Ανδρικά μαγιό 2013: Βουτιές με στιλ

Βερμούδες, speedos, board shorts, swim trunks. Οποιοδήποτε είδος και αν σας ταιριάζει, δείτε τα καλύτερα, τα οικονομικότερα και τα πιο στιλάτα ανδρικά μαγιό για φέτος.
Ανδρικά μαγιό 2013: Βουτιές με στιλ
Μπορεί ο καιρός να μας τα χάλασε, όμως από την επόμενη βδομάδα ο ήλιος κάνει δυναμικό comeback και μας προσκαλεί να… αλωνίσουμε τις παραλίες. Αφού επιλέξουμε λοιπόν προορισμό (δείτε τις αγαπημένες μας παραλίες στην Αττική εδώ), θα πρέπει να επιλέξουμε και το κατάλληλο μαγιό.

Οι επιλογές που έχετε είναι αρκετές και καλύπτουν κάθε σωματότυπο. Τα speedos είναι τα εφαρμοστά – «όλα τα διαγράφω» μαγιό των κολυμβητών. Επιλέξτε τα αυστηρά και μόνο αν ακολουθήσατε πιστά τις διατροφικές και προπονητικές μας συμβουλές και το σώμα σας μπορεί να τα υποστηρίξει.

Τα board shorts θυμίζουν το κλασικό, κοντό σορτσάκι, είναι άνετα και ενδείκνυνται για δραστηριότητες εντός και εκτός νερού. Οι βερμούδες, φτάνουν μέχρι το γόνατο (ή και παρακάτω) και αποτελούν την πρώτη επιλογή των surfer και όσων ασχολούνται γενικά με τα κύματα, ενώ τα swim trunks θυμίζουν αρκετά τα σορτσάκια μόνο που είναι πολύ πιο κολλητά, χωρίς όμως να τονίζουν τις οποιεσδήποτε ατέλειες.

Αφού αποφασίσετε ποιο στιλ σας ταιριάζει, το αμέσως επόμενο βήμα περιλαμβάνει την επιλογή του χρώματος. Τα μονόχρωμα συνεχίζουν να είναι στην μόδα, με τις φλούο αποχρώσεις να κυριαρχούν φέτος, ενώ εξίσου μοδάτα είναι τα floral, ή «λουλουδάτα» λαϊκιστί, και τα καρό.

Ακολουθούν μερικές προτάσεις για ανδρικά μαγιό από τις μεγαλύτερες φίρμες του χώρου, για κάθε στιλ και πορτοφόλι.

Zara Swimwear 2013

Μεγάλη ποικιλία σε board shorts μαγιό παρουσιάζει για το φετινό καλοκαίρι η low budget φίρμα των Zara. Φλουό και γήινα χρώματα, λουλουδάτα prints, μονόχρωμα με ρίγα ή χωρίς, καρό και καμουφλάζ είναι μερικές μόνο από τις επιλογές που έχετε σε χρώματα. Οι τιμές είναι ίδιες για όλα και ανέρχονται στα 20€. Θα τα βρείτε σε όλα τα καταστήματα Zara ή στο online κατάστημα εδώ.

Med Swimwear 2013

H «προκλητική» φίρμα εσωρούχων λανσάρει για ακόμα μια χρονιά trunk, slip και shorts προτάσεις. Τα trunks διατίθενται σε μονόχρωμα σχέδια με τιμές που ξεκινούν από 35€, τα σλιπ περιλαμβάνουν ριγέ, τυρκουάζ, κίτρινα και ρουά σχέδια (από 30€), ενώ τα shorts βγαίνουν σε μωβ, χακί, ριγέ , τυρκουάζ, φουξ και μαύρες αποχρώσεις (από 45€).

Diesel Swimwear 2013

H δημοφιλής εταιρεία παρουσιάζει και φέτος μοντέρνα μαγιό για τις εντυπωσιακές σας εμφανίσεις στην παραλία. Καρό, μπλε και μονόχρωμες βερμούδες με όμορφα prints, στιλάτα shorts και κοράλ speedos είναι μερικά από τα σχέδια που ξεχωρίζουν. Οι τιμές τους ξεκινούν από 45€ και φτάνουν μέχρι τα 90€ ανάλογα με το σχέδιο. Θα τα βρείτε σε όλα τα καταστήματα Diesel, αλλά και στο επίσημο online stores της εταιρείας.

Pull and Bear swimwear 2013

Ζωηρά χρώματα σε shorts και βερμούδες προτείνει φέτος η γνωστή και αρκετά οικονομική φίρμα σε σχετικά μικρή ποικιλία. Οι τιμές ξεκινούν από 15€ και φτάνουν μέχρι τα 20€. Δείτε όλα τα νέα της κομμάτια εδώ

Vilebrequin

Η νέα συλλογή μαγιό της γαλλικής φίρμας για αυτό το καλοκαίρι εμπνέεται από τον πολιτισμό και την παράδοση των νησιών του Ειρηνικού Ωκεανού και δανείζεται γνωστά μοτίβα της Πολυνησίας όπως τα φοινικόδεντρα, το λουλούδι tiare και ο μαυροπτέρυγος καρχαρίας. Τη χρωματική παλέτα των μαγιό Vilebrequin συνθέτουν ζωηρά χρώματα, όπως το σμαραγδί, το πορτοκαλί, το φούξια και το πράσινο, αλλά και πιο απαλά, όπως το ροζ, το γαλάζιο, το λευκό και η ώχρα. Θα τα βρείτε στα καταστήματα Collective στην Νέα Ερυθραία και την Γλυφάδα και στο Attica, σε τιμές που ξεκινούν από 150€. Δείτε όλη την συλλογή εδώ

Tommy Hilfiger

H καλοκαιρινή συλλογή της δημοφιλούς μάρκας εντυπωσιάζει με την ποικιλία χρωμάτων, στιλ και σχεδίων. Ξεχωρίζουν τα shorts σε φωτεινά χρώματα (κίτρινο, φουξ και ανοικτό γαλάζιο) και καρό παραλλαγές, αλλά και οι στιλάτες μακριές βερμούδες με «λουλουδάτα» prints. Οι τιμές για τα shorts ανέρχονται στα 60€ και για τις βερμούδες στα 90€. Δείτε όλη την collection των ανδρικών μαγιό στο online κατάστημα της μάρκας.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v