BP Ultimate Diesel: 42 επιπλέον χιλιόμετρα

Στα στοιχεία και τις ιδιότητες ενός καινοτόμου καυσίμου, του BP Ultimate Diesel, αναφέρθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΚΟ σε ημερίδα της Ford.
BP Ultimate Diesel: 42 επιπλέον χιλιόμετρα
του Σπύρου Ρέκκα

Κατά την διάρκεια της ημερίδας που διοργάνωσαν η Ford και το BP Ultimate Diesel, ο κ. Γιάννης Ψυχογυιός Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΚΟ και των Ελληνικών Καυσίμων, αναφέρθηκε στα στοιχεία και στις ιδιότητες που έχει το καινοτομικό καύσιμο.

‘’Είναι ένα πετρέλαιο κίνησης προηγμένης τεχνολογίας, αποτέλεσμα πολυετών ερευνών, από εξειδικευμένους επιστήμονες και μηχανικούς, στα ερευνητικά κέντρα της BP Oil. Το BP Ultimate Diesel έρχεται να ενισχύσει την «οικογένεια» καυσίμων κίνησης Ultimate της ΒΡ, μετά τα επιτυχή λανσαρίσματα των αμόλυβδων βενζινών, BP Ultimate 95 και BP Ultimate 100 οκτανίων’’ τόνισε ο κ. Γιάννης Ψυχογυιός.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, το ΒΡ Ultimate Diesel, σε σύγκριση με το κοινό Diesel, έχει αυξημένο αριθμό κετανίων και είναι ειδικά σχεδιασμένο για να:

• Προσφέρει περισσότερη ισχύ στον κινητήρα, λόγω καλύτερης καύσης. Επίσης, η καλύτερη καύση, μπορεί να βελτιώσει το θόρυβο λειτουργίας του κινητήρα για πιο ευχάριστη οδήγηση
• Παρέχει 5 φορές μεγαλύτερη καθαριστική δύναμη και έτσι βοηθά στη διατήρηση της υγείας του κινητήρα για μεγαλύτερο διάστημα. Έτσι ο κινητήρας αποδίδει το μέγιστο των δυνατοτήτων του
• Σας πηγαίνει πιο μακριά, αφού προσφέρει έως και 42 επιπλέον χιλιόμετρα ανά γέμισμα (βάσει μετρήσεων σε ένα τυπικό επιβατικό όχημα με πετρελαιοκινητήρα)
• Έχει μειωμένες εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα κατά την οδήγηση, επιβαρύνοντας έτσι λιγότερο το περιβάλλον

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.bp.gr  
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v