6 σέξι πράγματα που θέλει να του πεις στο κρεβάτι

Αν θες να κάνεις την ερωτική σου ζωή μαζί του ακόμα πιο… καυτή, έχουμε να σου προτείνουμε μερικά πράγματα για να του πεις.
6 σέξι πράγματα που θέλει να του πεις στο κρεβάτι
Ψάχνεις κάτι για να τον ανάψεις περισσότερο από ποτέ; Θέλεις να τον κάνεις να γίνει πύραυλος στο κρεβάτι; Τότε, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να του πεις κάτι από τα παρακάτω, και να είσαι σίγουρη πως θα περάσεις μία από τις πιο καυτές νύχτες της ζωής σου.

*Θυμάσαι εκείνη τη φορά που με έκανες να μην μπορώ να ανασάνω; Καν’ το ξανά
Το να του θυμίζεις πόσο πολύ σε είχε ανάψει στο παρελθόν θα του τονώσει τον εγωισμό, και η ίδια η ανάμνηση μπορεί να σε κάνει να αναρριγήσεις. Και, προφανώς, θα τον κάνεις να θέλει να σε φτάσει ξανά σ’ εκείνο το σημείο ηδονής.

*Φίλα με εκεί που θα σου δείχνω
Κατά βάθος, οι άντρες θέλουν να ακολουθούν εντολές, και το να αναλάβεις ξαφνικά τον έλεγχο θα τον ανάψει πολύ. Άσε που δεν του δίνεις περιθώρια να κάνει λάθος και θα ικανοποιηθείς ακόμα περισσότερο. Και, γιατί όχι, γίνε πιο συγκεκριμένη…

*Αν θες πραγματικά να με ανάψεις, τότε θέλω να…
…ό,τι και να είναι αυτό που θέλεις να σου κάνει/του κάνεις, πάμε στοίχημα ότι εκείνη τη στιγμή δεν πρόκειται να αρνηθεί.

*Το κάνεις τόσο καλά…
Είναι ωραίο να του δείχνεις πόσο το απολαμβάνεις χωρίς λεκτική επικοινωνία. Όταν όμως του πεις ξεκάθαρα πόσο καλός είναι, θα τον κάνεις να χάσει το μυαλό του. Θυμήσου, δεν είσαι η μόνη που ευχαριστιέται πού και πού να της λένε πόσο καλό κορίτσι είναι.

*Γίνε κακός μαζί μου
Το ξέρεις πως είναι το καλύτερο αγόρι του κόσμου, κι αυτός ξέρει πόσο σ’ αγαπά. Στο σεξ, όμως, οι κανόνες αλλάζουν. Βγάλε από μέσα σου κάθε άγρια φαντασίωση, και ζήτα του να σου φερθεί σαν να είσαι το πιο φτηνό one-night stand. Εκτός κι αν θες να αντιστρέψεις λίγο τους ρόλους…

*Σκάσε και γ#μα με
Μίλησέ του ωμά. Δώσε του να καταλάβει ότι μπορεί αυτός να είναι ο άντρας, αλλά δεν είναι και ο αφέντης. Γίνε όσο σκληρή επιθυμείς μαζί του, και οι πιθανότητες είναι πολλές και… ενδιαφέρουσες. Ίσως του αρέσει και γίνει ο σκλάβος σου για το υπόλοιπο βράδυ. Ίσως τον μεταμορφώσεις σε ένα κτήνος. Το σίγουρο είναι πως λίγο άγριο σεξ δεν έβλαψε ποτέ κανέναν…

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v