Διάκριση της Carglass

Η Carglass Ελλάδος διακρίθηκε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Besca για την Καλύτερη Εξυπηρέτηση του Πελάτη.
Διάκριση της Carglass
του Σπύρου Ρέκκα

Η Carglass Ελλάδος σημείωσε μια ακόμη σημαντική διάκριση. Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά πήρε το πρώτο βραβείο στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό BECSA για την Καλύτερη Εξυπηρέτηση του Πελάτη.

Ο Άρης Κάλφας, Διευθυντής Καταστήματος Θέρμης, κέρδισε τη διάκριση για την άριστη εξυπηρέτηση που προσφέρει στους πελάτες του. Τα BECSA Awards αποτελούν θεσμό για την Belron, μητρική εταιρία της Carglass και έχουν στόχο την ανάδειξη των «Καθημερινών Ηρώων», οι οποίοι ξεχωρίζουν και διακρίνονται στον τομέα εξυπηρέτησης του πελάτη.

Τα φετινά βραβεία έσπασαν κάθε προηγούμενο ρεκόρ συμμετοχών με 51 υποψήφιους από 16 χώρες, καλύπτοντας όλο το φάσμα των λειτουργιών και θέσεων. Μεταξύ αυτών ήταν τεχνικοί οι οποίοι κατέγραψαν εξαιρετικά υψηλά ποσοστά εξυπηρέτησης (μέθοδος αξιολόγηση: NPS), επικεφαλείς ομάδων οι οποίοι ενέπνευσαν τους ανθρώπους τους να μετουσιώσουν τις ηθικές αξίες της Belron και να συμμετέχουν ενεργά στις τοπικές κοινωνίες αλλά και ομάδες οι οποίες λειτούργησαν κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες προσφέροντας υψηλά επίπεδα εξυπηρέτησης πελατών.

Η Carglass Ελλάδος συνεχίζει καθημερινά να υπηρετεί το όραμά της που είναι η άριστη εξυπηρέτηση του πελάτη, αλλά και η υψηλών προδιαγραφών εργασία στο κρύσταλλο του αυτοκινήτου που συνδέεται άμεσα με την ασφάλεια του οδηγού.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v