα, αν αρχίσετε να μιλάτε… πιο πριβέ.

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"Το να αισθάνεται κανείς δυστυχισμένος συνεχώς είναι μια ανεπίτρεπτη πολυτέλεια."

Πάουλο Κοέλιο

 • 1908 - Κατασκευάζεται το πρώτο στρατιωτικό αεροπλάνο στις ΗΠΑ
  1911 - Ιταλός σερβιτόρος κλέβει τον πίνακα του Λεονάρντο Ντα Βίντσι, Μόνα Λίζα από το μουσείο του Λούβρου στο Παρίσι.
  1915 - Η Ιταλία κηρύσσει τον πόλεμο κατά της Τουρκίας (Α' Παγκόσμιος Πόλεμος)
  1926 - Κίνημα Κονδύλη και ανατροπή της δικτατορίας του Πάγκαλου.
  1991 - Η Λεττονία κηρύσσει την ανεξαρτησία της
  1991 - Καταρρέει το πραξικόπημα κατά του ηγέτη της ΕΣΣΔ, Μιχαήλ Γκορμπατσώφ

© 2002-2017 MEDIA2DAY