Online ανθοπωλεία: Στείλτε λουλούδια με ένα κλικ

Πέντε ηλεκτρονικά ανθοπωλεία μας προτείνουν τα καλύτερα μπουκέτα, και τα στέλνουν για εμάς σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, με ένα μόνο κλικ –και χωρίς να ξοδέψουμε πολλά.
Online ανθοπωλεία: Στείλτε λουλούδια με ένα κλικ
Κόντρα στο ρεύμα που πάει να καθιερωθεί, τα λουλούδια δεν τα εκτιμούν μόνο οι μαμάδες μας την Ημέρα της Μητέρας και οι φρεσκο-ερωτευμένες του Αγίου Βαλεντίνου. Για την ακρίβεια, δεν χρειάζεται καν μια ιδιαίτερη περίσταση για να κάνετε κάποιον να χαμογελάσει με ένα πολύχρωμο μπουκέτο λουλουδιών. Δοκιμάστε το, κάνοντας κλικ σε ένα από τα παρακάτω online ανθοπωλεία που αναλαμβάνουν να στείλουν τα λουλούδια σας σε όποιον θέλετε να φτιάξετε τη μέρα, χωρίς να χρειαστεί να κουνηθείτε από το γραφείο σας.

Flowernet.gr: Εδώ μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε πανέμορφα έτοιμα μπουκέτα ή να φτιάξετε το δικό σας επιλέγοντας τα λουλούδια που προτιμάτε, τα χρώματα ή την περίσταση. Οι τιμές των μπουκέτων ξεκινούν από 29€, ενώ μπορείτε επίσης να επιλέξετε να στείλετε λουλούδια σε βάζο, ή σε κουτί. Μας αρέσει επίσης η επιλογή πριν ολοκληρώσετε την παραγγελία σας να προσθέσετε στο μπουκέτο σας σοκολατάκια, αρκουδάκια, ποτά και άλλα μικρά δωράκια. Τα έξοδα αποστολής κυμαίνονται στα 5-7€ για οπουδήποτε στην Ελλάδα.

Fiorissimo.gr: Ανθοσυνθέσεις, μπουκέτα και προτάσεις λουλουδιών ταξινομημένες ανάλογα με την περίσταση και σε τιμές που ξεκινούν από 25€ θα βρείτε στην πρώτη σελίδα του Fiorissimo. Δεν είναι, όμως, μόνο αυτά: Αν θέλετε τα λουλούδια σας να ζήσουν περισσότερο μπορείτε να τα στείλετε σε γλάστρα (μια αζαλέα επί παραδείγματι κοστίζει 10€). Εδώ θα βρείτε επίσης χαριτωμένα μπονσάι, μπαλόνια για κάθε περίσταση και φανταστικές πινιάτες, μαζί με τα γεμίσματά τους. Τα έξοδα αποστολής κυμαίνονται από 3€ έως 10€, ανάλογα με την περιοχή στην οποία επιθυμείτε να στείλετε τα λουλούδια σας. 

FlowerDesign.gr: Ανθοσυνθέσεις, μπουκέτα, καλάθια λουλουδιών και άλλες… λουλουδιαστές προτάσεις, ταξινομημένες ανά είδος και ανά περίσταση, σε τιμές που ξεκινούν από 30€ για τα μπουκέτα. Αυτό που μας αρέσει περισσότερο στο FlowerDesign, όμως, είναι το ειδικό section με τις προσφορές που ανανεώνεται τακτικά, και στο οποίο βρίσκουμε ωραιότατα μπουκέτα και ανθοσυνθέσεις από 15€. Επίσης για συνοδευτικά αν θέλετε έχετε να διαλέξετε ανάμεσα σε μπαλόνια, κρασιά, σοκολατάκια, ποτά και λούτρινα αρκουδάκια. Τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν για το κέντρο της Αθήνας, ενώ για άλλες περιοχές κυμαίνονται στα 7€. 

FlowerShop.gr: Όμορφα μπουκέτα σε τιμές που ξεκινούν από 19,99€, αλλά και μια ξεχωριστή κατηγορία με «μικρές αλλά όμορφες» προτάσεις από 10€, για την περίπτωση εκείνη που θέλετε απλώς να φτιάξετε σε κάποιον την ημέρα, χωρίς να ξοδέψετε πολλά. Θα βρείτε κι εδώ τα λουλούδια ταξινομημένα ανά είδος, ανά σύνθεση και ανά περίσταση, ενώ στα «εξτραδάκια» που μπορείτε να προσθέσετε στο πακέτο σας περιλαμβάνονται σοκολατάκια, καλάθια με φρούτα ή με λιχουδιές (αλλαντικά και τυριά), κρασιά, μπαλόνια και αρκουδάκια. Τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν για την περιοχή της Νέας Σμύρνης, ενώ για άλλες περιοχές κυμαίνονται στα 10€. 

FlowerBar.gr: Πολύχρωμα μπουκέτα, πρωτότυπες ανθοσυνθέσεις, και μια ολόκληρη κατηγορία μόνο με τριαντάφυλλα (για τους φανατικούς του είδους) στολίζουν τα ηλεκτρονικά ράφια του Flower Bar. Οι τιμές για τα μπουκέτα ξεκινούν από 30€, ενώ στα συνοδευτικά που μπορείτε να επιλέξετε περιλαμβάνονται γυάλινα βάζα και κασπό (στα 12€), αρκουδάκια (στα 5€), απλά μπαλόνια (2€ τα τρία τεμάχια) και μπαλόνια με ήλιο (15€ το ένα). Τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν για όλη την Αθήνα. 


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v