Τα σημάδια ότι κάνεις καλύτερο σεξ από τον μέσο όρο

Σε απασχολεί συχνά το αν είσαι καλός στο σεξ; Τσέκαρε αυτά τα σημάδια και ύστερα επαναπαύσου στις δάφνες – και στα σεντόνια σου.
Τα σημάδια ότι κάνεις καλύτερο σεξ από τον μέσο όρο
Έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου

Γιατί στο σεξ, ο έχων εμπιστοσύνη σ'εαυτόν πάντα... νικά. Αν συμπεριφέρεσαι σαν να είσαι ο καλύτερος, τότε μάλλον θα είσαι ο καλύτερος.

Το συζητάς

Όσοι συζητούν περί σεξ εκτός κρεβατιού έχουν συνήθως και τις καλύτερες επιδόσεις. Δεν εννοούμε να το παρακάνεις, αλλά το να είσαι ανοικτός σε προτάσεις και κατευθύνσεις κακό δεν κάνει.

Την ψάχνεις με νέες μεθόδους

Λυπούμαστε, κανένα σεξάκι δεν μπορεί να είναι καλό με 1 στάση και 1 sex toy εφ' όρου ζωής. Αυτό που το κάνει καλό είναι η ποικιλία και η θέληση που έχεις στο να δοκιμάσεις νέα πράγματα.

Μιλάς συχνά

Και βογκάς το ίδιο. Οι ήχοι που βγάζεις κατά τη διάρκεια του σεξ – πέρα από τους εχμ, άβολους – προκαλούν μεγαλύτερη διέγερση στον παρτενέρ σου.

Το κάνεις με ανοιχτά φώτα

Λίγος κόσμος το κάνει και αυτό σημαίνει πολλά. Αν ανάβεις φως ενώ κάνεις σεξ, τότε είσαι σίγουρα μερακλής και με αυτοπεποίθηση. Και μπράβο σου.

Ζεις τη στιγμή

Ναι, προφανώς όταν κάνουμε σεξ θα πρέπει να σκεφτόμαστε το σεξ και μόνο αυτό. Δεν το κάνουν όλοι, όμως. Αν το κάνεις και δεν σκέφτεσαι τα αυριανά ψώνια τότε είσαι σε πολύ καλό δρόμο.

Κάνεις σεξ επειδή πραγματικά γουστάρεις

Μη σου φαίνεται παράξενο, πολύς κόσμος το κάνει διαδικαστικά, επειδή πρέπει. Αν όμως το λέει η καρδούλα σου, τότε αυτό σημαίνει ωραίο σεξ.

Δεν παίρνεις τον εαυτό σου πολύ στα σοβαρά

Ναι, το σεξ είναι και λίγο αστείο. Άλλωστε σεξ και γέλιο συνδέονται αρκετά. Αν λοιπόν είσαι χιουμορίστας τότε κατά πάσα πιθανότητα ο/η παρτενέρ σου περνά καλά.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v