Ford Παντόπικος: Άριστη τεχνική υποστήριξη

Ένα νέο σημείο εξυπηρέτησης στην Αττική απέκτησε η Ford, πολύ κοντά στο κέντρο της Αθήνας.
Ford Παντόπικος: Άριστη τεχνική υποστήριξη
του Σπύρου Ρέκκα

Νέο σημείο εξυπηρέτησης για τη Ford στην Αττική, σε απόσταση αναπνοής από το κέντρο της Αθήνας. Πρόκειται για τη Ford Παντόπικος, το νέο εξουσιοδοτημένο επισκευαστή της Ford Motor Hellas, στην Ιερά Οδό 155, Αθήνα, σε απόσταση μόλις 250 μ. από τον κόμβο Κηφισού της Εθνικής Οδού και 150 μ. από το σταθμό Ελαιώνας του Μετρό.

Με μακρόχρονη εμπειρία στο χώρο του επίσημου service, η Ford Παντόπικος εκτείνεται σε μια ενιαία έκταση 5.000 τ.μ., που την καθιστά μία από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις του είδους στην Ελλάδα. Το κτιριακό συγκρότημα, εκτός του συνεργείου και των χώρων γραφείων και υποδοχής πελατών, περιλαμβάνει έκθεση καινούργιων αυτοκινήτων και τμήμα μεταχειρισμένων. Με αφορμή τη συνεργασία της με τη Ford, η εταιρεία προχώρησε στην πρόσληψη εξειδικευμένου προσωπικού με μακρόχρονη εμπειρία ειδικά στα οχήματα της Ford, ώστε να παρέχει εγγυημένα τις αρτιότερες υπηρεσίες από την πρώτη στιγμή.

Συγκεκριμένα, η Ford Παντόπικος προσφέρει όλες τις υπηρεσίες: συνεργείο, διαγνωστικό έλεγχο, φανοποιείο, βαφείο, παράλληλα με πλήρως ενημερωμένη αποθήκη ανταλλακτικών, καθώς και χώρο στάθμευσης 200 αυτοκινήτων. Ταυτόχρονα, είναι από τις ελάχιστες επιχειρήσεις του είδους που διαθέτει ιδιόκτητο πρατήριο καυσίμων/πλυντήριο εντός των εγκαταστάσεών της, προσφέροντας με αυτόν τον τρόπο πραγματικά ολοκληρωμένες υπηρεσίες στους πελάτες της.

Με αφορμή την έναρξη της συνεργασίας με τη Ford, η Ford Παντόπικος προσφέρει εντελώς δωρεάν προληπτικό έλεγχο 37 σημείων, σε όσους κατόχους αυτοκινήτων Ford την επισκεφθούν έως και τις 31 Μαΐου 2015.

Η εταιρεία A. Παντόπικος Ε.Π.Ε. είναι μία από τις παλαιότερες και πλέον καταξιωμένες εταιρείες στο χώρο του αυτοκινήτου στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 1952 από τον Αναστάσιο Παντόπικο, πατέρα του σημερινού ιδιοκτήτη Αλέξανδρου Παντόπικου, ως ένα από τα πρώτα συνεργεία αυτοκινήτων στη μεταπολεμική Αθήνα. Το 1972 η εταιρεία μεταφέρεται στη σημερινή της έδρα, σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις επί της Ιεράς Οδού 155, ένα κομβικό σημείο τόσο από πλευράς προσβασιμότητας όσο και λόγω της θέσης του ανάμεσα στις περισσότερες αντιπροσωπείες αυτοκινήτων στην Αθήνα. Εκτός της Ford, η συνεργασία με την οποία ξεκίνησε πρόσφατα, η εταιρεία λειτουργεί ως εξουσιοδοτημένο συνεργείο από το 1992 και για τις Honda, Mitsubishi, Volvo, εξυπηρετώντας περίπου 4.000 αυτοκίνητα ετησίως. Έχει βραβευθεί τρεις φορές από τη Volvo Car Hellas ως το καλύτερο συνεργείο της μάρκας στην Ελλάδα.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v