Τα ψέματα που όλοι έχουμε πει στο σεξ

Μικρά, μεγάλα, αθώα και χοντρά ψέματα που άντρες και γυναίκες έχουμε πει (σχεδόν) όλοι πάνω στο σεξ.
Τα ψέματα που όλοι έχουμε πει στο σεξ

Δεν χρειάζεται να κρυβόμαστε. Όλοι, άντρες και γυναίκες, έχουμε πετάξει μερικά ψεματάκια πάνω στο σεξ. Δεν είναι κακό, είναι για καλό σκοπό. Το κάνουμε για να μην ρίξουμε το ηθικό του παρτενέρ μας. Κάποιος θα έλεγε πως οι παρακάτω δηλώσεις είναι η πιο ειλικρινής μορφή αλτρουισμού. Κι εμείς τις μαζέψαμε παρακάτω.

1. Μ’ έπιασες απροετοίμαστο/η!
Ναι. Δεν είχα την παραμικρή ιδέα ότι θα έκανα σεξ απόψε, ούτε που μου πέρασε από το μυαλό. Κάθε μέρα φοράω τα πιο στενά μου εσώρουχα και φροντίζω να μην μοιάζω με τροπικό δάσος εκεί κάτω. Καθημερινά, casual πράγματα.

2. Είναι τόσο μεγάλο!
Ή μπορεί και να μην είναι. Αλλά σίγουρα ακούγεται καλύτερο απ’ το να πεις «Ναι, οκέι, καλό είναι, εντάξει, υπάρχουν και χειρότερα παλικάρι μου». Από την άλλη πλευρά, έχουμε το…

3. Έχεις το πιο τέλειο στήθος!
Το οποίο τεχνικά δεν είναι ψέμα, μιας και οποιοδήποτε στήθος είναι ικανό να μαγέψει τον μέσο άντρα εκείνη την στιγμή, αλλά αν σκεφτούμε τις πιθανότητες, μάλλον δεν έχεις το πιο τέλειο στήθος.

4. Έχεις τέλεια γεύση
Ναι, εκτιμώ την καθαριότητα, παίρνεις χρυσό αυτοκολλητάκι, αλλά υπάρχουν γύρω στα πέντε καλύτερα πράγματα που θα προτιμούσα να έχω στο στόμα μου αυτή τη στιγμή.

5. Μόνο εσένα σκέφτομαι…
…όταν έχω ανοιχτά τα μάτια και είσαι μπροστά μου. Όταν κλείνω τα μάτια, το πράγμα αλλάζει, και δεν χρειάζεται να το αναλύσουμε.

6. Μ’ αρέσει αυτό
Είναι εκπληκτικό! Είσαι το πρώτο άτομο που μου το κάνει! Όχι, δεν αστειεύομαι, είναι η καλύτερη αίσθηση της ζωής μου και νομίζω μου κατέστρεψες το σεξ για κάθε μελλοντικό σεξουαλικό παρτενέρ. Ή και όχι.

7. Εκεί! Εκεί!
«Βασικά λίγο πιο δίπλα. Όχι, απ’ τα αριστερά. Και λίγο πιο πάνω. Εκεί.» Αλλά επειδή αυτό δεν είναι ευγενικό να το πεις, συμβιβάζεσαι. Είπαμε, η ευγένεια είναι το παν. Και, μιλώντας για έλλειψη ικανοποίησης, κανείς δεν ξεχνάει το κλασικό αντρικό…

8. Είναι η πρώτη φορά που μου συμβαίνει αυτό
Πιθανότερη αλήθεια: Είναι η πρώτη φορά που μου συμβαίνει αυτό τον συγκεκριμένο μήνα.

9. Τελειώνω!
Ετεροχρονισμένα, λίγες ώρες μετά, στο ντους, αλλά δεν πειράζει, προσπάθησες. Και ναι, το κάνουν και οι άντρες.

10. Ήταν το καλύτερο σεξ της ζωής μου!
Σε παρακαλώ, τώρα, πέσε για ύπνο, φύγε από το σπίτι μου, και άφησέ με να αναρωτηθώ τι έκανα λάθος.

Θοδωρής Διάκος

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v