Ευκολότερη η απόκτηση του Seat Mii

Νέο προωθητικό πρόγραμμα με δωρεάν ασφάλιση και μπόλικες παροχές λανσάρει η Seat Τεχνοκάρ για το μοντέλο Mii.
Ευκολότερη η απόκτηση του Seat Mii
του Σπύρου Ρέκκα 

Η Seat Τεχνοκάρ, στη προσπάθεια της να ενισχύσει τον όγκο των πωλήσεων του μοντέλου Mii, ανακοίνωσε ένα νέο προωθητικό πρόγραμμα. Το νέο πρόγραμμα προσφέρει στους υποψήφιους αγοραστές ένα αναβαθμισμένο πακέτο παροχών σημαντικής αξίας. Ακολουθούν αναλυτικά τα χαρακτηριστικά του προγράμματος:

- Δωρεάν ασφάλιση για 1 χρόνο. Η Seta Τεχνοκάρ προσφέρει δωρεάν ασφάλιση για όλους τους νέους αγοραστές Mii για τον πρώτο χρόνο κατοχής του αυτοκινήτου τους με ένα πλήρες πακέτο καλύψεων.

- Δωρεάν δυο χρόνια service. Η ελληνική αντιπροσωπεία σε συνεργασία με το δίκτυο της προσφέρει δωρεάν service που περιλαμβάνει εργασία και ανταλλακτικά για δυο χρόνια χρησιμοποιώντας τα γνήσια ανταλλακτικά Seat και τα λιπαντικά Castrol Professional.

- Τρία χρόνια άτοκη χρηματοδότηση. Η Seat Τεχνοκαρ προσφέρει ένα νέο άτοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα με σημαντικό όφελος για τους αγοραστές Mii. Η προκαταβολή ξεκινά από το 40% της αξίας του αυτοκινήτου, η διάρκεια αποπληρωμής έως 36 μήνες και το άτοκο χρηματοδοτούμενο ποσό (πλέον εισφοράς 0,6%) έως 6.000 ευρώ. Εναλλακτικά ο πελάτης μπορεί να επιλέξει και ένα επιδοτούμενο έντοκο πρόγραμμα με προκαταβολή από 30%, διάρκεια έως 60 μήνες και προνομιακό επιτόκιο 3,9% (πλέον εισφοράς 0,6%).

- Δωρεάν επέκταση εργοστασιακής εγγύησης. Η ελληνικη ανατιπροσωπεια προσφέρει στους πελάτες του Mii κατά την διάρκεια ισχύος του προγράμματος, δωρεάν την επέκταση της εργοστασιακής εγγύησης 2+2 χρόνια ή μέχρι 80.000 χλμ. Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι, το συγκεκριμένο πρόγραμμα αφορά σε επέκταση της εργοστασιακής εγγύησης και παρέχεται από την Seat με τους ίδιους ακριβώς όρους, προϋποθέσεις και διαδικασίες όπως και η βασική εγγύηση των πρώτων δυο ετών του κατασκευαστή.
Το νέο προωθητικό πρόγραμμα για το Seat Mii ισχύει για νέες παραγγελίες έως τις 31/7/2015.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v