Hertz Rent a Van: Η χαρά του επαγγελματία

Η Hertz-Autohellas συνεχίζει να καινοτομεί μέσα από την υπηρεσία Rent a Van, διευρύνοντας το δίκτυό της, και την γκάμα του ενοικιαζόμενου στόλου φορτηγών.
Hertz Rent a Van: Η χαρά του επαγγελματία
του Σπύρου Ρέκκα

Η Hertz-Autohellas πριν από 2 χρόνια έφερε πρώτη στην ελληνική αγορά την υπηρεσία Rent a Van, η οποία από την πρώτη μέρα λειτουργίας της έτυχε μεγάλης αποδοχής από τις συνεργαζόμενες εταιρείες όσο και από τους ιδιώτες πελάτες αφού ήρθε και κάλυψε μια σειρά υπαρκτών αναγκών. Σήμερα η Hertz-Autohellas, συνεχίζει να καινοτομεί με στόχο πάντα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της, τόσο μέσα από την ανάπτυξη του δικτύου, όσο και της διεύρυνσης της γκάμας του ενοικιαζόμενου στόλου επαγγελματικών φορτηγών.

Η υπηρεσία ενοικίασης Van ξεκίνησε να προσφέρεται στις περιοχές της Αττικής της Θεσσαλονίκης και της Κρήτης και σήμερα είναι πλέον διαθέσιμη μέσω του δικτύου μας στην Λάρισα την Πάτρα και τις Κυκλάδες. Η υπηρεσία μίσθωσης ελαφρών φορτηγών απευθύνεται τόσο σε επαγγελματίες ή εταιρείες που θέλουν να καλύψουν τις επιπλέον μεταφορικές τους ανάγκες ή να προχωρήσουν σε αντικατάσταση αυτοκινήτου λόγω βλάβης, όσο και στον ιδιώτη που θέλει να μεταφέρει προσωπικά του αντικείμενα οποιαδήποτε στιγμή εκείνος επιθυμεί εύκολα και γρήγορα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι όλα τα Van είναι εξοπλισμένα με φορητές συσκευές πλοήγησης – GPS χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση καθώς και ότι για την μίσθωση τους δεν χρειάζεται επαγγελματικό δίπλωμα.

Ο στόλος των ελαφρών φορτηγών αποτελείται από μια ευρεία γκάμα σχημάτων (περισσότερα από 40 οχήματα) με διαφορετικές διαστάσεις όγκου φόρτωσης και ωφέλιμου φορτίου από 610 έως 1140 κιλά. Τα παρακάτω μοντέλα ελαφρών φορτηγών όπως, Peugeot Bipper, Fiat Florino, Opel Combo, Fiat Doblo, Peugeot Partner, Opel Movano, Ford Transit, Citroen Nemo, Ford Transit Connect, Mercedes Citan, VW Candy, Fiat Ducato, VW Transporter, Citroen Jumper, έχουν κινητήρες diesel και είναι διαθέσιμα προς ενοικίαση από 1 ημέρα έως και 12 μήνες είτε μέσω του www.hertz.gr είτε με ένα τηλεφώνημα στο κέντρο κρατήσεων στο 801 11100100 ή 2106264444.

Η Hertz Autohellas είναι η μεγαλύτερη εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτου στην Ελλάδα με περισσότερα από 26.500 αυτοκίνητα και περισσότερους από 100 σταθμούς στους πιο τουριστικούς και εμπορικούς προορισμούς της χώρας μας καλύπτοντας κάθε ανάγκη για ενοικίαση αυτοκινήτου.

Δραστηριοποιείται στην Ελλάδα περισσότερο από 44 χρόνια και από το 1978 έως σήμερα κρατά σταθερά τη πρώτη θέση στον κλάδο της ενοικιάσεως αυτοκινήτων. Για την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών της άλλωστε, βραβεύτηκε επί δυο συνεχόμενα έτη, το 1998 και το 1999, από τον Τουριστικό κλάδο με το βραβείο της καλύτερης εταιρείας ενοικίασης αυτοκινήτων στην Ελλάδα (Βραβείο TTG).

Έχει σαν βασικό πυρήνα ανάπτυξής της το ανθρώπινο δυναμικό της. Οι υπάλληλοι και τα στελέχη της εταιρείας μας είναι προσεκτικά επιλεγμένοι, με υψηλή ακαδημαϊκή μόρφωση και εμπειρία στο αντικείμενο τους. Τα τελευταία χρόνια η AutoHellas έχει ξεκινήσει ένα φιλόδοξο πρόγραμμα εκπαίδευσης για ένα μεγάλο μέρος του προσωπικού της στοχεύοντας στην αναβάθμιση των υπηρεσιών που προσφέρει.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v