Αυτά που κάνει ένας ερωτευμένος εσωστρεφής

Επειδή οι εσωστρεφείς άνθρωποι ζουν την ζωή τους λιγάκι… διαφορετικά, σου φτιάξαμε έναν χρήσιμο οδηγό!
Αυτά που κάνει ένας ερωτευμένος εσωστρεφής
Δεν είναι κρυφό ότι οι εσωστρεφείς άνθρωποι είναι κάπως ιδιαίτεροι. Από την δυσκολία τους να συμμετέχουν πλήρως σε οτιδήποτε συμπεριλαμβάνει περισσότερα από δύο άτομα, μέχρι την δυσκολία τους να εκφράσουν όσα αισθάνονται με λόγια, η ζωή ενός εσωστρεφούς είναι γεμάτη με… δυσκολίες.

Και αυτό συμβαίνει όταν ερωτεύονται. Και επειδή, σε αντίθεση με άλλους ανθρώπους, δεν θα μπορέσουν λογικά να σου το πουν ευθέως, ορίστε ένας χρήσιμος οδηγός για να καταλάβεις αν αυτό το ντροπαλό παιδί σε γουστάρει.

*Θα σου μιλήσει, ακόμα και ώρες που συνήθως τον βρίσκεις να κάθεται μόνος του και να μην κάνει τίποτα.

*Το γεγονός ότι μπορεί να αρχίσει εκείνος την κουβέντα, βασικά, είναι πάρα πολύ σημαντικό και δεν πρέπει να το αγνοήσεις.

*Θα προσπαθήσει να κάνει καινούρια πράγματα για να έρθει κοντά σου. Όπως να βγει από το σπίτι του. Ή να πάει σε πάρτι.

*Έχει αισθήματα, και θα σου τα φανερώσει. Αργά και βασανιστικά, αλλά σύντομα τα κομμάτια του παζλ θα αρχίσουν να βγάζουν περισσότερο νόημα.

*Όταν μιλάει με οποιονδήποτε, περιορίζεται στα τυπικά. Με ‘σένα, μπορεί να μιλάει για ώρες.

*Μπορεί να δυσκολεύεται να σου μιλήσει, αλλά θα σου κάνει μικρά, χαριτωμένα δωράκια. Συνήθως πράγματα που έχει φτιάξει ο ίδιος.

*Όταν δεν μιλάς πολύ, αρχίζεις να παρατηρείς τα πάντα. Και θα παρατηρήσει (και θα θυμάται) τα πάντα για ‘σένα. Θα θυμάται λεπτομέρειες που ακόμα και οι φίλοι σου μπορεί να ξεχνούν.

*Θα σου πει ότι νιώθει πως τον καταλαβαίνεις. Αυτό ίσως να είναι και το πιο μεγάλο κομπλιμέντο που μπορείς να λάβεις από ένα εσωστρεφές άτομο.

*Θα σε αφήσει να έρθεις στο σπίτι του. Αυτό είναι πολύ μεγάλη τιμή. Το σπίτι του είναι ο ασφαλής του χώρος, και δεν αφήνει όποιον κι όποιον να μπαίνει εκεί.

*Θα θέλει να πάτε τα πράγματα αργά. Το έχει ανάγκη. Αλλά, πίστεψέ μας, το αξίζει.

Θοδωρής Διάκος

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v