Κερδίστε δώρα με στυλ από το Design is This

Το in2life και το e-shop Design is This σας κάνουν δώρο ταξιδιωτικές τσάντες και θήκες για τα gadget σας. Δηλώστε συμμετοχή στην κλήρωση.
Κερδίστε δώρα με στυλ από το Design is This
Ένα ξεχωριστό e-shop για διακόσμηση, έπιπλα, gadget, μόδα και προχωρημένη αισθητική ήρθε και προσγειώθηκε πρόσφατα στους διαδρόμους του ελληνικού internet. Και το όνομα αυτού; Design is this.

Στο designisthis.com θα βρείτε είδη design μελετημένα σε κάθε τους λεπτομέρεια και πρωτότυπα –μικρά έργα τέχνης με χρηστική διάσταση.

Μέσω της λειτουργικής ηλεκτρονικής πλατφόρμας του designisthis.com ο κάθε επισκέπτης από την άνεση του σπιτιού του μπορεί να δει χιλιάδες προϊόντα γρήγορα και να ξεχωρίσει με ένα κλικ αυτά που ταιριάζουν στις ανάγκες του χωρίς να χάνει πολύτιμο χρόνο και χρήματα ψάχνοντας από κατάστημα σε κατάστημα. Φωτιστικά και έπιπλα, διακοσμητικά και προϊόντα μόδας, όλα υψηλής αισθητικής από κορυφαίους σχεδιαστές και διαχρονικά όμορφα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα περισσότερα προϊόντα διατίθενται από το Design Is This κατ’ αποκλειστικότητα στην Ελλάδα, ενώ δεν είναι σπάνιες οι περιπτώσεις που διαθέτει το μοναδικό διαθέσιμο παγκοσμίως τεμάχιο –πρόκειται, άλλωστε, για αντικείμενα περιορισμένης παραγωγής και διαθεσιμότητας.

Τα δωράκια του διαγωνισμού που διοργανώνουν από κοινού το in2life και το Design is This είναι τα εξής:

Τσάντα iPad Airline Small Flat – Lexon


Η τσάντα iPad Airline Small Flat, από την Lexon είναι μία πρακτική τσάντα για το iPad και για όλα τα απαραίτητα μικροαντικείμενα και αξεσουάρ που κουβαλάτε μαζί σας. Μικρή και εύχρηστη, φτιαγμένη από ανθεκτικό ύφασμα microfiber (μπλε) διαθέτει προσαρμόσιμο λουρί ώμου, υλικό χωρίς PVC και αξεσουάρ αλουμινίου.
• 75D x 150T Microfiber ύφασμα, με πλαίσιο από ύφασμα EPO (χωρίς PVC) και στοιχεία από αλουμίνιο (λαβές φερμουάρ, ετικέτα της μάρκας).
• Βάρος: 260 gr.

Μαγνητική Θήκη iPad Hobo – Lexon


Η μαγνητική θήκη για iPad Hobo είναι μία κομψή και οικολογική θήκη για το iPad ή το tablet σας, από την συλλογή Hobo της εταιρείας Lexon. Η θήκη κλείνει με μαγνητικό κούμπωμα και διπλώνει δημιουργώντας ένα stand για το tablet σας.
Βάρος : 170 g
Χρώμα : Καφέ
Διαστάσεις (εκ) : 19,5 x 24,5 x 1,5
Υλικό : 700D PET (ανακυκλωμένα μπουκάλια), jute (ύφασμα φυτικών ινών από jute)

Ταξιδιωτική Τσάντα Hobo – Lexon


Η ταξιδιωτική τσάντα Hobo είναι κομμάτι της ομώνυμης σειράς της εταιρείας Lexon, από ύφασμα φτιαγμένο από ανακυκλωμένα μπουκάλια pet και φυσικές ίνες του φυτού jute. Ένας συνδυασμός σύγχρονου και vintage στυλ, από 100% φυσικά υλικά, η ταξιδιωτική τσάντα Hobo είναι η ιδανική λύση για όποιον θέλει να ταξιδεύει με στυλ και οικολογική συνείδηση.
Βάρος : 1,100 kg
Χρώμα : Καφέ.
Διαστάσεις : Μήκος 49 x Ύψος 32 x Πλάτος 19 εκ.
Υλικό : 700D PET (ανακυκλωμένα μπουκάλια), jute (ύφασμα φυτικών ινών από jute).
Λουρί ώμου.
Μαλακά χερούλια.

Σχετικά με τη Lexon
Η Lexon είναι μία εταιρία design που ιδρύθηκε το 1990 στο Παρίσι, από τον Rene Adda. Βασικός στόχος και δέσμευση της εταιρίας είναι να παρέχει στο κοινό προϊόντα υψηλού επιπέδου, όσον αφορά την χρηστικότητά και τον σχεδιασμό τους.

Είκοσι και πλέον χρόνια τώρα μένει πιστή στις σχεδιαστικές αρχές της δίνοντας έμφαση, στον σχεδιασμό και την ποιότητα και έχει καταφέρει να δημιουργήσει αντικείμενα φιλικά προς το χρήστη και το περιβάλλον χρησιμοποιώντας ποικιλία τεχνολογιών και υλικών.
Ηλεκτρονικές συσκευές και αξεσουάρ για το ταξίδι, το γραφείο και τις στιγμές χαλάρωσης είναι τα προϊόντα που καθορίζουν τη δημιουργικότητα της εταιρίας. Τα προϊόντα της Lexon συναντώνται σε είκοσι-πέντε χώρες καθώς επίσης σε περιοδικές εκθέσεις και μόνιμες συλλογές Μουσείων Μοντέρνας Τέχνης σε όλο τον κόσμο.

Το designisthis.com ως επίσημος διανομέας της Lexon διαθέτει online μόνο γνήσια προϊόντα της.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v