Ανδρας: Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα!

Δώρα για τον άνδρα

Ίσως η δυσκολότερη των επιλογών, τα ανδρικά δώρα πάντα μας προβληματίζουν λίγο περισσότερο από τα υπόλοιπα, καθώς είναι μάλλον σπάνια η εικόνα ενός άνδρα που ενθουσιάζεται ανοίγοντας το πακέτο και ανακαλύπτοντας ”το πουκάμισο που είχε βάλει στο μάτι την προηγούμενη εβδομάδα” ή ”τη γραβάτα που πάντα ήθελε”.

Για να διευκολύνουμε την επιλογή σας, ξεχωρίσαμε τα παρακάτω μοναδικά δώρα από την πλούσια συλλογή ανδρικών ρούχων και αξεσουάρ των Notos Galleries, που αναμφίβολα θα ικανοποιήσουν και τους πιο... δύσκολους παραλήπτες:

* Δερμάτινα γάντια και αξεσουάρ γραφείου Gant: Πρακτικά και στιλάτα, τα καφέ δερμάτινα γάντια της Gant κλέβουν τις εντυπώσεις, χωρίς να χάνουν την κομψή διακριτικότητα που εγγυάται το όνομα της αμερικανικής εταιρείας. Για τους… workaholics φίλους, η Gant προτείνει είδη γραφείου, όπως τα στυλό της φωτογραφίας, που θα προσδώσουν μία χαρούμενη νότα στο εργασιακό περιβάλλον. (Γάντια 105 ευρώ, Στυλό από 35 ευρώ)

* Κασκόλ Polo: Ίσως το πλέον διαχρονικό αξεσουάρ, άμεσα συνδεδεμένο με το καλό γούστο στο ντύσιμο, ακόμη και στο μυαλό όσων δεν ασχολούνται ιδιαίτερα με τη μόδα, το κασκόλ αποτελεί αναμφίβολα ασφαλή επιλογή. Γνωστή για τις κομψές δημιουργίες της, η Polo προτείνει κασκόλ από κασμίρ σε γήινα χρώματα και κλασσικά σχέδια, που θα βγάλουν τους παραλήπτες των δώρων σας ασπροπρόσωπους σε κάθε περίσταση. (119 ευρώ)

* Πουλόβερ και πουκάμισο New Man: Το πάλαι ποτέ ”κολεγιακό look” επανέρχεται φέτος δυναμικά, κερδίζοντας τις εντυπώσεις και αποδεικνύοντας περίτρανα ότι το κλασσικό μπορεί να (ξανα)γίνει μοντέρνο. Μάλλινο πουλόβερ και καρό πουκάμισο, στον ιδανικό χρωματικό συνδυασμό, είναι η πρόταση της New Man, που παραδίδει μαθήματα στιλιστικής. (Πουλόβερ 75 ευρώ, πουκάμισο 109 ευρώ)

* Πουλόβερ και κασκόλ Gant: Τέλος στα ουδέτερα χρώματα! Η φετινή μόδα προστάζει έντονα χρώματα, ακόμα και στην καρδιά του χειμώνα. Αν οι άρρενες φίλοι σας εμφανίζονται διστακτικοί, κάντε την αρχή, δωρίζοντάς τους το πουλόβερ ή τα κασκόλ της Gant που, χωρίς να είναι ”κραυγαλέα”, θα σπάσουν τη μουντάδα του τόσο δημοφιλούς στους ανδρικούς κύκλους gray scale. (Πουλόβερ 105 ευρώ, πουκάμισο 95 ευρώ)

* Καζάκα, γραβάτα και παντελόνι Polo: Μία από τις πλέον ”ζεστές” επιλογές, τόσο σε χρώματα όσο και σε υφή, η πρόταση αυτή αποδεικνύεται λειτουργική για όλες τις ώρες της ημέρας. Η πορτοκαλί γραβάτα δίνει το απαραίτητο χρωματικό touch στο σύνολο, αποτελώντας τη λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά. (Καζάκα 119 ευρώ, γραβάτα 95 ευρώ, παντελόνι 355 ευρώ)

* Εσώρουχα Paul Frank: Για τα πιο προσωπικά σας δώρα, επιλέξτε πρωτότυπα εσώρουχα και αξεσουάρ από τη συλλογή Paul Frank, που θα προσθέσουν χρώμα και… χιούμορ στο πιο ”βαρετό” συρτάρι της ανδρικής ντουλάπας. (50 ευρώ τα τρία τεμάχια)

* Παπούτσια Safari Tar, Polo: Δεν μπορούμε μετά βεβαιότητας να πούμε ότι η αντίληψη που θέλει τις γυναίκες να κρίνουν έναν άνδρα από τα παπούτσια του ισχύει απόλυτα. Το βέβαιο, πάντως, είναι πως το ”σωστό” – καλοσχεδιασμένο και κλασσικό– ζευγάρι παπουτσιών δε θα περάσει απαρατήρητο σε οποιαδήποτε περίσταση. Τα Safari Tar της Polo συνδυάζουν το κλασσικό σχέδιο με μοντέρνα χρώματα, για ένα τέλειο αποτέλεσμα. (200 ευρώ)

* Παλτό Lacoste: Ένα από τα λίγα κομμάτια της ανδρικής γκαρνταρόμπας που υποδηλώνουν τόσο έντονα το προσωπικό στυλ, το ανδρικό παλτό δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση. Κλασσικό, χωρίς να γίνεται ξεπερασμένο, απαραιτήτως σε ουδέτερο χρώμα και με τις απαραίτητες μοντέρνες πινελιές, όπως οι ελαφρώς στρογγυλεμένες τσέπες της πρότασης της Lacoste, είναι τα βασικά συστατικά της επιτυχημένης συνταγής. Συνδυάστε το με ένα κασκόλ σε έντονο χρώμα και έχετε το τέλειο αποτέλεσμα. (415 ευρώ το παλτό και 69 ευρώ το κασκόλ)

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v