Πώς να του φτιάξεις την ημέρα

Μικροί αλλά τέλειοι τρόποι να κάνεις τον σύντροφό σου να χαμογελάει κάθε μέρα!
Πώς να του φτιάξεις την ημέρα
Αν θέλεις να κάνεις τον σύντροφό σου να χαμογελάει κάθε μέρα, δεν είναι ανάγκη να ξοδευτείς. Δεν είναι ανάγκη να του τραβάς συνέχεια την προσοχή, να κάνεις ακροβατικά στο σεξ—δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα μεγαλειώδες, επειδή μερικές φορές τα μικρά πράγματα είναι αυτά που φέρνουν την μεγαλύτερη ευτυχία…

Στέλνε του σαχλά μηνύματα μέσα στην μέρα
Ας μην κάνουμε πλέον ότι το tagging σε memes δεν είναι και επίσημα τρόπος επικοινωνίας με τους ανθρώπους που αγαπάμε. Αν μη τι άλλο, σε αυτούς τους κυνικούς καιρούς, μπορεί να είναι και από τα πιο ξεκάθαρα σημάδια αγάπης.

Κάνε κάτι παραπάνω στο σπίτι
Ναι, έχετε χωρίσει τις δουλειές ισόποσα, και αυτό είναι εξαιρετικό. Αν, όμως, ξέρεις ότι έχει μια μεγάλη, δύσκολη μέρα μπροστά ή πίσω του, μπορείς να κάνεις κάτι έξτρα για να τον ανακουφίσεις, και να πάρεις μερικές ευθύνες από πάνω του.

Πλύνε το αυτοκίνητο
Το να πας το αυτοκίνητό του για πλύσιμο δεν θα σου πάρει ούτε πολύ χρόνο, ούτε πολύ χρήμα, και είναι μια όμορφη κίνηση για να του κάνεις την μέρα λίγο καλύτερη.

Πες του γλυκόλογα
Απλό. Αυτό και τίποτα άλλο. Τίποτα δεν μπορεί να σου φτιάξει την ψυχολογία σε μια άσχημη μέρα περισσότερο απ’ το να ακούσεις την φωνή του ανθρώπου που αγαπάς να σου λέει κάτι όμορφο.

Βγείτε “ραντεβού”
Βέβαια, και το “βγείτε” πρέπει να είναι σε εισαγωγικά, επειδή δεν θα πάτε πουθενά. Καθίστε στο σπίτι, κάντε ένα ζεστό μπάνιο, παραγγείλτε κάτι νόστιμο από έξω και απολαύστε ο ένας την παρέα του άλλου μετά από μια μέρα γεμάτη άγχος.

Άφησέ τον να ξεσπάσει
Όλοι οι άνθρωποι (ναι, ναι, ανεξαρτήτως φύλου) έχουν μερικές φορές την ανάγκη να βγάλουν λίγη γκρίνια από μέσα τους. Δεν ψάχνουν αναγκαστικά λύση στο πρόβλημά τους· απλώς θέλουν να μιλήσουν. Άφησέ τον να μιλήσει για αυτά που τον απασχολούν, και δειξ’ του ότι είσαι δίπλα του.

Γίνε η κολλητή του
Ναι, δεν θα σταματήσεις να είσαι η σύντροφός του, αλλά μερικές φορές αυτό που χρειάζεται περισσότερο είναι ένα φιλαράκι. Και δεν πρόκειται να καταστρέψεις την σχέση σας αν το κάνεις πού και πού, αφήνοντάς τον να εκφραστεί όπως θα μιλούσε με τους φίλους του.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v