Mercedes A Class με 199 ευρώ το μήνα

Νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα ανακοίνωσε η Mercedes για την A Class, το οποίο μειώνει σημαντικά τη μηνιαία δόση.
Mercedes A Class με 199 ευρώ το μήνα
του Σπύρου Ρέκκα

Η Mercedes στη προσπάθεια της να ενισχύσει τη θέση της A Class στην ελληνική αγορά ανακοίνωσε ένα νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα το οποίο μειώνει σημαντικά τη μηνιαία δόση στη περίπτωση που χρησιμοποιηθεί η δυνατότητα αποπληρωμής του αυτοκινήτου με προκαθορισμένες δόσεις. Η A Class πλέον μπορεί να αποκτηθεί με μηνιαία δόση μόλις 199 ευρώ το μήνα. Αυτή η τιμή αφορά τη βασική έκδοση A 160 CDI και εφόσον ικανοποιούνται οι οροί της σύμβασης. Συγκεκριμένα στην A 160 CDI κόστους 25.320 ευρώ, με όφελος απόσυρσης 1.430,6 ευρώ, η προκαταβολή είναι 9.335 ευρώ και η κάθε δόση 199 ευρώ για 60 μήνες.

Σημαντική παροχή είναι και επέκταση εγγύησης - Basic, διάρκειας 2 ετών. Με το πρόγραμμα Basic (Day 1) απολαμβάνει ο κάτοχος του γερμανικού αυτοκίνητου την ελαχιστοποίηση των απρόβλεπτων εξόδων για πιθανές επισκευές και ταυτόχρονα εξασφαλίζει ότι η λειτουργικότητα και η αξία του οχήματος σας θα διατηρούνται μακροπρόθεσμα. Το πρόγραμμα προσφέρει την επέκταση της εγγύησης του αυτοκινήτου σας για επιπλέον 2 χρόνια μετά το πέρας της εργοστασιακής, καλύπτοντας τη δαπάνη αποκατάστασης μηχανικών και ηλεκτρικών βλαβών του οχήματος.

Τα πλεονεκτήματα:
* Επισκευή του αυτοκινήτου στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της Mercedes-Benz στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη, με αποκλειστική χρήση ανταλλακτικών εγκεκριμένων από τη Mercedes-Benz.
* Ελαχιστοποίηση των απρόβλεπτων εξόδων για πιθανές επισκευές.
* Αυξημένη αξία μεταπώλησης του αυτοκινήτου και εύκολη μεταβίβαση του ασφαλιστικού συμβολαίου στον επόμενο κάτοχο.

Κύριο χαρακτηριστικό του προγράμματος είναι η τελευταία δόση του δανείου, η οποία είναι σημαντικά μεγαλύτερη από τις υπόλοιπες ενδιάμεσες δόσεις και ταυτίζεται με την εκτιμώμενη αξία του αυτοκινήτου στη δεδομένη μελλοντική στιγμή της λήξης του δανείου. Με τον τρόπο αυτό, η μηνιαία δόση του πελάτη ελαττώνεται σημαντικά και μπορεί με μεγαλύτερη άνεση να ανταπεξέλθει στις οικονομικές του υποχρεώσεις.

Επιπλέον, πριν τη λήξη του συμβολαίου, ο πελάτης έχει τρεις επιλογές που αφορoύν στη τελευταία μεγάλη του δόση, οι οποίες είναι οι εξής: Εξόφληση της τελευταίας δόσης και απόκτηση της κυριότητας του αυτοκινήτου. Αναχρηματοδότηση τελευταίας δόσης. Επιστροφή του αυτοκινήτου στον διανομέα βάσει όρων σύμβασης και απαλλαγή από την καταβολή της τελευταίας μεγάλης δόσης του δανείου. Το επιτόκιο που προσφέρει η νέα προωθητική ενέργεια ξεκινά από 5% (πλέον εισφ. τραπέζης 0,6%) ενώ η διάρκεια χρηματοδότησης μπορεί να επεκταθεί έως 5 χρόνια.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v