Πανέμορφα υπνοδωμάτια για να πάρετε ιδέες

Δέκα υπέροχα υπνοδωμάτια, δέκα διαφορετικά στιλ για να πάρετε διακοσμητικές ιδέες και να μην θέλετε να ξεμυτίσετε καθόλου από τα σκεπάσματα αυτό το χειμώνα.
Πανέμορφα υπνοδωμάτια για να πάρετε ιδέες
Βαρεθήκατε το υπνοδωμάτιό σας και θέλετε να το ανανεώσετε; Έχουμε δέκα διαφορετικές προτάσεις, δέκα διαφορετικά στιλ και ισάριθμα παραδείγματα σε φωτογραφίες, για να «ξεσηκώσετε» ιδέες και να μεταμορφώσετε τον προσωπικό σας χώρο βάζοντας ιδιαίτερες πινελιές, ώστε να νιώθετε όμορφα στον πρώτο και τελευταίο χώρο όπου αρχίζετε και τελειώνετε την κάθε μέρα σας.

Το εκλεκτικίστικο στιλ

Απροσδόκητοι συνδυασμοί χρωμάτων, σχεδίων και υφών δημιουργούν αυτό το κομψό στιλ – επενδύστε σε λινές κουρτίνες, βελούδινα υφάσματα και προσθέστε παλ χρώματα, όπως απαλούς τόνους του ροζ ή ένα σικ φωτιστικό, για να δώσετε μεγαλύτερη κομψότητα στο χώρο.

Το εξοχικό στιλ

Δείχνει πιο casual, πιο οικείο και πιο φιλόξενο: Ένα υπνοδωμάτιο σε «χωριάτικο» ύφος, με νότες από ξύλο, έπιπλα αντίκες και υφάσματα σε παραδοσιακά σχέδια, θα δώσουν αυτόν τον χαρακτήρα στο υπνοδωμάτιό σας

Το ιβηρικό στιλ

Έντονα χρώματα, χειροποίητες πινελιές, έθνικ patterns από την Πορτογαλία ή την Ισπανία και φωτεινοί, λευκοί τοίχοι, λευκές κουρτίνες για φυσικό φως, θα δώσουν αυτό το μεσογειακό ταμπεραμέντο που λείπει από το χώρο σας. Στην παραπάνω φωτό, βλέπετε ένα παιδικό υπνοδωμάτιο.

Το ρομαντικό στιλ

Απαλά υφάσματα και εξίσου απαλά χρώματα, σε τόνους του λευκού και του μπεζ, με διακοσμητικά σε γήινες πινελιές και αφράτα χαλιά, δημιουργούν ένα στιλ ρομαντικό. Συνδυάστε με «μαλακό» φωτισμό, περίτεχνα κεφαλάρια κρεβατιού, πλούσια βοηθητικά μαξιλάρια και πιθανώς ουρανό με κουρτίνες για το κρεβάτι.

Το σύγχρονο στιλ

«Καθαροί» χρωματικοί συνδυασμοί, σικ αξεσουάρ, έπιπλα με μινιμαλιστικό design μπορούν να κάνουν πολύ οικείο το υπνοδωμάτιό σας. Ποντάρετε στα ουδέτερα χρώματα των επίπλων και «σπάστε» τη μονοτονία με πινελιές χρωμάτων στα διακοσμητικά και τα μαξιλάρια και τα σκεπάσματα.

Το ασιατικό στιλ

Αποπνέει ηρεμία και γαλήνη, με μια εξωτική, ανατολίτικη εσάνς. Αυτό το στιλ είναι εύκολο να το εφαρμόσετε, με τη βοήθεια μιας παλέτας θερμών χρωμάτων και έπιπλα ή διακοσμητικά που μοιάζουν «φυσικά». Δείτε για παράδειγμα στη φωτογραφία την μίνιμαλ γραμμή του ξύλινου κρεβατιού, το διακριτικό δεντράκι και τα σχέδια στο χαλί, τα σκεπάσματα και τα κομοδίνα που παραπέμπουν σε κορμούς δέντρων.

Το αέρινο στιλ

Απαλά χρώματα, ελαφριά υφάσματα, ρίγες και φυσικά υλικά, όπως το μπαμπού, θα σας βοηθήσουν να κάνετε έναν χώρο που θα σας θυμίζει καλοκαίρι, ακόμη και στην καρδιά του χειμώνα.

Το μοντέρνο στιλ

Η αποθέωση του μινιμαλισμού βρίσκεται στην καρδιά του μοντέρνου διακοσμητικού στιλ, με γεωμετρικές γραμμές και ελάχιστα διακοσμητικά στοιχεία, διακριτικό φωτισμό και ουδέτερα χρώματα, να ολοκληρώνουν το ύφος.

Το αρχοντικό στιλ

Ένα ύφος που θυμίζει αριστοκρατικά δωμάτια αλλοτινών εποχών, αυτό το είδος υπνοδωματίου μπορείτε να το πετύχετε με έπιπλα από σφυρήλατο σίδερο, περίτεχνα κεφαλάρια, ξύλινες λεπτομέρειες στο ταβάνι, ταπετσαρίες και φωτιστικά που προσδίδουν αίσθηση πολυτέλειας και όμορφα, «πλούσια» χαλιά.

Το κλασικό στιλ

«Στιβαρό» κρεβάτι από ξύλο, δέρμα, παραδοσιακά μοτίβα σε σκεπάσματα, μαξιλάρια και κουρτίνες, όμορφα φωτιστικά και ουδέτερη μοκέτα είναι πινελιές που θα δώσουν στο υπνοδωμάτιό σας μια εικόνα διαχρονική.

Πηγή
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v