Πώς να την κάνω να τελειώσει γρήγορα;

Αν θες να κάνεις την σύντροφό σου να τελειώσει πιο γρήγορα από ποτέ, δεν χρειάζεται ούτε περίεργες στάσεις, ούτε κόπο. Χρειάζεται απλά να κάνεις τα εξής:
Πώς να την κάνω να τελειώσει γρήγορα;
Ίσως από τα πιο κλασικά παράπονα που έχουν και τα δύο φύλα σε ό,τι αφορά το σεξ: Οι οργασμοί του άντρα και της γυναίκας δύσκολα… συγχρονίζονται. Οι άντρες τελειώνουν πολύ γρήγορα, οι γυναίκες χρειάζονται περισσότερο χρόνο, και στο τέλος κανείς δεν είναι ικανοποιημένος. Μην απελπίζεσαι, όμως… Το μυστικό δεν βρίσκεται ούτε σε περίεργες, αεροπλανικές στάσεις, ούτε στο να χορογραφείς με λεπτομέρεια τι θα κάνεις με τα δάχτυλά σου. Για την ακρίβεια, σου έχουμε μερικές συμβουλές για να την κάνεις να τελειώσει πιο γρήγορα από ποτέ, και είναι πολύ, πολύ απλές.

Τα προκαταρκτικά
Δεν θα σπαταλήσουμε χρόνο για να σου πούμε ότι πρέπει ο χώρος που θα κάνετε σεξ να είναι καθαρός και τακτοποιημένος, εντάξει; Θα ‘πρεπε να ξέρεις πλέον ότι αν σε χτυπάει στη μύτη η μυρωδιά από τις πεταμένες σου κάλτσες, δεν θα τελειώσει κανείς σας ποτέ. Μόλις, λοιπόν, ξαπλώσετε στο (καθαρό σου) κρεβάτι, δώσε προσοχή στο σώμα της. Ξεκίνα αργά, παίξε με κάθε ερωτογενή της περιοχή, πειραματίσου μέχρι να δεις τι της αρέσει, και συγκεντρώσου εκεί. Και, προς θεού, κάνε της στοματικό σαν να το εννοείς. Δεν υπάρχει χειρότερο από το να σε γλύφει κάποιος για αγγαρεία.

Το λιπαντικό
Ναι, θα χρειαστείτε λιπαντικό. Γιατί; σε ακούμε να μας ρωτάς, αφού οι γυναίκες παράγουν υγρά μόνες τους. Ας πούμε απλά ότι όσο περισσότερο υπερασπίζεσαι αυτή την άποψη, τόσο λιγότερα θα είναι τα υγρά της. Επιπλέον, το λιπαντικό θα βοηθήσει πάρα πολύ κι εσένα. Θα ελαττώσει την άσχημη τριβή, και όλα θα μπουν στην θέση τους (pun intended) πολύ πιο εύκολα. Επίσης πολύ διασκεδαστικό και για μασάζ.

Η άνεση
Ξέχνα ό,τι έχεις δει στις τσόντες. Δεν πρόκειται να κάνετε δουλειά έτσι. Το καλύτερο σεξ είναι το άνετο σεξ, γι’ αυτό πρέπει να βρείτε μία στάση που να είστε και οι δύο καλά, να μην νιώθετε πίεση, πόνο ή ότι θα σπάσετε τα πλευρά σας, και να ξεκινήσετε. Αν είναι ξαπλωμένη ανάσκελα από κάτω σου, ένα μικρό μαξιλάρι κάτω από την μέση της μπορεί να κάνει θαύματα, κάνοντας την διείσδυση πιο εύκολη και πιο απολαυστική. Αν είναι εκείνη από πάνω, πάρτε ένα λεπτό για να τοποθετήσετε τα πόδια σας με έναν τρόπο που δεν θα σας κάνει να είστε πιασμένοι για τρεις μέρες μετά.

Η κλειτορίδα (και όχι μόνο)
Ξέχνα ό,τι έχεις μάθει για γυναίκες που είναι αποκλειστικά κλειτοριδικές ή αποκλειστικά κολπικές, ή κι εμείς δε ξέρουμε τι. Η μία αλήθεια είναι πως πρέπει να δώσεις προσοχή στα πάντα. Αυτό σημαίνει ότι, ενώ είσαι μέσα της, μπορείς να ερεθίσεις την κλειτορίδα της με τα χέρια σου. Ή να την αφήσεις να το κάνει μόνη της, ή με ένα παιχνίδι. Ναι, μερικές φορές θα χρειαστεί να το κάνει μόνη της. Δεν σημαίνει πως είσαι ανίκανος, μην γίνεσαι μωρό.

Η καλοπέραση
Ίσως να είναι ο νούμερο ένα κανόνας του οργασμού—αντρικού ή γυναικείου. Πρέπει να περνάς καλά! Αν κάνεις σεξ και στο κεφάλι σου έχεις μονάχα την ιδέα του οργασμού, πώς θα φτάσεις εκεί και σε ποιο χαντάκι να πηδήξεις αν δεν φτάσεις εκεί, τότε δεν πρόκειται να περάσεις καλά, και δεν πρόκειται να τελειώσεις. Είναι ένας φαύλος κύκλος φτιαγμένος από αρνητική ενέργεια και καταπίεση. Σταμάτα να σκέφτεσαι τον προορισμό, και φρόντισε να έχετε και οι δυο σας ένα τέλειο ταξίδι…


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v