Τα σημάδια ότι σου κρύβει κάτι

Αν φοβάσαι ότι σου κρύβει κάτι, αν η συμπεριφορά του είναι πολύ ύποπτη, διάβασε παρακάτω… Και ελπίζουμε για τα καλύτερα.
Τα σημάδια ότι σου κρύβει κάτι
Έχεις ένα προαίσθημα, ή παρατήρησες ξαφνικά αλλαγές στην συμπεριφορά του. Κάτι δεν πάει καλά, αλλά δεν μπορείς να καταλάβεις τι. Σίγουρα, μπορεί να είναι σύμπτωση, αλλά αν δεν είναι; Προτού βυθιστείς στην παράνοια, διάβασε παρακάτω ποια είναι τα πιο συχνά σημάδια ότι σου κρύβει κάτι…

Έχει γίνει απόμακρος
Αν δεν είναι πια τόσο ανοιχτός και δεν έρχεται τόσο κοντά σου σε σχέση με παλιότερα, κάτι τον απασχολεί και δεν θέλει να το μάθεις. Μπορεί να είναι οτιδήποτε, δεν χρειάζεται το μυαλό σου να πάει αμέσως στην απιστία. Σε κάθε περίπτωση, αν η σχέση σας είναι σοβαρή, έχεις δικαίωμα να ξέρεις.

Κρύβει το κινητό του
Όχι ότι πιστεύουμε πως για να είναι μια σχέση καλή πρέπει να έχετε πλήρη πρόσβαση ο ένας στα προσωπικά δεδομένα του άλλου—αυτό είναι άρρωστο. Αλλά αν έχει αρχίσει να γίνεται παρανοϊκός και παίρνει το κινητό του μαζί ακόμα και στη τουαλέτα, αυτό είναι πολύ ύποπτο.

Κάτι είπε ένα πουλάκι…
…και τα πουλάκια, συνήθως, είναι κακοπροαίρετοι, μίζεροι άνθρωποι που θέλουν να σου βάλουν λόγια. Αλλά είναι δύσκολο να μην τα πάρεις έστω και λίγο στα σοβαρά, γιατί – όπως και να το κάνουμε – είναι ανθρώπινη φύση. Πάντα, όμως, πρέπει να θυμάσαι από πού άκουσες κάποια φήμη, και για ποιον λόγο θα μπορούσε εκείνο το άτομο να πει κάτι τέτοιο.

Σου έχει ξαναπεί ψέματα…
…και τον συγχώρησες. Αλλά η εμπιστοσύνη σου έχει κλονιστεί, και με το δίκιο της. Και μάλλον χρειάζεται να κοιτάξεις καλά την σχέση σου, και σε τι σημείο βρίσκεται και να αποφασίσεις αν αξίζει. Επειδή δεν μπορείς να ζεις με έναν άνθρωπο που δεν εμπιστεύεσαι.

Δεν σου λέει πού πάει
Ξανά, δεν λέμε ότι πρέπει να δίνετε συνέχεια λογαριασμό ο ένας στον άλλον, αλλά αν προσπαθεί να σου κρύψει που βρίσκεται, τότε κάτι δεν πάει καλά. Για ποιον λόγο να σου πει ψέματα ή να μην νιώθει άνετα να σου πει την αλήθεια; Ό,τι και να συμβαίνει, το σίγουρο είναι πως πρέπει να είστε και οι δύο διατεθειμένοι να μιλάτε ανοιχτά για κάθε πρόβλημα που προκύπτει στην σχέση σας.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v