Το νέο Ford Mondeo στο Light Running Event

Η Ford μας καλεί να ζήσουμε από κοντά την εμπειρία μιας νυχτερινής βόλτας με το πρώτο Ford Mondeo Light Running Event.
Το νέο Ford Mondeo στο Light Running Event
του Σπύρου Ρέκκα

Η Ford Motor Ελλάς και το νέο Ford Mondeo διοργανώνουν το 1ο Ford Mondeo Light Running Event και προσκαλούν το κοινό να ζήσει από κοντά τη μοναδική εμπειρία μιας ξεχωριστής νυχτερινής προπόνησης πέντε χιλιομέτρων (5 χλμ).

Συγκεκριμένα, το νέο Ford Mondeo με τους δυναμικούς προβολείς LED που παράγουν ένα έντονο λαμπρό φυσικό φως και μπορούν να προσαρμόσουν τη γωνία δέσμης και την ένταση του προβολέα στο εκάστοτε οδηγικό περιβάλλον- θα φωτίσει τη διαδρομή των 5 χλμ., δημιουργώντας μία ιδιαίτερη εμπειρία νυχτερινής αθλητικής προπόνησης. Η έξυπνη τεχνολογία προσαρμογής του φωτισμού που διαθέτει το νέο Ford Mondeo, θα δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για μία μοναδική, αλλά πάνω από όλα ασφαλή νυχτερινή προπόνηση με τους ασυναγώνιστους Dynamic LED προβολείς.

Η πρώτη νυχτερινή προπόνηση 5 χλμ. του Ford Mondeo Light Running Event θα πραγματοποιηθεί στη Φιλοθέη, την Πέμπτη 2 Απριλίου 2015 και ώρα 20:30, με αφετηρία το γήπεδο της Φιλοθέης. Δύο εβδομάδες αργότερα, την Πέμπτη 16 Απριλίου θα ακολουθήσει η δεύτερη νυχτερινή προπόνηση που θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή της Γλυφάδας, με σημείο έναρξης την πλατεία Κατράκη.

Με DYNAMIC LED προβολείς που διαβάζουν τον δρόμο, πίσω ζώνες ασφαλείας με ενσωματωμένους αερόσακους (Inflatable Rear Seatbelt) για περισσότερη ασφάλεια, με σύστημα Υποβοήθησης Στάθμευσης (Active Park Assist) για άνετο παρκάρισμα , με σύστημα Συνδεσιμότητας SYNC2 για hands- free έλεγχο των λειτουργιών στην καμπίνα- και με πολλές ακόμα καινοτόμες τεχνολογίες, το νέο Ford Mondeo είναι η απάντηση σε όσους αναζητούν ένα αυτοκίνητο εντυπωσιακό, αλλά και εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το 1ο FORD MONDEO Light Running Event και για τις δηλώσεις συμμετοχής, παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://mondeo.lightrunning.gr/  
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v