Πίσω πόρτα: Πώς να… προετοιμαστείς ψυχολογικά

Επειδή καταλαβαίνουμε πως δεν είναι και το πιο… χαλαρό θέμα για να προσεγγίσεις, άσε μας να βοηθήσουμε.
Πίσω πόρτα: Πώς να… προετοιμαστείς ψυχολογικά
Πρωκτικό σεξ. Πολλοί το έχουν κάνει, πολλοί δεν θέλουν να το κάνουν, και ακόμα περισσότεροι από αυτούς τους δύο μαζεμένους νιώθουν μια περιέργεια, αλλά δεν ξέρουν πώς. Πώς να το φέρουν στην κουβέντα, πώς να νιώσουν πιο άνετα και από πού να ξεκινήσουν.

Κι επειδή εμείς θέλουμε να έχετε μόνο θετικές σεξουαλικές εμπειρίες, ετοιμάσαμε ένα απλό και περιεκτικό οδηγό για να μπείτε… απαλά.

Τι έχουμε ‘δω;
Αρχικά, μια ανάσα. Έπειτα, πλύντε σχολαστικά τα χέρια σας. Και μετά αρχίστε να αγγίζετε την ευρύτερη περιοχή. Παρατηρήστε πώς σας κάνει να αισθάνεστε, και σιγά-σιγά προχωρήστε προς το κέντρο. Δεν χρειάζεται να μπείτε αμέσως στα βαθιά. Πάρτε τον χρόνο σας και προσπαθήστε να νιώσετε όσο πιο άνετα γίνεται.

Βζζζζζ
Τα sex toys είναι φίλοι σας. Αν δεν έχετε, επενδύστε. Αν δεν θέλετε να επενδύσετε, αγνοήστε αυτό το μήνυμα. Αλλά αν επενδύσετε, δεν χρειάζεται να φανταστείτε έναν γιγάντιο δονητή. Ένα ελαφρύ μασάζ είναι καλύτερο για το ξεκίνημα.

Μάκια, μάκια, να λυθούν τα κομπλεξάκια
Δεν είναι, επίσης, ανάγκη, τα προκαταρκτικά του πρωκτικού να συμπεριλαμβάνουν μία γλώσσα με ιμπεριαλιστικές τάσεις. Αυτό μπορεί να είναι υπερβολικό για κάποιο άτομο που δεν έχει ξανακάνει πρωκτικό. Αφήστε τον/την παρτενέρ σας να εξερευνήσει με πιο γλυκούλικους τρόπους την περιοχή, όπως με αγνά, απαλά φιλάκια.

Ακριβώς όπως το μοσχάρι Kobe
Δοκιμάστε ένα ωραίο, ερωτικό μασάζ, που θα ξεκινάει από ψηλά, για να χαλαρώσει όλο το σώμα, και θα καταλήξει στο επίμαχο σημείο—και θα φτάσει όσο μακριά επιτρέπετε εσείς. Ξανά, δεν θέλουμε να κάνετε τίποτα που να σας κάνει να αισθάνεστε άβολα.

Μπες μέσα
Αργά ή γρήγορα, θα αναγκαστείς να δοκιμάσεις να βάλεις κάτι εκεί μέσα, πριν το δοκιμάσεις με άλλον άνθρωπο. Οπότε, είτε θα είναι τα δικά σου δάχτυλα, είτε του/της συντρόφου σου. Σε κάθε περίπτωση, θα χρειαστείτε λιπαντικό. Και όσο περισσότερο εξοικειώνεστε, τόσο πιο έτοιμοι θα νιώσετε.

Υπενθύμιση: Αν ο/η σύντροφός σας είχε την ιδέα, εσείς δεν θέλετε με τίποτα να το κάνετε, αλλά μετά ο/η σύντροφός σας άρχισε να γκρινιάζει, και μετά ψάξατε στο Google και καταλήξατε εδώ, ευχαριστούμε για τα page views, αλλά πρέπει να χωρίσετε, επειδή ο/η σύντροφός σας ακούγεται λίγο πιεστικός, και αυτό δεν είναι καλό.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v