Οι άβολες στιγμές στο σεξ που όλοι έχουμε ζήσει

Το σεξ είναι υπέροχο, αλλά μερικές φορές δεν είναι. Και τότε μας φέρνει πιο κοντά.
Οι άβολες στιγμές στο σεξ που όλοι έχουμε ζήσει
Πολλά πράγματα μπορούν να πάνε στραβά στο σεξ. Από την στυτική δυσλειτουργία μέχρι τους τραυματισμούς, πολλά δυσάρεστα μπορεί να συμβούν. Και συνήθως αυτά τα δυσάρεστα μας φέρνουν πιο κοντά, μας κάνουν να γελάμε και στο τέλος από το πολύ γέλιο ξεχνάμε ότι είμαστε γυμνοί πάνω σε ένα κρεβάτι και υποτίθεται ότι κάναμε σεξ.

*Κάθε φορά που πάτε να κάνετε σεξ τύφλα στο μεθύσι, και απλά δεν λειτουργεί τίποτα. Τα γεννητικά σας όργανα, τα χέρια σας, το κεφάλι σας και όλες οι δεξιότητές σας.

*Η άβολη στιγμή που προσπαθείς να μιλήσεις βρώμικα, συνειδητοποιείς ότι δεν έχεις ιδέα πώς να μιλήσεις βρώμικα και ακούγεσαι σαν εφτάχρονο που έμαθε την πρώτη του κακή λέξη.

*Όταν έχει ζέστη κι έχετε ιδρώσει, και τα σώματά σας κάνουν εκείνο το απαίσιο πλατς, πλατς, πλατς.

*Όταν προσπαθείτε να αλλάξετε στάση για να σταματήσουν οι ήχοι από την κόλαση, αλλά μεταμορφώνεται σε ΠΛΑΤΣ ΠΛΑΤΣ ΠΛΑΤΣ ΠΛΑΤΣ.

*“Θέλω περισσότερο να φτάσω σε οργασμό ή να σπάσω τα πλευρά μου παραμένοντας στην στάση που σίγουρα θα μου φέρει οργασμό;”: Η αρχαία τραγωδία.

*Όταν βγαίνει αέρας από μέρη που δεν θα ‘πρεπε να βγαίνει αέρας πάνω στο σεξ, και μετά παγώνετε και οι δύο και μετά συνεχίζετε δειλά, αλλά είναι άβολο, επειδή και οι δυο σας ξέρετε ότι κάποιος μόλις έκλασε.

*Όταν γίνεται στοματικό, αλλά είναι κακό στοματικό, αλλά την ίδια στιγμή βαριέσαι πολύ να ανοίξεις το στόμα σου και να δώσεις οδηγίες για να σταματήσει να είναι κακό στοματικό, οπότε απλά κάθεσαι και κοιτάς το ταβάνι για δέκα λεπτά.

*Όταν η κατάσταση εκεί κάτω είναι σαν ξερό χώμα που έχει αρχίσει να σπάει και δεν έχεις ιδέα τι κάνεις λάθος.

*Όταν ένας απ’ τους δύο ξυπνάει μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα και έχει όρεξη, και το άλλο άτομο θέλει απλά να κοιμηθεί, αλλά στο τέλος δέχεται, και συμβαίνει το πιο βαρετό σεξ στον κόσμο.

*Όταν πεις λάθος όνομα, επειδή σκεφτόσουν άλλο άτομο. Συμβαίνει, και δεν είναι αναγκαστικά κακό, αλλά είναι άβολο.

*Όταν πέφτει στο τραπέζι η πρόταση για πρωκτικό και δεν είστε και οι δυο το ίδιο ενθουσιασμένοι με το ενδεχόμενο.

*Όταν τα πράγματα δεν πάνε τόσο καλά, και αντί να κάνετε παύση και να το συζητήσετε σαν άνθρωποι, επιλέγεις να υποκριθείς. Και υποκρίνεσαι απαίσια.

*Όταν ο ενθουσιασμός σου είναι τόσο μεγάλος που τελειώνεις προτού καν ξεκινήσετε. Ακόμα χειρότερα, αν δεν τελειώσεις ποτέ, γιατί η ζωή σου ήταν ένα χάος αυτή την εβδομάδα και ο μόνος τρόπος να το αντιμετωπίσεις ήταν να τελειώσεις μόνος σου νωρίτερα. Πολλές φορές.

Θοδωρής Διάκος

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v