ΣΧΕΣΕΙΣSEX

Απίστευτα facts για τους οργασμούς

Μερικά μας εξέπληξαν, μερικά μας τρόμαξαν, αλλά σίγουρα νιώθουμε πιο ολοκληρωμένοι τώρα που τα ξέρουμε.

Απίστευτα facts για τους οργασμούς

Θα υποθέσουμε ότι κάποια φορά στην ζωή σας βιώσατε έναν οργασμό. Οπότε, πάνω-κάτω ξέρετε τι είναι, πώς προκαλείται και πώς κάνει το σώμα σας να αισθάνεται. Πάμε, όμως, στοίχημα ότι δεν γνωρίζατε τις παρακάτω τρελές πληροφορίες που βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε…

1. Όταν είμαστε στρεσαρισμένοι, οι οργασμοί μας δεν είναι εξίσου δυνατοί και απολαυστικοί με τους οργασμούς που έχουμε όταν είμαστε χαρούμενοι και χαλαροί. Βέβαια, το στρες έχει και την δυνατότητα να μπλοκάρει εντελώς τους οργασμούς μας, οπότε απ’ το ολότελα…

2. Ο μέσος οργασμός διαρκεί 20 δευτερόλεπτα, και έπειτα το όλο σύστημα που ελέγχει τις σεξουαλικές μας αντιδράσεις κατεβάζει ρολά για λίγη ώρα. Πράγμα που εξηγεί γιατί οι τσόντες φαίνονται αηδιαστικές, λίγα μόλις δευτερόλεπτα αφού τελειώσουμε.

3. 60% των γυναικών έχουν παραδεχτεί πως έχουν προσποιηθεί οργασμό.

4. Αλλά και οι άντρες δεν πάνε πίσω, με το 25% να κατεβαίνει για Χρυσή Σφαίρα καλύτερης ερμηνείας.

5. Οι τακτικοί οργασμοί είναι ένα από τα κλειδιά της μακροζωίας, καθώς φαίνεται να ελαττώνουν τις πιθανότητες καρδιοπάθειας, και καρκίνων του μαστού και του προστάτη.

6. Υπολογίζεται ότι ένα 20% των γυναικών είναι ικανές να φτάσουν σε οργασμό μονάχα από τον ερεθισμό του στήθους τους. Αυτό το ποσοστό πιστεύαμε ότι ήταν χαμηλότερο, αλλά τελευταία όλο και περισσότερες είναι οι γυναίκες που δηλώνουν ότι το έχουν καταφέρει.

7. Οι γυναίκες που βρίσκονται σε σχέση φτάνουν σε οργασμό περισσότερες φορές σε σχέση με τις γυναίκες που κάνουν τακτικά σεξ χωρίς δεσμεύσεις. Μια πιθανή εξήγηση; Ο κατ’ επανάληψη σύντροφος γνωρίζει καλύτερα το σώμα της γυναίκας με τον καιρό, άρα του είναι πιο εύκολο να της προσφέρει έναν οργασμό.

8. Μπορείς να φτάσεις σε οργασμό κατά την διάρκεια του τοκετού…

9. …και επίσης, το έμβρυο μπορεί να αυνανιστεί μέσα στην μήτρα. Αυτό είναι κάτι που δεν χρειαζόταν να μάθουμε, αλλά το ίντερνετ είναι ένα μέρος που προσφέρει απαντήσεις για τα πάντα. Είτε το θέλεις, είτε όχι.

Θ.Δ.

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"Αν θέλετε να μάθετε τι πιστεύει ο Θεός για το χρήμα, απλώς ρίξτε μια ματιά στους ανθρώπους που το έδωσε."

Ντόροθυ Πάρκερ, 1893-1967 , Αμερικανίδα συγγραφέας

  • 1613 - Ενθρονίζεται ο Μιχαήλ Φιοντόροβιτς Ρομάνοβ στη Μόσχα ως «Μιχαήλ Α', τσάρος πάσης Ρωσίας».

    1962 - Κακή αρχή για το Πρόγραμμα Μάρινερ: το Μάρινερ 1 καταστρέφεται 293 δευτερόλεπτα μετά την εκτόξευσή του.

© 2002-2018 MEDIA2DAY