Αυτά που οι άντρες δεν θέλουν να προσέξεις στο σεξ

Αναρωτήθηκες ποτέ ποια είναι τα πράγματα που οι άντρες δεν θα ήθελαν ποτέ να παρατηρήσεις πάνω στο σεξ; Τώρα θα σου τα πούμε εμείς.
Αυτά που οι άντρες δεν θέλουν να προσέξεις στο σεξ
Αντρική ανασφάλεια. Υπάρχει, δεν συζητιέται αρκετά, και αγγίζει σχεδόν κάθε πτυχή της ζωής του μέσου αρσενικού. Και φυσικά, όταν μιλάμε για σεξ, το πράγμα χειροτερεύει. Ποια είναι λοιπόν τα πράγματα που ο μέσος άντρας εύχεται να μην παρατηρήσουν οι ερωτικοί του σύντροφοι πάνω στο σεξ;

Η φάτσα του όταν τελειώνει
Υπάρχει λόγος που – όταν είναι από πάνω – συνήθως θα χώσει το κεφάλι του μέσα στον λαιμό σου, κι αυτός είναι επειδή ντρέπεται για τις εκφράσεις του προσώπου του την στιγμή εκείνη της κορύφωσης. Μην ρωτήσεις πώς το ξέρει, όλοι οι άνθρωποι ξέρουμε πώς μοιάζουμε εκείνη τη στιγμή.

Η περίεργη μυρωδιά
Πάνω στο σεξ δεν τον ενδιαφέρει τίποτα, αλλά μόλις τα πράγματα ηρεμήσουν, η συνειδητοποίηση τον χτυπάει: είναι μούσκεμα στον ιδρώτα, και λογικά βρωμάει λιγάκι. Αυτός είναι και ο λόγος που πολλοί άντρες έχουν κεριά στο δωμάτιό τους. Καλαίσθητα και πρακτικά.

Το σώμα του
Ειλικρινά, υπάρχουν άνθρωποι που νιώθουν 100% σίγουροι για το σώμα τους; Δεν νομίζουμε.

Ότι δεν σφίγγεται μόνο από την ένταση
Μερικές φορές τα πιο ακατάλληλα πράγματα συμβαίνουν την πιο ακατάλληλη στιγμή. Και χρειάζεται τεράστια πειθαρχία για να μην τα αφήσεις να συμβούν. Και, ξέρεις, πρέπει να το κάνεις και διακριτικά, επειδή είναι απλά ντροπιαστικό.

Ότι δεν είναι τόσο καλός στο ξεκούμπωμα σουτιέν
Ακόμα και μετά από μερικές εκατοντάδες φορές που μπορεί να το έχει κάνει, κάποια σουτιέν έχουν μεγαλύτερο επίπεδο δυσκολίας. Κάποια δεν ανοίγουν καν. Και κάποιες φορές καταλήγουμε να παλεύουμε με το κούμπωμα ένα ολόκληρο λεπτό μέχρι να παραιτηθούμε.

Τα σκουπίδια κάτω από το κρεβάτι
Επειδή σίγουρα θα υπάρχουν σκουπίδια κάτω από το κρεβάτι, επειδή ήρθες ξαφνικά και δεν είχε πού αλλού να τα βάλει. Και γενικότερα κάτω από το κρεβάτι είναι ο ιδανικός χώρος για να αποθηκεύεις κάθε τι που δεν χρειάζεσαι, και όλοι το ξέρουν αυτό. Σταμάτα να κρίνεις.

Τα σκουπίδια πάνω στο κρεβάτι
Εντάξει, ίσως δεν προλάβαμε να αλλάξουμε σεντόνια και υπάρχει ακόμα εκείνος ο λεκές από τότε που μας έπεσε στάχτη. Και μερικές τρίχες κάτω από το μαξιλάρι. Είμαστε άνθρωποι, όλα αυτά είναι ανθρώπινα!

Πηγή: cosmopolitan.com


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v