Πώς να… κυριαρχήσεις στο κρεβάτι

Θες να τον κάνεις να είναι το δουλάκι σου; Θέλεις μήπως απλά να αναλάβεις εσύ τα ηνία για λίγο; Εμείς θα σε βοηθήσουμε.
Πώς να… κυριαρχήσεις στο κρεβάτι
Στο σεξ, όπως ξέρουμε, όλα επιτρέπονται. Αρκεί να υπάρχει αμοιβαία συγκατάθεση και επίσης να είναι όλοι οι συμμετέχοντες άνθρωποι που μπορούν να δώσουν συγκατάθεση. Αλλά εφόσον έχει καλυφθεί αυτή η παράμετρος, στο σεξ όλα επιτρέπονται. Και μερικές φορές μπορεί να έχεις όρεξη να δοκιμάσεις κάτι πιο… πικάντικο. Ίσως να θέλεις να αποκτήσεις τον έλεγχο, ίσως να θες να πειραματιστείς με την dominatrix πλευρά σου.

Και υπάρχουν πολλοί τρόποι να βοηθήσεις τον εαυτό σου να νιώσει πιο άνετα πριν μπει στον κόσμο του BDSM. Σκέψου απλώς ότι πρέπει να κάνεις μικρά, σταθερά βήματα, προτού βουτήξεις στα βαθιά. Κι εμείς έχουμε μερικές ιδέες…

*Πήγαινε από πάνω. Είναι το πιο απλό που μπορείς να κάνεις.
*Ξεκίνα χαλαρά να παίζεις με το πρόσωπό του. Δαγκώματα και ελαφρά χαστουκάκια θα τον ανάψουν όσο δεν φαντάζεσαι.

*Το πιο κλασικό και δοκιμασμένο κόλπο: Πιάσε τα χέρια του και κράτησέ τα σταθερά πάνω από το κεφάλι του όσο είναι ξαπλωμένος. Θα χάσει τον έλεγχο και θα τρελαθεί.
*Μπορείς να του δέσεις τα μάτια για λίγο, και να τον αφήσεις να σε απολαύσει με όλες τις υπόλοιπες αισθήσεις του.

*Μπορείς να γίνεις πιο τολμηρή, δίνοντάς του διαταγές…
*…και τιμωρώντας τον αναλόγως όταν δεν είναι καλό παιδί.
*Αν θες να το πας κι ένα βήμα πιο μακριά, ζήτησέ του να σε αποκαλεί μόνο “Κυρία”.

*Μπορείτε να παίξετε με εναλλαγή ρόλων—σε ό,τι βαθμό κι αν θέλετε. Μια καλή αρχή θα ήταν από τα προκαταρκτικά κιόλας, να αναλάβεις εσύ τον (στερεοτυπικά) “ανδρικό” ρόλο του κυνηγού.
*Γενικά είναι καλή ιδέα να σκεφτείτε ποιες συμπεριφορές στο σεξ έχουν χαρακτηριστεί λανθασμένα “γυναικείες” και “αντρικές”, και αναρωτηθείτε τι μπορείτε να κάνετε εσείς για αυτό.

*Επένδυσε σε ένα καλό σετ από σκοινιά για δέσιμο, και μάθε τεχνικές. Είναι πιο εύκολο απ’ ό,τι φαντάζεσαι, και δεν είναι λίγοι οι άνθρωποι που το βρίσκουν πολύ ερωτικό να είναι δεμένοι.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v