12 κορυφαία ελληνικά e-shops

Ρούχα, αξεσουάρ, χειροποίητα προϊόντα, μπαχαρικά, καλλυντικά, είδη σπιτιού και ένα σωρό ακόμα προϊόντα μέσα από 12 ελληνικά e-shops.
12 κορυφαία ελληνικά e-shops
του Νικόλα Γεωργιακώδη

Στην άβυσσο του Internet είναι πάντα ευχάριστο να βλέπουμε ελληνικές εταιρείες να κάνουν τη διαφορά προσφέροντας προϊόντα πάσης φύσεως σε ελκυστικές τιμές, με προσφορές που συμφέρουν την τσέπη μας.

Τώρα λοιπόν που το e-shopping δεν αποτελεί «ταμπού» για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με τις online αγορές και αποκτά ολοένα και περισσότερους φανατικούς οπαδούς, συγκεντρώσαμε 12 αγαπημένες ελληνικές διευθύνσεις για τις αγορές σας. 

My Fashion Fruit

Ιδιαίτερα ρούχα, αξεσουάρ, τσάντες και κοσμήματα τελευταίας λέξης της μόδας σε αρκετά προσιτές τιμές, βρίσκουμε στο άκρως νεανικό… φρούτο της μόδας. Πρόκειται για ένα χρηστικό e-shop, το οποίο εκτός του ότι περιλαμβάνει μεγάλη γκάμα από ελληνικά προϊόντα, μας τα φέρνει δωρεάν στο σπίτι αν τα παραγγείλουμε με πιστωτική κάρτα. Κάθε προϊόν συνοδεύεται από αναλυτικές πληροφορίες, ενώ στην κατηγορία “new in” θα βρείτε όλες τις τελευταίες κυκλοφορίες από κάθε κατηγορία.

Xombli
«Το ελληνικό design στα καλύτερά του». Έτσι μας συστήνεται, το Xombli ένα από τα ομορφότερα e-shops που είδαμε τον τελευταίο καιρό. Δεν είναι όμως ένα συνηθισμένο e-shop. Στα ηλεκτρονικά του ράφια θα βρείτε αυστηρά και μόνο χειροποίητα αντικείμενα, τόσο χρηστικά όσο και διακοσμητικά, φτιαγμένα αποκλειστικά από Έλληνες δημιουργούς. Site όπως αυτό αποτελούν τρανή απόδειξη ότι το ελληνικό design έχει – λαμπρό – μέλλον. 

Jam Jar

Λαχταριστά σα… μαρμελάδα, τα προϊόντα του Jam Jar είναι 100% χειροποίητα και φτιάχνονται από περίπου 80 ανεξάρτητους δημιουργούς. Τι θα βρείτε εδώ; Από ρούχα ανδρικά, γυναικεία και παιδικά μέχρι είδη για το σπίτι, για τον γάμο, έργα τέχνης και κοσμήματα. Δείτε εδώ τα διαθέσιμα online «καταστήματα» δημιουργών που φιλοξενεί το site και παραγγείλετε απευθείας από εκείνους το προϊόν που σας έκανε «κλικ».

Pharmastreet

Από τα πιο «φρέσκα» e-shop της λίστας, το Pharma Street προσφέρει μεγάλη ποικιλία προϊόντων περιποίησης για την γυναίκα, τον άνδρα, το παιδί, αξεσουάρ, συμπληρώματα διατροφής, αιθέρια έλαια και ένα σωρό ακόμα προϊόντα που… όρεξη να έχετε να χαζεύετε τις κατηγορίες του. Μας αρέσει ιδιαίτερα η κατηγορία «Δώρα», στην οποία θα βρείτε πακέτα καλλυντικών για τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Για παραγγελίες άνω των 39€, δεν έχετε οικονομική επιβάρυνση για τα μεταφορικά.

Baharat

Το «πικάντικο» κατάστημα της Κηφισιάς πλέον μετακόμισε στο… Internet και προσφέρει την τεράστια και αρωματική ποικιλία μπαχαρικών του σε ό,τι συνδυασμό μπορείτε να φανταστείτε διαδικτυακά. Πέρα από τα μείγματα, στο e-shop θα βρείτε πολλά ελληνικά προϊόντα από μικρούς καλλιεργητές τοπικών ειδών τσαγιού, διάφορα βότανα, αιθέρια έλαια, όσπρια, είδη delicatessen και ποικιλίες ξηρών καρπών. Για παραγγελίες άνω των 25€ η αποστολή είναι δωρεάν. 

Mamashome.gr
Ένα σούπερ μάρκετ στο PC σας, το mama’s home αναλαμβάνει να σας φέρει οποιοδήποτε προϊόν επιλέξετε από τον εκτενή κατάλογό του στη διεύθυνση που εσείς ορίσατε, την ώρα που εσείς ορίσατε. Όσον αφορά τον κατάλογό του, σκεφτείτε οτιδήποτε θα βρίσκατε σε ένα πλήρες σούπερ μάρκετ συν κάποιες ηλεκτρικές συσκευές. Το ελάχιστο όριο παραγγελίας είναι τα 20€, ενώ για παραγγελίες από 150€ και πάνω τα μεταφορικά είναι δωρεάν. 

Babycarrots.gr
Στα «μωρουδιακά καρότα» θα βρείτε πολύ όμορφα και ιδιαίτερα είδη δώρων για μωρά, μεγαλύτερα παιδάκια αλλά και τη μαμά, τα οποία έρχονται κατευθείαν από πολύ αξιόλογα brands του εξωτερικού. Ρούχα από οργανικό βαμβάκι, υπέροχες ιδέες και αξεσουάρ για την διακόσμηση του παιδικού δωματίου, αλλά και δημιουργικά, ξύλινα ή μαλακά παιχνίδια αποτελούν τα highlights εδώ.

Ε-outfit.com

Γεννήθηκε το 20112 από δύο φίλες και σχεδιάστριες με… τρέλα για τη μόδα και σήμερα αποτελεί ένα από τα πιο πλήρη ελληνικά e-shop στην κατηγορία του με πληθώρα ρούχων και αξεσουάρ για κάθε γούστο. Εδώ θα βρείτε t-shirts, κοσμήματα, τσάντες, παντελόνια, φορέματα και αξεσουάρ μαλλιών σε μεγάλη ποικιλία, επιλεγμένα από κάθε γωνιά της Ευρώπης. Παράλληλα, στο blog της σελίδας θα μπορέσετε να μάθετε τα πάντα για τα νέα trends στον χώρο της μόδας. Τα μεταφορικά είναι δωρεάν για αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Buldoza
Ξεκίνησε ως e-shop ανδρικών, γυναικείων και παιδικών ρούχων και σύντομα επέκτεινε τα προϊόντα του με κατηγορίες όπως ηλεκτρικές συσκευές, κουζίνα και μαγειρική, διακόσμηση και οργάνωση, λεύκα ειδή και περιποίηση. Το αποτέλεσμα: ένα υπέρ-πλήρες ελληνικό e-shop το οποίο καλύπτει την πλειοψηφία των αναγκών μας για online shopping. Για παραγγελίες άνω των 59€ και μέχρι 8 κιλά, τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

Tzivana.gr
Ο online παράδεισος των ειδών καπνιστού ακούει στο… ευφάνταστο όνομα Tzivana και σας φέρνει στην πόρτα του σπιτιού σας οτιδήποτε αφορά το δημοφιλές «σπορ»: χαρτάκια, τζιβάνες, grinders, bongs, πίπες, vaporizers, ζυγαριές ακριβείας, κουτιά, καβάτζες, αρωματικά κεριά και κάθε λογής αξεσουάρ σε συμφέρουσες τιμές, ιδιαίτερα αν κάνετε ομαδικές παραγγελίες. 

Kylix

Η κάβα Kylix στο Κολωνάκι (Καρνεάδου 20, τηλ: 210 92 12 205), διαθέτει ένα πλήρως ανασχεδιασμένο ηλεκτρονικό κατάστημα, για όσους θέλουν να αποκτήσουν της επιλεγμένες ετικέτες της με ένα κλικ. Εδώ θα βρείτε μία από τις πλέον αξιόλογες συλλογές ουίσκι σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, προϊόντα για mixologists, πούρα, είδη ντελικατέσσεν, αξεσουάρ και αποκλειστικά προϊόντα για συλλέκτες και ιδιαίτερες περιστάσεις. Για παραγγελίες άνω των 60 ευρώ, τα μεταφορικά είναι δωρεάν. 

Ε-gate
Υπολογιστές και hardware, laptops, tablets, περιφερειακά και οθόνες, εκτυπωτές και αναλώσιμα, τηλέφωνα, κάρτες και modem, οτιδήποτε έχει να κάνει με εικόνα και ήχο, φωτισμό, video games, αλλά και ηλεκτρικές συσκευές βρίσκουμε στο γιγαντιαίων διαστάσεων e-shop του e-gate. Παράλληλα, το κατάστημα διαθέτει μηνιαίες προσφορές σε επιλεγμένα είδη με άκρως ελκυστικές τιμές. Για αγορές άνω των 80€, τα μεταφορικά είναι δωρεάν. 



Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v