Αυτοκίνηση 2015: Η καλύτερη στιγμή του αυτοκινήτου 26

Δυο μήνες μετά τη Διεθνή Έκθεση Αυτοκίνητου της Φρανκφούρτης, πραγματοποιείται στην Ελλάδα η έκθεση «Αυτοκίνηση 2015».
Αυτοκίνηση 2015: Η καλύτερη στιγμή του αυτοκινήτου 26
του Σπύρου Ρέκκα

Το αυτοκίνητο χτυπιέται από παντού στην Ελλάδα, αλλά καταφέρνει να στέκεται στα πόδια του. Στη χώρα μας η προσπάθεια για ενημέρωση περιλαμβάνει και τη διοργάνωση εκθέσεων καινούργιων μοντέλων. Παρά τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης, γίνονται στη χώρα μας αξιόλογες προσπάθειες τα τελευταία χρόνια για να αναδειχθούν τα νέα μοντέλα και οι τελευταίες τεχνολογίες.

Δυο μήνες μετά τη Διεθνή Έκθεση Αυτοκίνητου της Φρανκφούρτης (17-27/9/2015)- τη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή έκθεση αυτοκινήτου- θα πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα η έκθεση αυτοκινήτου ‘’Αυτοκίνηση 2015’’. Όπως ανακοινώθηκε, η φετινή γιορτή του αυτοκινήτου, θα είναι λαμπρή και θα προσφέρει την καλύτερη δυνατή πληροφόρηση στους υποψήφιους αγοραστές αυτοκινήτων.

Η έκθεση αυτοκινήτου ‘’Αυτοκίνηση 2015’’, θα πραγματοποιηθεί 14 έως 21 Νοεμβρίου στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας, πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο. Ανακοινώθηκε ότι εξασφαλίστηκαν έγκαιρα από τους διοργανωτές, όλες οι νομικές και οικονομικές απαιτήσεις, έτσι ώστε να δημιουργηθεί μια έκθεση ανάλογη των υψηλών προσδοκιών του κλάδου. Γενικός διευθυντής της έκθεσης ‘’Αυτοκίνηση 2015’’ είναι ο Άρης Γαλανόπουλος.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v