ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το ξέραμε για την ποιότητα

Για έκτη συνεχόμενη χρονιά, η premium μάρκα αναδείχθηκε ως η «Καλύτερη ευρωπαϊκή μάρκα αυτοκινήτου» στην έρευνα αξιοπιστίας του Consumer Reports.

Το ξέραμε για την ποιότητα

Σε κάθε μάρκα αυτοκινήτων υπάρχουν ορισμένα στοιχεία που αποτελούν τμήμα του DNA της φίρμας και είναι γνωστά στους οδηγούς. Στην Audi, ένα βασικό χαρακτηριστικό είναι η υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία. Σαν γνήσια γερμανική φίρμα επενδύει συνεχώς στην εξέλιξη του βασικού τομέα της ποιότητας που δεν είναι μόνο τα υλικά κατασκευής. Ο όρος ποιότητα περιλαμβάνει πολλές παραμέτρους που επιδρούν στον οδηγό και στους επιβάτες.

Για έκτη συνεχόμενη χρονιά, η premium μάρκα αναδείχθηκε ως η «Καλύτερη ευρωπαϊκή μάρκα αυτοκινήτου» στην έρευνα αξιοπιστίας του Consumer Reports. Το έγκριτο αμερικάνικο περιοδικό πραγματοποιεί αυτήν την έρευνα κάθε χρόνο, με εκατοντάδες χιλιάδες αναγνώστες να ψηφίζουν με βάση τις εμπειρίες τους από τη χρήση του αυτοκινήτου τους.

Μαζί με την ψήφο τους, οι αναγνώστες του περιοδικού αναφέρουν και πιθανά προβλήματα που παρουσίασε το αυτοκίνητό τους στη διάρκεια του περασμένου δωδεκάμηνου. Παράγοντες όπως ο τύπος και η φύση του κάθε προβλήματος, ο χρόνος και το κόστος που απαιτήθηκε για την επίλυσή του συνυπολογίζονται για την ανάδειξη της τελικής κατάταξης. Ένα επιπλέον χαρακτηριστικό που προσδίδει αξία στη συγκεκριμένη έρευνα είναι ότι καλύπτει αποτελέσματα που αφορούν τρεις γενιές του κάθε μοντέλου.

Τα αποτελέσματα της φετινής χρονιάς βασίστηκαν σε στοιχεία που αφορούσαν περίπου 640.000 αυτοκίνητα. Η τελική κατάταξη της ερευνας αξιοπιστίας συνδυάζεται με τα αποτελέσματα δοκιμών που πραγματοποιεί το περιοδικό ως μέρος της ύλης του και προκύπτει μία γενική κατάταξη που εκφράζει τόσο τα ποιοτικά και λειτουργικά χαρακτηριστικά του κάθε μοντέλου όσο και την καθημερινή χρήση του, σε βάθος χρόνου. Και τα οκτώ μοντέλα της premium μάρκα που αξιολογήθηκαν στο πλαίσιο της έρευνας, έλαβαν την ένδειξη «προτεινόμενο για αγορά». Τα μοντέλα αυτά ήταν τα Audi A3, A4, A6, A8, Q3, Q5, Q7 και ΤΤ.

Ο κ. Βέρνερ Τσίμερμαν, Διευθυντής Διασφάλισης Ποιότητας στην Audi, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ενθουσιασμένοι με αυτό το αποτέλεσμα, το οποίο στέλνει ένα ισχυρό μήνυμα στους πελάτες μας: Η ποιότητα αποτελεί βασικό προτέρημα της Audi».

SPONSORED LINKS

"Υπάρχουν χειρότερα εγκλήματα από το να καις βιβλία. Ένα από αυτά είναι να μη τα διαβάζεις."

Ρέι Μπράντμπουρι

  • 1882 - Γεννήθηκε ο Ρώσος συνθέτης Ιγκόρ Στραβίνσκι.
    1885 - Φθάνει στο λιμάνι της Νέας Υόρκης το "Άγαλμα της Ελευθερίας", ως δώρο των Γάλλων προς τους Αμερικανούς.
    1940 - Τα Βαλτικά κράτη Εσθονία, Λετονία και Λιθουανία καταλαμβάνονται από την Σοβιετική Ένωση.
    1944 - Η Ισλανδία ανεξαρτητοποιείται από την Δανία.

© 2002-2018 MEDIA2DAY