Τα πράγματα που θα τον απωθήσουν

Ποια είναι τα πράγματα που θα κάνουν έναν άντρα να απομακρυνθεί από εσένα; Ήρθε η ώρα να κάνεις στον εαυτό σου μερικές ερωτήσεις…
Τα πράγματα που θα τον απωθήσουν
Δεν μπορείς να καταλάβεις τι συνέβη μεταξύ σας. Εκεί που όλα πήγαιναν μια χαρά, ξαφνικά άρχισε να απομακρύνεται, να μην σου δίνει τόση σημασία όσο πριν. Μήπως απλά δεν περνάει καλά τον τελευταίο καιρό, ή φταις κι εσύ για κάτι; Κάνε τις παρακάτω ερωτήσεις στον εαυτό σου, και ίσως να βρεις την απάντηση…

Του στέλνεις συχνότερα εσύ;
Αν μπεις στη σελίδα που μιλάτε και περισσότερα από τα μισά μηνύματα είναι δικά σου, τότε δεν υπάρχουν καλές ισορροπίες στη σχέση σας. Κανείς δεν θέλει να νιώθει πνιγμένος με τέτοιο τρόπο, και το να του στέλνεις συνεχώς δείχνει πως δεν έχεις αρκετή αυτοπεποίθηση.

Με τι τρόπο σου απαντά;
Μήπως τα δικά σου μηνύματα είναι ολόκληρες εκθέσεις, και εκείνος σου απαντάει στέλνοντας ένα απλό ΟΚ; Αν η σχέση σας είναι ακόμα στην αρχή, τότε αυτό είναι πρόβλημα. Μπορεί να νιώθει ότι δεν σέβεσαι την ανάγκη του για προσωπικό χρόνο, και αυτός είναι ο – σίγουρα, αγενής – τρόπος του να σου πει να χαλαρώσεις λίγο.

Βασίζεσαι μονάχα στο σεξ;
Δεν υπάρχει τίποτα κακό με το να θες να κάνεις μόνο σεξ. Αρκεί να είσαι ξεκάθαρη γι’ αυτό. Αν αρχίσεις να βλέπεις κάποιον, και την μια στιγμή του δείχνεις πως ίσως τον βλέπεις κάπως σοβαρά, και μετά απλά αλλάζεις πλευρό και δείχνεις ότι ενδιαφέρεσαι μόνο για σεξ, κάνεις κάτι λάθος. Αν, πάλι, πιστεύεις ότι με το να του προσφέρεις μόνο σεξ θα τον κάνεις να ενδιαφερθεί περισσότερο για ‘σένα, τα πράγματα δεν είναι καλύτερα. Το σεξ είναι υπέροχο, αλλά αν θέλεις πραγματικά να γνωριστείτε, χρειάζεται και λίγη επικοινωνία.

Μιλάς συνεχώς απλά για να καλύψεις την σιωπή;
Αν η σιωπή σε κάνει να αισθάνεσαι άβολα, το να αρχίσεις να μιλάς ασταμάτητα δεν θα βοηθήσει την κατάσταση. Πολλές φορές, η σιωπή είναι καλή. Μπορεί να σου δείχνει ότι αισθάνεται αρκετά άνετα μαζί σου για να κάτσει και να μην κάνει κυριολεκτικά τίποτα. Ή, ναι, μπορεί όντως να αισθάνεται άβολα. Σε κάθε περίπτωση, το να τον πιέσεις να συζητήσει για κάτι που δεν θέλει δεν είναι ποτέ καλό.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v