Τα πράγματα που είναι πιο σημαντικά από την εμφάνιση

Επειδή η εμφάνιση δεν είναι το παν, και επειδή υπάρχουν πολλά πράγματα που είναι σούπερ σέξι, μια λίστα για να θυμηθούμε τι έχει όντως αξία σ’ αυτή τη ζωή.
Τα πράγματα που είναι πιο σημαντικά από την εμφάνιση
Ναι, η εμφάνιση παίζει σημαντικό ρόλο, και είναι η πρώτη εντύπωση που θα κάνεις, μπλα, μπλα, μπλα. Δεν θα πούμε όχι. Η εμφάνιση είναι ένα κομμάτι του ποιοι είμαστε, και γι’ αυτό προσπαθούμε να φροντίζουμε τον εαυτό μας, ώστε να νιώθουμε καλά. Υπάρχουν, όμως, πράγματα, που είναι πιο σημαντικά από την εμφάνιση. Και, τολμούμε να πούμε, πως χωρίς αυτά, ένα σέξι σώμα ή πρόσωπο θα έχανε την αξία του. Ποια είναι αυτά;

Ειλικρίνεια
Επειδή κανένας δεν γουστάρει ένα άτομο που λέει ψέματα ή που υποκρίνεται πως είναι κάτι άλλο. Ο μόνος τρόπος να είσαι σέξι είναι να είσαι ο εαυτός σου, επειδή – αντικειμενικά – είναι το μόνο πράγμα που μπορείς ειλικρινά να υποστηρίξεις.

Ευγένεια
Όχι, δεν θα σου πούμε να σταματήσεις να βρίζεις. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τις βρισιές. Αυτό που εννοούμε είναι να μην γίνεσαι μ**άκαςς. Να μην προσβάλεις και να υπολογίζεις τα αισθήματα των άλλων όταν μιλάς.

Εμπιστοσύνη
Ρώτα οποιοδήποτε ζευγάρι που έχει κλείσει πέντε χρόνια σχέσης, και θα λάβεις την ίδια απάντηση: Η εμπιστοσύνη είναι το πιο σέξι πράγμα.

Αισιοδοξία
Ακόμα κι αν έχεις την εμφάνιση του πιο πανέμορφου μοντέλου στον κόσμο, όλα αυτά θαμπώνουν αν είσαι μια κινούμενη αρνητικότητα. Και, όχι, δεν χρειάζεται να χαμογελάς όλη την ώρα χωρίς λόγο. Αλλά το να έχεις μια πιο αισιόδοξη στάση απέναντι στην ζωή θα σου κάνει καλό.

Ωριμότητα
…επειδή κανείς – πίστεψέ μας, κανείς – δεν θέλει να έχει σχέση με έναν ενήλικα που φέρεται σαν μικρό παιδί.

Αυτοπεποίθηση
Χαλαροί ώμοι, έξω το στήθος, ίσια πλάτη. Όλοι μας είμαστε μοναδικοί, και πρέπει να δίνουμε στον εαυτό μας όλα τα εύσημα που του αξίζουν. Διαφορετικά, οι άνθρωποι θα σε βλέπουν και θα σε λυπούνται.

Χιούμορ
Συμβουλή που ποτέ δεν πρόκειται να βγει λάθος: Αν τον/την κάνεις να γελάσει, έχεις όλη την προσοχή πάνω σου.

Πάθος
Και όχι μόνο στο κρεβάτι. Μιλάμε για πάθος στην ζωή σου. Ζήσε την ζωή που θέλεις, κάνε τα πράγματα που θες να κάνεις και μην δίνεις λογαριασμό σε κανέναν. Η μιζέρια δεν θα σε πάει πουθενά…

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v