Σημάδια ότι δεν νιώθει καλά στην σχέση σας

Μήπως κάτι τον έχει κάνει να απομακρυνθεί; Μήπως ετοιμάζεται να σε χωρίσει, κι απλά δεν το ‘χει πάρει ακόμα απόφαση;
Σημάδια ότι δεν νιώθει καλά στην σχέση σας
Μήπως τα πράγματα στην σχέση σου είναι λίγο περίεργα τον τελευταίο καιρό; Μήπως αισθάνεσαι ότι ο σύντροφός σου φέρεται παράξενα, έχει γίνει απόμακρος; Αν το ένστικτό σου έχει αρχίσει και σου χτυπάει καμπανάκια, τότε διάβασε παρακάτω. Αυτά είναι τα πιο συνηθισμένα σημάδια ότι ο σύντροφός σου έχει – για κάποιον λόγο – αρχίσει να ξενερώνει, και ίσως να σκέφτεται τον χωρισμό…

Ξαφνικά έχει καινούριο χόμπι
Από την μία, μπράβο του που ανακαλύπτει νέα πράγματα. Αν, όμως, αυτό το νέο χόμπι τον έχει κάνει να περνάει όλο και λιγότερο χρόνο μαζί σου, να βρίσκει νέες παρέες που τον έχουν ενθουσιάσει, ίσως να μην θέλει να βρίσκεται κοντά σου τόσο πολύ.

Δεν προσέχει τον εαυτό του
Μπορεί να μην θέλει να σε χωρίσει, αλλά σίγουρα δεν θέλει και να είναι όλη μέρα πάνω σου. Αν έχει παραιτηθεί από το να προσέχει την εμφάνισή του, ίσως να εμφανίζει σημάδια κατάθλιψης.

Δεν κάνετε σεξ
Είτε έχει ξενερώσει μαζί σου, είτε έχετε παραγνωριστεί και νιώθει πως το πάθος ανάμεσά σας πέθανε. Σε κάθε περίπτωση, δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται να έρχεστε κοντά, κι αυτό σημαίνει κάτι.

Δεν ενδιαφέρεται για ‘σένα
Και μιλάμε για τα πιο απλά, τα πιο βασικά. Ένα “Πώς ήταν η μέρα σου;”. Αν έχει σταματήσει να θέλει να μαθαίνει τι κάνεις και τι σκέφτεσαι, ίσως αυτή η σχέση πλέον δεν του προκαλεί ενδιαφέρον.

Δεν σου λέει τι τον ενοχλεί
Είναι ξεκάθαρο πως κάτι τον ενοχλεί. Κάτι δεν πάει καλά μαζί του, αλλά κάθε φορά που προσπαθείς να τον ρωτήσεις, σου λέει “Τίποτα”. Και η συζήτηση τελειώνει εκεί.

Δεν μιλάει για το μέλλον
Και δεν εννοούμε γάμους και παιδιά. Αν δεν θέλει να συζητήσετε ούτε πού θα πάτε διακοπές τα Χριστούγεννα, είναι πολύ πιθανό να μην σκοπεύει να είναι μαζί σου μέχρι τα Χριστούγεννα.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v