Τα σημάδια ότι βρήκες την γυναίκα της ζωής σου

Ποια είναι όλα εκείνα τα πραγματάκια που θα σου δείξουν ότι βρήκες την γυναίκα της ζωής σου;
Τα σημάδια ότι βρήκες την γυναίκα της ζωής σου
Επειδή μερικές σχέσεις είναι πιο ξεχωριστές από τις άλλες. Επειδή μερικές φορές απλά ξέρεις ότι έχεις βρει τον άνθρωπό σου. Και αν είσαι από τους τυχερούς, τότε ξέρεις για ποιο συναίσθημα μιλάμε. Κι αν ακόμα έχεις αμφιβολίες, άφησέ μας να σου τις διαλύσουμε.

Αυτά είναι τα σημάδια ότι έχεις βρει την γυναίκα της ζωής σου…

…είναι πάντα ο εαυτός της
Δεν άλλαξε ποτέ για ‘σένα, δεν συμβιβάζεται, και ζει την ζωή της όπως θέλει εκείνη. Και σε έχει βοηθήσει να βρεις κι εσύ τον εαυτό σου και να στηρίζεσαι καλύτερα στα πόδια σου.

…δεν ντρέπεται για αυτά που νιώθει
Θα γελάσει, θα κλάψει, θα αγαπήσει, και θα ζήσει όλα της τα αισθήματα με πάθος. Επειδή αν δεν έχεις πάθος, τι νόημα έχει η ζωή;

…σε στηρίζει
Και την στηρίζεις κι εσύ. Ένας καλός σύντροφος είναι ο σύντροφος που θα αναγνωρίσει την αξία σου και θα στέκεται δίπλα σου σ’ αυτά που προσπαθείς να κάνεις στην ζωή σου.

…έχει χιούμορ
Μπορεί και σε κάνει να γελάς. Γελάει και η ίδια εύκολα και δυνατά, και το γέλιο της είναι μεταδοτικό. Ξέρει πολύ καλά ότι χωρίς να έχεις λίγο χιούμορ, η ζωή είναι πολύ, πολύ βαρετή.

…σου βάζει νέες προκλήσεις
Σε κάνει να θες να γίνεις καλύτερος άνθρωπος. Να καταφέρεις περισσότερα. Σε κάνει να θες να είσαι περήφανος για τον εαυτό σου, και να μην ζεις απλά σε μια μίζερη ρουτίνα.

…είναι αισιόδοξη
Επειδή, αν το καλοσκεφτείς, οι άνθρωποι που κατεβάζουν τα μούτρα τους μέχρι το πάτωμα και είναι συνέχεια αρνητικοί, δεν έχουν πολλά να σου προσφέρουν.

…κάνει συμβιβασμούς
Επειδή όλες οι σχέσεις τους χρειάζονται. Και την ίδια στιγμή, δεν διστάζει να απαιτήσει συμβιβασμούς και από ‘σένα.

…είναι ειλικρινής μαζί σου
Ακόμα κι όταν η αλήθεια πονάει. Είναι η γυναίκα που θα πει τα πράγματα με τ’ όνομά τους, και δεν θα σε κάνει να αμφισβητήσεις ποτέ την σχέση σας και την επικοινωνία σας.

…δέχεται τα ελαττώματά σου
Επειδή ξέρει πολύ καλά ότι δέχεσαι κι εσύ τα δικά της, και πως τα ελαττώματα και οι διαφορές μας είναι αυτά που μας κάνουν μοναδικούς.

…την αγαπάς
Απλά και ξεκάθαρα. Έχεις πιάσει τον εαυτό σου να την κοιτάει και να σκέφτεται ότι μ’ αυτόν τον άνθρωπο θες να περάσεις την υπόλοιπη ζωή σου.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v