Yπέροχα γκατζετάκια για χριστουγεννιάτικα δωράκια μέχρι 25€

Ψάχνεις γκατζετάκια για τις μέρες των γιορτών και βρίσκεσαι σε αδιέξοδο. Άραξε, γιατί βρέθηκες στο σωστό άρθρο τη σωστή στιγμή.

Yπέροχα γκατζετάκια για χριστουγεννιάτικα δωράκια μέχρι 25€

Χριστούγεννα έχουν μυρίσει πια ολούθε, αφού και ημερομηνιακά έχουμε μπει στην τελική ευθεία των γιορτών, με λίγες μέρες να απομένουν μέχρι να μας αποχαιρετήσει επίσημα το 2023. Ο πυρετός των στολισμών μας έχει αφήσει προ πολλού αφού το 99% των σπιτιών και των καταστημάτων έχει ήδη φορέσει τα χριστουγεννιάτικά του Και πλέον έχουμε μπει στον πυρετό των δώρων της τελευταίας στιγμής.

Αυτές τις άγιες μέρες όμως πρέπει να θυμάσαι και τους γκατζετάκηδες φίλους σου, αφήνοντάς τους το κατιτίς σου κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Αν τώρα προβληματίζεσαι σχετικά με τις αγορές σου, σου έχουμε τη λύση με μια λίστα δώρων εκ των οποίων κανένα δεν ξεπερνά τα 25€ για να μην βγεις κι εκτός μπάτζετ.

Φορητό ηχείο bluetooth

Όλοι θένε ένα Bluetooth ηχείο LG PH1, το οποίο προσφέρει ήχο 360 μοιρών, LED φωτισμό, χρησιμοποιείται και ως ηχείο τηλεφώνου, ενώ διαθέτει επαναφορτιζόμενη μπαταρία που φορτίζεται με micro Usb και είναι συμβατό με τεχνολογία Bluetooth. Η επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου που έχει υποστηρίζει αρκετές ώρες μουσικής αναπαραγωγής. Η τιμή του ξεκινά από 21,60€.

Η16-6 Υποβρύχια Action Camera 4K Ultra HD (με Θήκη) και WiFi

Η H16-6 πραγματοποιεί γρήγορη λήψη και υψηλή 4K Ultra HD ανάλυση, με μεγάλη ακρίβεια. Επιπλέον, είναι εξοπλισμένη με ευρυγώνιο φακό ο οποίος καλύπτει μέχρι και 170 μοίρες για να χωράνε όλοι στο πλάνο. Ακόμα και στις πιο ακραίες συνθήκες ή δυσμενείς συνθήκες, μπορείς μαζί της να καταγράψεις τις δραστηριότητες σου και να κρατήσεις για πάντα ζωντανές τις αναμνήσεις σου. Είτε κάνεις bungee jumping, καταδύσεις ή οποιοδήποτε άλλο extreme και μη σπορ, θα μπορέσεις να καταγράψεις τις αγαπημένες σου στιγμές και να τις μοιραστείς με τους φίλους σου. Η τιμή της ξεκινά από 24,40€.

Celly TRAINERBEAT

Ένα έξυπνο ρολογάκι πάντα χρειάζεται πόσο μάλλον όταν μιλάμε για το Celly TRAINERBEAT το οποίο είναι ένα smartwatch με οθόνη αφής που μπορεί να συνδεθεί με κινητό (smartphone) Android ή iOS. Απευθύνεται κυρίως σε όσους ενδιαφέρονται για ένα smartwatch με πολλές λειτουργίες και δυνατότητες για την παρακολούθηση της υγείας και της φυσικής τους κατάστασης. Διαθέτει τη δυνατότητα για καταγραφή των βημάτων σας και της απόστασης που διανύεις καθημερινά. Η τιμή του ξεκινά από 24,15€.

Mini αφυγραντήρας Xiaomi

Ψάχνεις το απόλυτο γκατζετάκι που θα αναζωογονήσει κυριολεκτικά και μεταφορικά τον μικρούλι χώρο σου; Επίτρεψέ μας να σου συστήσουμε τον mini αφυγραντήρα της Xiaomi που θα σε ενθουσιάσει αφού θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις την υγρασία σε χώρους έως 5 τμ χάρη στη δυνατότητα συνεχούς λειτουργίας του έως και 3 εβδομάδες.

H τιμή του ξεκινά από 20,20€ 

Θερμαντήρας κούπας Beper με usb

Δεν υπάρχει τίποτα πιο απολαυστικό από μία κούπα ζεστού καφέ ή σοκολάτας τις κρύες μέρες του χειμώνα. Η Beper φροντίζει να παρατείνει αυτήν την απόλαυση κρατώντας το αγαπημένο σου ρόφημα ζεστό για ώρες. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συνδέσεις το καλώδιο USB στην ειδική θύρα του υπολογιστή, και να τοποθετήσεις την κούπα σου στη θερμάστρα.

Ο πρακτικός και εύχρηστος θερμαντήρας κούπας USB θα γίνει αναπόσπαστο κομμάτι του γραφείου σου κι αλήθεια λέμε. Η τιμή του ξεκινά από 13,95€.

Ηλεκτρονικό σημειωματάριο Xiaomi

Το tablet αυτό  μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως επαγγελματικός βοηθός για σημειώσεις και απεικόνιση ιδεών κατά τη διάρκεια παρουσιάσεων. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως πίνακας οικογενειακών μηνυμάτων και εργαλείο δημιουργίας για παιδιά. Διαθέτει ηλεκτρονική οθόνη γραφής 13.5'', κατάλληλη για σχέδιο, σημειώσεις, και συγγραφή κειμένων, ιδανική για παιδιά, σχεδιαστές και επιχειρηματίες. Η οθόνη καταναλώνει ενέργεια μόνο όταν πατάς το κουμπί, και διαθέτει πένα αφής που θα κάνει ακόμη πιο εύκολη τη χρήση της. Η τιμή του ξεκινά από 16,75€.

SterilLife Φορητός Αποστειρωτής S-1080

Η πανδημία μπορεί να πέρασε, όμως τα μικρόβια παραμένουν για αυτό είναι πάντα χρήσιμος ένας φορητός αποστειρωτής. Ο συγκεκριμένος είναι ιδανικός για να αποστειρώνει χρήματα, κινητά, πληκτρολόγια, τηλεκοντρόλ και άλλα μικροαντικείμενα χωρίς χημικές ουσίες και χωρίς να καταστρέφει τις επιφάνειες. Είναι ελαφρύς και μικρός σε μέγεθος, για εύκολη αποθήκευση και μεταφορά και σε πάμε στοίχημα ότι θα γίνει παντοτινός φίλος σου. Η τιμή του ξεκινά από 11,50€ 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v