Leaseplan: Μακροχρόνια μίσθωση και για ιδιώτες

Ένα άκρως συμφέρον πακέτο για μακροχρόνια μίσθωση οχήματος προσφέρει η Leaseplan, βοηθώντας τους πελάτες της να εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα.
Leaseplan: Μακροχρόνια μίσθωση και για ιδιώτες
του Σπύρου Ρέκκα

Ένας νέος εναλλακτικός τρόπος απόκτησης αυτοκινήτου είναι η μακροχρόνια μίσθωση. Μεγάλος αριθμός οδηγών στο εξωτερικό (Ευρώπη και Αμερική) προτιμούν να μισθώνουν αντί να αγοράζουν τα αυτοκίνητά τους. Σήμερα, η αγορά αυτοκινήτου στην Ελλάδα αποτελείται κατά 55% από εταιρικές μισθώσεις και χρονομισθώσεις.

Μέχρι σήμερα υπήρχε η γενική αντίληψη ότι για να μισθώσεις ένα αυτοκίνητο πρέπει να είσαι ελεύθερος επαγγελματίας, να έχεις ατομική επιχείρηση, ΟΕ, ΕΕ, ΕΠΕ ή ΑΕ. Τώρα όμως μπορεί ο κάθε οδηγός να μισθώσει ένα αυτοκίνητο και να κάνει καλή διαχείριση των χρημάτων του. Παράλληλα εξοικονομεί χρόνο και χρήμα, αλλά και μένει ήσυχος ότι το αυτοκίνητό του είναι σε καλά χέρια, πάντα σωστά συντηρημένο, με όλες τις υποχρεώσεις του πληρωμένες στην ώρα τους. Και όλα αυτά σε ένα μηναίο μίσθωμα.

Η διαδικασία μακροχρόνιας μίσθωσης αυτοκινήτου που προτείνει η LeasePlan, η μεγαλύτερη εταιρεία του χώρου, δεν χρειάζεται διαθέσιμο μεγάλο κεφάλαιο, ούτε αυτοκίνητο για απόσυρση. Η εταιρεία leasing διεξάγει ένα ρεαλιστικό έλεγχο της οικονομικής κατάστασης και της πιστοληπτικής δυνατότητας του ενδιαφερόμενου, και κάνει μια προσφορά για το μοντέλο που τον ενδιαφέρει, ή άλλο, ανάλογων προδιαγραφών. Αυτό που απαιτείται είναι μια μικρή εγγύηση στην αρχή από τον πελάτη, η οποία του επιστρέφεται ατόκως στο τέλος της μίσθωσης. Τα μισθώματα ξεκινάνε κάτω από τα 200 ευρώ το μήνα σύμφωνα με τους όρους της Σύμβασης. Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ

Το μίσθωμα αυτό τα περιλαμβάνει όλα. Ο πελάτης βάζει μόνο βενζίνη ή ντίζελ. Η LeasePlan φροντίζει για το service του αυτοκινήτου στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία με τα οποία συνεργάζεται, για την αλλαγή ελαστικών στα 40.000 χλμ., παρέχει πλήρη ασφαλιστική κάλυψη και 24ωρη οδική βοήθεια, αυτοκίνητο αντικατάστασης σε περίπτωση βλάβης του πρωτεύοντος, πληρώνει τα τέλη κυκλοφορίας, διαχειρίζεται και διεκπεραιώνει τυχόν ατυχήματα, ενώ παρέχει 24/7 γραμμή εξυπηρέτησης οδηγού. Ανακοινώθηκε ότι η Leaseplan συνεργάζεται μόνο με εξουσιοδοτημένα συνεργεία τα οποία εξασφαλίζουν την αρίστη και ασφαλή συντήρηση του αυτοκινήτου από ειδικευμένους μηχανικούς και με τη χρήση μόνο γνήσιων ανταλλακτικών.

Μετά από το πέρας της μίσθωσης, ο πελάτης μπορεί να επιλέξει με τον ίδιο τρόπο άλλο αυτοκίνητο. Έτσι έχει πάντα καινούριο αυτοκίνητο που είναι πάντα προσαρμοσμένο στις ανάγκες του. Ο ελεύθερος επαγγελματίας, έχει ένα παραπάνω λόγο να κάνει μακροχρόνια μίσθωση επαγγελματικού αυτοκινήτου, αφού έτσι απαλλάσσεται από περιττές ευθύνες και επικεντρώνεται στην καλή λειτουργία και την κερδοφορία της επιχείρησής του;

Μέσα από το “comparison tool” στο επίσημο site της LeasePlan (www.leaseplan.gr/comparison ) ο ενδιαφερόμενος μπορεί να ανακαλύψει εύκολα και γρήγορα αν και γιατί τον συμφέρει η μακροχρόνια μίσθωση, κάνοντας συγκριτική μελέτη των δεδομένων αγοράς ενός καινούριου αυτοκίνητου με χρονομίσθωση ή τοις μετρητοίς.

Η επιλογή της εταιρείας χρονομίσθωσης αυτοκινήτου πρέπει να γίνει με απόλυτο κριτήριο την αξιοπιστία, που εξασφαλίζει τη σωστή τοποθέτηση των χρημάτων και την υψηλή ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών. Στη LeasePlan παρέχονται άριστες υπηρεσίες στον πελάτη, αναφέρεται στην ανακοίνωση. Η ποιότητα των υπηρεσιών και η υποστήριξη των πελατών έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να τηρούμε την παγκόσμια υπόσχεσή της εταιρειας «It’s easier to LeasePlan».
Η ικανοποίηση του πελάτη έχει ιδιαίτερη σημασία για την LeasePlan. Γι’ αυτό το λόγο σχεδίασε ένα παγκόσμιο σύστημα μέτρησης ικανοποίησης των πελατών, τα αποτελέσματα του οποίου δείχνουν πως το 85% των διαχειριστών στόλου στην Ελλάδα, είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με το επίπεδο των υπηρεσιών leasing που παρέχει.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v