Η Hellas Direct επεκτείνεται στην ηπειρωτική Ελλάδα

Μετά την επέκταση της στη Θεσσαλονίκη, η Hellas Direct επεκτείνεται πλέον σε ολόκληρη την ηπειρωτική Ελλάδα.
Η Hellas Direct επεκτείνεται στην ηπειρωτική Ελλάδα
του Σπύρου Ρέκκα

Μετά την επέκταση στη Θεσσαλονίκη, η Hellas Direct επεκτείνεται τώρα σε ολόκληρη την ηπειρωτική Ελλάδα. Από την Παρασκευή 11 Απριλίου η Hellas Direct προσφέρει ολοκληρωμένα ασφαλιστικά προγράμματα και ανταγωνιστικές τιμές στους οδηγούς ΕΙΧ αυτοκινήτων ολόκληρης της ηπειρωτικής Ελλάδας.

Όλα τα προγράμματα περιλαμβάνουν οδική βοήθεια, θραύση κρυστάλλων και νομική προστασία, με κόστος κατά μέσο όρο 23,7% χαμηλότερο από την υπόλοιπη αγορά.

"Η Hellas Direct είναι η ασφαλιστική εταιρεία αυτοκινήτου που αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι ασφαλιστικές εταιρείες εξυπηρετούν τους πελάτες τους. Πιστεύουμε ότι ο Έλληνας καταναλωτής αξίζει μια καλύτερη ασφαλιστική εμπειρία και μια πιο δίκαιη ασφάλιση. Ειδικευόμαστε στην ασφάλιση αυτοκινήτου, με πωλήσεις προϊόντων απευθείας από εμάς, online και τηλεφωνικώς", δήλωσε η κ. Μαριλώρα Καμπάνη διευθύντρια μάρκετινγκ της Hellas Direct.

Η Hellas Direct έχει βραβευτεί από τα e-volution awards 2013 (βραβεία καινοτομίας και νέας e-επιχείρησης) και 2014 (ασημένιο βραβείο για ασφαλιστικές υπηρεσίες) και είναι μέλος του παγκόσμιου δικτύου της Endeavor.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Hellas Direct, στην ιστοσελίδα www.hellasdirect.gr  

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v